Get started with BareMinerals!

  • | Annica

Äntligen har jag tagit tag i mitt liv och öppnat mitt Get Started Kit från BareMinerals. Varför har det tagit sån tid för mig att komma tillskott? Jag fattar inte! Det har stått i mitt badrumsskåp nu i en dryg månad och jag har tittat på det varje dag och tänkt högt…just det..nu måste jag verkligen sätta igång och så har jag hållit på. Imorgon kväll, då, ja då har jag ju inget planerat, då kan jag börja experimentera med foundation färgerna. Men nej det är bara inse det finns ingen kväll i mitt liv som jag inte har något att göra. Börjar faktiskt fundera på om jag på riktigt har en släng av ADHD. Mina att göra listor är så långa och de tar aldrig slut. Hur blir det så? Blir man aldrig klar? Vi har köpt nya ute möbler, varför vet jag inte för jag har ändå aldrig ro att sätta mig i dem:) Crazy but true! Men som en i min närhet sa till mig då jag kommenterade att han aldrig bara tog det lugnt; avkoppling kan också bara vara omväxling. Ja, så klokt. Precis så känner jag med. Att sitta i soffan och dega, det är bara stressande! Speciellt när man kan roa sig med att prova ny härlig makeup!  Tänk att jag kan se när jag träffar en person om den har sminkat sig med BareMinerals.

Det är den snygga diskreta hemlighetsfulla lystern på huden som avslöjar det. Det var det avslöjandet som gjorde att jag bestämde mig för att ”Get started” på riktigt!

Vad väntar du på? Prova du med och är du smart så gör du det nu då jag erbjuder 15% på Started kit på skincity.se. detta för att jag vill att alla som inte redan testat ska få uppleva dessa galet, galet schyssta produkter. Pancake makeup är ett minne blott! Go lyster och naturelle go BareMinerals 🙂

With love

Annica

PS. Det andra kittet jag håller i min hand heter Big & Bright. Grymmaste ögonkittet om du gillar bareMinerals. PS

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.