Scrolla för att läsa mer

En värld av Aromaterapi!

Denna vecka har jag varit på kurs. Jag har under fyra fantastiskt givande och väldoftande dagar fått lära mig allt (nästan iallafall) om Decléors produkter och behandlingar. Decléor är ett märke jag alltid varit nyfiken på men aldrig under mina 11 år i branschen har haft förmånen att få lära mig ordentligt. De ljuvliga aromatiska dofterna från naturens skattkammare (som de själva skriver) gör mig helt euforisk. Eller lycklig, fylld av välbehag om man så vill. Mjuka, örtiga, spaiga, friska dofter som man inte kan få nog av.

När jag går på kurs så brukar jag alltid göra små stjärnor i mina anteckningar på produkter som jag bara måste köpa efter kursens avslut. Det brukar ofta bli tre fyra produkter. Den här gången var annorlunda. Efter det att Sanna som är Decléor tränare gått igenom alla produkter så upptäcker jag att det är stjärnor på var och varannan produkt…. och då har Decleor närmare 100 st ansiktsprodukter!  Oh my god oh my god….min stackars plånbok!!

Jag har vid ett par tillfällen provat Decléors ansiktsprodukter. Något som jag alltid  älskat är deras nattbalmer. Ljuvligt krämiga smöriga koncentrerade essentiella oljor i en vaxbas. Bara applicerings ritualen i sig är en upplevelse. Inandningen av de aromatiska dofterna innan applicering genom att kupa händerna lätt framför ansiktet. Mmmm. Deceléor utvinner de essentiella oljorna till sina produkter från mer än 250 olika medicinalväxter.  Wow! Jag har under fyra dagar lärt mig så många nya massager att jag tappat räkningen. En Decléor behandling är verkligen fylld av välgörande massage. 

En sak jag verkligen gillar är alla roliga specialmasker som man använder bara på salonger. Nedan ser ni mig i en galet skön ”gummi mask” eller ”Harmonie Douceur Extreme”.

Denna svalkande och lugnande mask gav min hud en fantastisk lyster och jag fick en såå jämn och fin hudton. En verklig inpackning som stärker och balanserar huden. Den innehåller havsalger, blåbär, lakrits och massa andra mumsigheter för en känslighy.

Under dessa 4 dagar hann jag med att få ca 4 ansiktsbehandlingar! Inte illa, det är mer än vad jag hunnit med på ett år! Den första masken jag fick pröva var ”Aromaplastie”. En 100% naturlig multivitamin mask. Yummie! Den var lika underbar som det låter. Masken tillför huden näring, vitaminer (framförallt vitamin E som är en effektiv antioxidant) och proteiner. Puder av linfrö, vetegroddar och solrosfrön gör att en här masken kan man även äta! Denna gång la vi den dock i ansiktet på en gasväv.

Ni ser själva….så här snygg har jag aldrig varit. Det är min duktiga kurskompis Anette som packat in mig så fint!

Tack till Dermarome och speciellt vår duktiga, kunniga och super gulliga tränare Sanna för en mycket bra och lärorik kurs.

I natt ska jag drömma om blomstrande lavendelfält tror jag….

With love,

Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »