Fina bryn…

  • | Annica

Har det redan gått tre veckor sen sist? Ja, ögonbrynen talar sitt tydliga språk… Bleka, intetsägande och har totalt tappat formen. Det är hög tid att färga, noppa och putsa på dem igen.

Innan jag hade barn och hade all tid i världen att dutta med mig själv så gick det aldrig någonsin mer än tre veckor mellan färgningarna. Nuförtiden så blir det var tredje vecka om jag har riktigt tur. Här är mitt brynfärgningskit; Väteperoxid 3%, Refectocil i färgen naturbrun, orangepinne, brynborste och liten pensel med vaselin. En riktigt bra pincett är också ett måste!

Så här såg mina stackars ögonbryn ut för en stund sen….

Nu har färgen åkt på…..

TaDaa! Klart…vad tycks?

Tips! För att få bort alla småhår mellan brynen samt på ögonlocket och strax under vingen så tar jag ett hudfärgat puder och trycker på fullt med puder runt hela ögonbrynet efter det att jag färgat. Dutta på rikligt både ovanför och under. Puder lägger sig på småhåren och gör dem synligare och tjockare så att de är lättare att greppa med pincetten. Super bra för dig som har mycket små ljusa fjun…som jag J

Gå gärna till en hudterapeut och få hjälp med formen på brynen, sen kan du hålla efter själv. Vanligt är att man noppar för mycket. Resultatet blir lätt att man ser förvånad ut…ingen hit direkt! Snyggast är om man får till en schysst vinge! Jag gillar mina bryn mörka, man ser lite galen ut de första dagarna, men det kan det vara värt!

With love,

Annica

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “Fina bryn…”

  • (6) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Eva skriver:

    Hej Annika! För några veckor sedan färgade jag bryn och följde en steg för steg beskrivning som du skrivit. Den var så bra och brynen blev så bra. Sitter och ska färga igen men jag hittar inte din beskrivning! Var har du gömt den? Blekbrynet Eva

  2. Frida G skriver:

    Hej!
    Mycket snyggt!
    Jag har färgat ögonbrynen ett bra tag men aldrig fått så bra resultat som du. Har läst ett annat inlägg av dig ang färgning av ögonbryn, och då fick jag för mig att man även ska färga huden? För nu när jag färgar så gör jag bara hårstråna och inte huden under, vilket gör att jag inte tycker jag får så stor skillnad.
    Måste färga varje vecka för att brynen ska hålla sig mörka, försvinner på en gång. Kanske beror på vilket färgning jag har? Har den vanliga från Depend.

    Tacksam för svar! Och tack för en superbra blogg!

    • annica skriver:

      Hej Frida, Tackar! Vad roligt att du tycker det!J a, jag lägger alltid färgen ändå ner på huden huden blir färgad ett par dagar sen försvinner det. Men det blirsnyggast då man gör så för då får man med alla strån ner till huden. Rekommenderar Refectocil istället, de är de bästa! Tack för att du läser min blogg! KRAm Annica

  3. Malin R skriver:

    Supersnygga bryn! Perfect!

  4. cardaddy skriver:

    Aloha mate! I fully agree with your thoughts. I really like what you’re posting here.