Scrolla för att läsa mer

Skönhet i Lager

SKINCITY
Så äntligen har vi slagit upp dörrarna för vår hudvårdsbutik på nätet www.skincity.se. Efter många månader och mycket slit ligger nu sidan uppe, det känns helt overkligt. Vi erbjuder ett minitest som bara tar 30 sekunder att göra. Man fyller i några frågor om sin hud och skriver i några fria rader sin hud samt laddar upp en bild på sitt ansikte eller på ett hudparti. Allt sänds till våra hudterapeuter (bland dem är jag) och vi ger alla skräddarsydda produktrekommendationer inom 24h. Denna tjänst har blivit helt galet poppis, så de sista dagarna har min mailbox fullkomligt svämmat över av hudtester! Så kul att så många uppskattar denna tjänst! Prova gärna du med. Klicka här för att komma till testet!

Produkter har ramlat in på vårt lager, det är helt underbart att omge sig av så mycket cremer.  Kolla in vilket fint erbjudande vi har från Sensai by Kanebo. Köper man två produkter ur rengöringsserien så får man denna fina gåva.

Så här fina prover har vi fått från bareMinerals att sända med till våra kunder! Världens sötaste lilla borste och en mini produkt. Perfekt i handväskan;) När man handlar två produkter från bareMinerals får man dessutom ett Buxom Lipgloss i original storlek.

Brun utan sol. Denna håller jag hårt i! Måste provas, jag ser ut som ett lakan som ni ser. Osminkad, nyvaken, blek och lite trött.

Min kollega och tillika sambo Micke har just konstaterat att mitt största problem kommer att bli att vi måste sälja alla produkter. Jag vill ju behålla allt själv! Helt allvarligt, i den här typen av situationer tänker jag inte klart. När jag står framför våra lagerhyllor med alla produkter gör den sig påmind, min lite galna, småknäppa läggning till hudvård och make. Halsbrännan gör sig också påmind. Jag vet liksom inte vilken produkt jag ska börja dofta på, börja med att testa etc.  Jag ställer alla produkter jag bara måste behålla i ett hörn så att det inte ska skickas iväg, för vissa måste jag bara spara. Efter en stund undrar Micke vad jag håller på med och varför det tar sån tid att packa upp produkterna. Jag blir abrupt störd och avbruten och ombedd att sluta lägga produkter åt sidan till mig själv. Allt ska tydligen upp i hyllorna för att säljas! NEEEEEEEJJJJJ……..Vad ska jag göra??!!!. Halsbrännan gör sig påmind igen….gahhh. Är det bara jag som får separations ångest när jag måste skiljas från produkter.  Kanske är jag inte lämpad att hålla på med försäljning? Kanske skulle jag ha en hudvårdsutställning i stället, då hade jag aldrig behövt lämna ifrån mig något, bara bunkra mer och mer produkter…mmm ljuva tanke..

En gammal favorit återfinns i våra lagerhyllor. Phyris Thermasomi Gel. En fantastisk produkt för alla som är yttorra. En stor del av befolkningen är just yttorra så detta är en produkt var och varannan behöver införskaffa. Addera den bara till din dagliga hudvård. Efter ansiktsvatten och innan avslutande creme.  TaaDaaa, nu får din hud sig en välförtjänt fuktdusch!

Så här fint såg det ut när första Skincity leveransen gick iväg till en kund!

With love,

Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 svar till “Skönhet i Lager”

  • (6) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Gjorde precis hudtestet! 🙂

  2. Beauty by Tanci skriver:

    hahaha jag fick mig ett gott skratt när jag läste detta. Sådan är jag också…jag hamstrar allt i en STOR byrålåda hemma. Så när den gick sönder pg a av att det fanns för många produkter där undrade min pojkvän när jag skulle ha tid till att testa allt det där. 🙂 Åh va fina grejer ni har fått in :). Avisss

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »