Scrolla för att läsa mer

Skönhet i Lager

SKINCITY
Så äntligen har vi slagit upp dörrarna för vår hudvårdsbutik på nätet www.skincity.se. Efter många månader och mycket slit ligger nu sidan uppe, det känns helt overkligt. Vi erbjuder ett minitest som bara tar 30 sekunder att göra. Man fyller i några frågor om sin hud och skriver i några fria rader sin hud samt laddar upp en bild på sitt ansikte eller på ett hudparti. Allt sänds till våra hudterapeuter (bland dem är jag) och vi ger alla skräddarsydda produktrekommendationer inom 24h. Denna tjänst har blivit helt galet poppis, så de sista dagarna har min mailbox fullkomligt svämmat över av hudtester! Så kul att så många uppskattar denna tjänst! Prova gärna du med. Klicka här för att komma till testet!

Produkter har ramlat in på vårt lager, det är helt underbart att omge sig av så mycket cremer.  Kolla in vilket fint erbjudande vi har från Sensai by Kanebo. Köper man två produkter ur rengöringsserien så får man denna fina gåva.

Så här fina prover har vi fått från bareMinerals att sända med till våra kunder! Världens sötaste lilla borste och en mini produkt. Perfekt i handväskan;) När man handlar två produkter från bareMinerals får man dessutom ett Buxom Lipgloss i original storlek.

Brun utan sol. Denna håller jag hårt i! Måste provas, jag ser ut som ett lakan som ni ser. Osminkad, nyvaken, blek och lite trött.

Min kollega och tillika sambo Micke har just konstaterat att mitt största problem kommer att bli att vi måste sälja alla produkter. Jag vill ju behålla allt själv! Helt allvarligt, i den här typen av situationer tänker jag inte klart. När jag står framför våra lagerhyllor med alla produkter gör den sig påmind, min lite galna, småknäppa läggning till hudvård och make. Halsbrännan gör sig också påmind. Jag vet liksom inte vilken produkt jag ska börja dofta på, börja med att testa etc.  Jag ställer alla produkter jag bara måste behålla i ett hörn så att det inte ska skickas iväg, för vissa måste jag bara spara. Efter en stund undrar Micke vad jag håller på med och varför det tar sån tid att packa upp produkterna. Jag blir abrupt störd och avbruten och ombedd att sluta lägga produkter åt sidan till mig själv. Allt ska tydligen upp i hyllorna för att säljas! NEEEEEEEJJJJJ……..Vad ska jag göra??!!!. Halsbrännan gör sig påmind igen….gahhh. Är det bara jag som får separations ångest när jag måste skiljas från produkter.  Kanske är jag inte lämpad att hålla på med försäljning? Kanske skulle jag ha en hudvårdsutställning i stället, då hade jag aldrig behövt lämna ifrån mig något, bara bunkra mer och mer produkter…mmm ljuva tanke..

En gammal favorit återfinns i våra lagerhyllor. Phyris Thermasomi Gel. En fantastisk produkt för alla som är yttorra. En stor del av befolkningen är just yttorra så detta är en produkt var och varannan behöver införskaffa. Addera den bara till din dagliga hudvård. Efter ansiktsvatten och innan avslutande creme.  TaaDaaa, nu får din hud sig en välförtjänt fuktdusch!

Så här fint såg det ut när första Skincity leveransen gick iväg till en kund!

With love,

Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 svar till “Skönhet i Lager”

  • (6) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Gjorde precis hudtestet! 🙂

  2. Beauty by Tanci skriver:

    hahaha jag fick mig ett gott skratt när jag läste detta. Sådan är jag också…jag hamstrar allt i en STOR byrålåda hemma. Så när den gick sönder pg a av att det fanns för många produkter där undrade min pojkvän när jag skulle ha tid till att testa allt det där. 🙂 Åh va fina grejer ni har fått in :). Avisss

Alltså wow, vilket märke och vilka produkter. Så länge som jag väntat på att få berätta men nu kunde jag inte hålla mig längre. Snart, så snart lanseras märket på Skincity! Mer om märket och dess gottiga innehåll kommer snart. Så snygga produkter, enkelt och fräscht, experter inom hudens biologi har forskat fram grymt effektiva […]

Se hela inlägget »

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »