Peter Thomas Roth – Bäst i test!

  • | Annica

Jag blir så glad när produkter som verkligen förtjänar det får bäst i test!

I M-magasin fick Peter Thomas Roth bäst i test med sin Firmx Growth Factor Extreme Neuropeptide Serum.  Serumet fick utmärkelse för bästa uppstramande serum. Firmx Growth Factor Extreme Neuropeptide Serum innehåller 52% Growth Factor Extreme NeuroComplex™ som är aktivt föryngrande. Förbättrar synbart ansiktskonturerna. Huden ser mer spänstig och fastare ut. Hudstrukturen blir förbättrad och fina linjer och rynkor framträder mindre tydligt.

Detta något många av oss Peter Thomas Roth fantaster vetat länge men äntligen har skönhets Sverige också upptäckt det.

Det bästa av allt är att du just nu på Skincity kan handla 3 produkter från Peter Thomas Roth och få en på köpet! Dessutom bjuder vi på frakten hela maj!  Missa inte detta tillfälle om du gillar Peter Thomas Roth.

With love

Annica

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 svar till “Peter Thomas Roth – Bäst i test!”

  • (5) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Saga skriver:

    Nej insåg nyss att jag nog skrivit under fel inlägg :-S
    Flyttar rätt den.

  2. Saga skriver:

    Hejsan
    Har kikat en del på Peter Thomas Roth produkter och som alltid är det så svårt att veta vilket som är vad och hur och bäst, men hittills känns detta som den ledande tillverkaren.
    Finns något snake complex på tvshop som också ska ha samma effekt sägs det men där inte folket tycks hänga med eller hur man ska uttrycka det. Är detta något du testat också eller?

    Läste ju i alla fall här att du provat Peter Thomas Roth Growth Factor Extreme NeuroComplex och var nöjd över förväntan.
    Undrar om du även testat Peter Thomas Roth Instant Firmx Temporary Face Tightener som jag läst mkt om.

    Man fastnar ju där i valet.
    I princip samma typ av produkt men ändå olika och vad kan det då vara som skiljer dem. Är det nya ”årsklasser” där man tagit sig längre framåt och i så fall vilken va först.
    Eller är det kanske inte riktigt samma ändå.

    Och har även läst mkt om hans Instant Firmex Eye som till och med skulle toppa Instant Firmx Temporary Face, men den skuöle visst bli lite dyr att använda i hela ansiktet.
    (Har du testat ögonkrämen själv förresten?)

    Men jag undrar väl framförallt hur du tänker gällande den du skrivit om jämfört med den jag nämner.

    Jag är minst sagt urusel på allt sånt här. Har ingen koll, så tänkte du kunde hjälpa lite i mitt val och tips och råd i vad man ska tänka på.

    (För mig som ung sjukpensionär med rätt usel inkomst så är valet desto viktigare. Jag betalar gärna för bra grejer, men då vill jag ”veta” att det funkar. Tyvärr så tror jag väl lite för gott om folk också så har säkert blivit pålurad dyrare saker. Har bla en neurologisk sjukdom som gör att jag har svårt att ta in information och jämföra olika osv så därför jag försöker ”fuska” genom att skriva här för hjälp med svar:-)

    Måste ju också ta chancen och fråga om det finns fler tester kvar av någon av ovannämnda produkter. Funkar det kommer jag köpa och då av genom skincity (de du skriver för, som sagt minnet är inte vad det borde)

    Ser fram emot svar

    // Vänliga hälsningar Saga

    • annica skriver:

      Hej Saga, Jag känner inte till tvshops grejen men PTR´s Firm X är superbra. Här kan du läsa om Peter Thomas Roth Instant Firmx Temporary Face; https://hudspecialisten.se/2011/07/instant-firmx-sant-eller-falskt/. Den till ögonen är lite lättare formula och bättre anpassad till ögonområdet. Den andra du nämner tror finns ej i sverige och jag har ingen erfarenhet av den. Oftast behöver man den inte i hela ansiktet utan partiellt.
      Viktigt att veta är att den är en produkt som ger en direkteffekt och ingen långtidsverkan utan ett direkt lyft och utslätning av huden. Hoppas du kommer gilla den, det är en fantastiskt produkt! Kam Annica

      • Saga skriver:

        Jag undrade mest för denna produkt var så otroligt mycker dyrare än de andra två, de där det faktiskt framstår tydligare att det är en direlt effekt.
        Tänlr det blir väldigt dyrt annars.
        Och varför behövs denna om där finns andrs peodukter som blir billigare till samma ändamål.

        Är du med på hur jag tänler.

        Har asperger oxå så jobbigt när saker är sådär luddigt.

        • annica skriver:

          Hej Saga, Hänger inte riktigt med på vad du menar men Den som fick bäst i test är ett serum men djupgående långtidseffekt. De jag tipsade om är produkter med DIREKT effekt och inte djupverkande. Där av också olika pris. Kram Annica