5 steg till vacker hy

  • | Annica

Hej!

I amelia brud och bröllop som ligger ute i butik nu tipsar jag om hur du får vacker hy genom att förbereda huden både inifrån och utifrån. Här kommer tipsen även till er:

1.Fett                                                                                                                                                               Fyll på med nyttiga fetter. Ät avokado och nötter som gör huden mjuk och välbalanserad.

2. Näring                                                                                                                                              Näringstillskottet Mighty Greens tycker jag är bra för att maximera kroppens alla funktioner. Min hy blir också klarare och naglarna starkare när jag tar den.

3.Enzympeeling

Peela med enzympeeling en till två gånger i veckan för att få vacker lyster och bli av med plitor. Undvik kornpeeling, det kan vara som att tvätta bilen med svinto. Acne och inflammerade finnar kan spridas och förvärras om man river runt med en kornpeeling. Prova gärna Darphin´s Mild Aroma Peeling, som skonsamt men effektivt peelar huden. Den doftar dessutom underbart.  En ny favorit är Juice Beauty´s Green Apple Peel i creme form som är mild men ger ett fantastiskt resultat, huden får en helt ny lyster! Juice Beauty är dessutom helt organiskt! Känns extra bra!

4. Mask                                                                                                                                                                          Lägg en ansiktsmask som ger näring, vårdar och lugnar stressad hy. Gärna direkt efter peelingen för att få maximal effekt. Exempelvis Sensai Cellular Performance Mask, som du applicerar innan du går och lägger dig och låter den verka över natten. Du vaknar med en hud len som silke.

5. Proffshjälp

Har du envisa plitor på ansiktet eller på rygg och dekolletage? Kontakta en auktoriserad hudterapeut och gör en kur med syra behandlingar på salong. Kontakta en salong som är medlem i SHR för att vara säker på att du kommer till utbildade terapeuter. MD Formulations har effektiva behandlingar som snabbt ger resultat! Bäst effekt får du så klart om du använder produkterna avsedda för hemmabruk i samband med att du gör en kur.

Sköt om er!

With love,                                                                                                                                               annica

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.