Go glow!

  • | Annica

Häromdagen fick vi leverans från Landström som är agent för b.la Peter Tomas Roth. (ja, jag vet jag tjatar lite om dem just nu, men jag är lite av en periodare och just nu är jag inne i en PTR period) Äntligen kom de efterlängtade High Defintion Illuminating Moisturizer.

Denna måste jag bara ha själv tänkte jag direkt. Jag visste dock att jag direkt skulle stöta på patrull direkt, då Micke menar att jag redan har alldeles för mycket produkter och förmodligen 10 st snarlika enligt honom.

Men så blev lyckan total för i kartongen låg en liten gul post-it på en av produkterna med en liten hälsning från Liselotte på Landström…se nedan…Så GLAD jag blev..Jippie, jag fick en egen! Ett tack mail skrevs bums med ett leende på läpparna till Liselott! Det är en ny storfavorit, jag har ställt den brevid min dator så jag även kan njuta av den fina förpackningen.

Jag älskar lystergivande produkter. De får inte glittra och nästan inte heller skimmra utan bara ge en diskret, sofistikerad lyster. Det är precis vad denna produkt gör.

Du kan pensla på den direkt på t.ex. kindbenen, under ögonbrynen eller blanda i den i din foundation. Jag blandar gärna i den i min foundation och även min concealer. Det bli fantastiskt snygg lyster. Den reflekterar ljuset och förvillar ögat, så små ojämnheter och linjer trollas bort.

With Love

Annica

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 svar till “Go glow!”

  • (3) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Cina skriver:

    Hallååå!
    Den där måste jag ha!!! 🙂