Scrolla för att läsa mer

Supersnygg vid 60+ är det möjligt?

Jag vill välkomna min älskade mamma som gästar min blogg med ett inlägg om en ny svensk hudvårdsserie som heter Cicamed Organic Science! Innan vi tog in produkterna till Skincity så bad jag min mamma testa ett komplett kit ansiktsprodukter från Cicamed för att prova och utvärdera. Testet pågick under 2 veckors tid. Jag själv hade provat produkterna och blev imponerad av resultaten, men för att vara helt säker så ville jag att någon med en helt annan hudtyp, ålder skulle prova produkterna och tycka till. Varsågoda här kommer min mammas utvärdering av Cicamed! PS. Får man vara så här snygg när man fyllt 60?? DS.

Efter att motvilligt gått med på att testa nya hudvårdsprodukter under två veckor har jag totalt ändrat uppfattning om något jag inte hade så stora förhoppningar på.

Jag hade ju redan mitt favoritmärke, som jag använt i 20 år. Dessutom talade man om för mig att det doftade såå fräscht o gott. OK redan kört (tänkte jag), Jag hatar dofter i allmänhet och söta o blommiga i synnerhet. Jag får väl kämpa mig igenom dessa två veckor tänkte jag. Första intrycket: Nåja, det luktade apelsin och det gillar jag ju verkligen. Wow, det kändes även åtstramande(inte fel). Mot min vilja började jag verkligen att gilla produkterna. Efter bara 7 dagar såg jag verkligen effekt och ville inte lämna ifrån mig dem. Nu formligen älskar jag doften, åtstramningen och dom enkla men fräscha förpackningarna.

Jag märker en klar skillnad på dekolletaget, som innan såg ut som ett korsord (Collagen boost gjorde susen här). Det var synbart slätare (fick bekräftelse av maken). Jag har fått en ny darling, han (den, det?) heter Cicamed!

Kram från Pia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 svar till “Supersnygg vid 60+ är det möjligt?”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Loppan skriver:

  Hmmm… får man lov att fråga vad din vackra Moder har använt sig av för produkter tidigare, under alla dessa år, för att se så oförskämt fräsch ut! ? =)

  /Loppan

  • annica skriver:

   Hej Loppan, Åhh vad mallig hon ska bli nu! Men jag håller med visst är hon snygg! 🙂 Förr använde hon mycket Decleor och sen typ 2001 har hon använt Kanebo och nu har hon Cicamed OCH Kanebo. Kram Annica

 2. Only wanna remark that you have a very decent internet site , I love the design and style it really stands out.

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »