Scrolla för att läsa mer

En värld av Aromaterapi!

Denna vecka har jag varit på kurs. Jag har under fyra fantastiskt givande och väldoftande dagar fått lära mig allt (nästan iallafall) om Decléors produkter och behandlingar. Decléor är ett märke jag alltid varit nyfiken på men aldrig under mina 11 år i branschen har haft förmånen att få lära mig ordentligt. De ljuvliga aromatiska dofterna från naturens skattkammare (som de själva skriver) gör mig helt euforisk. Eller lycklig, fylld av välbehag om man så vill. Mjuka, örtiga, spaiga, friska dofter som man inte kan få nog av.

När jag går på kurs så brukar jag alltid göra små stjärnor i mina anteckningar på produkter som jag bara måste köpa efter kursens avslut. Det brukar ofta bli tre fyra produkter. Den här gången var annorlunda. Efter det att Sanna som är Decléor tränare gått igenom alla produkter så upptäcker jag att det är stjärnor på var och varannan produkt…. och då har Decleor närmare 100 st ansiktsprodukter!  Oh my god oh my god….min stackars plånbok!!

Jag har vid ett par tillfällen provat Decléors ansiktsprodukter. Något som jag alltid  älskat är deras nattbalmer. Ljuvligt krämiga smöriga koncentrerade essentiella oljor i en vaxbas. Bara applicerings ritualen i sig är en upplevelse. Inandningen av de aromatiska dofterna innan applicering genom att kupa händerna lätt framför ansiktet. Mmmm. Deceléor utvinner de essentiella oljorna till sina produkter från mer än 250 olika medicinalväxter.  Wow! Jag har under fyra dagar lärt mig så många nya massager att jag tappat räkningen. En Decléor behandling är verkligen fylld av välgörande massage. 

En sak jag verkligen gillar är alla roliga specialmasker som man använder bara på salonger. Nedan ser ni mig i en galet skön ”gummi mask” eller ”Harmonie Douceur Extreme”.

Denna svalkande och lugnande mask gav min hud en fantastisk lyster och jag fick en såå jämn och fin hudton. En verklig inpackning som stärker och balanserar huden. Den innehåller havsalger, blåbär, lakrits och massa andra mumsigheter för en känslighy.

Under dessa 4 dagar hann jag med att få ca 4 ansiktsbehandlingar! Inte illa, det är mer än vad jag hunnit med på ett år! Den första masken jag fick pröva var ”Aromaplastie”. En 100% naturlig multivitamin mask. Yummie! Den var lika underbar som det låter. Masken tillför huden näring, vitaminer (framförallt vitamin E som är en effektiv antioxidant) och proteiner. Puder av linfrö, vetegroddar och solrosfrön gör att en här masken kan man även äta! Denna gång la vi den dock i ansiktet på en gasväv.

Ni ser själva….så här snygg har jag aldrig varit. Det är min duktiga kurskompis Anette som packat in mig så fint!

Tack till Dermarome och speciellt vår duktiga, kunniga och super gulliga tränare Sanna för en mycket bra och lärorik kurs.

I natt ska jag drömma om blomstrande lavendelfält tror jag….

With love,

Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »