Scrolla för att läsa mer

Supersnygg vid 60+ är det möjligt?

Jag vill välkomna min älskade mamma som gästar min blogg med ett inlägg om en ny svensk hudvårdsserie som heter Cicamed Organic Science! Innan vi tog in produkterna till Skincity så bad jag min mamma testa ett komplett kit ansiktsprodukter från Cicamed för att prova och utvärdera. Testet pågick under 2 veckors tid. Jag själv hade provat produkterna och blev imponerad av resultaten, men för att vara helt säker så ville jag att någon med en helt annan hudtyp, ålder skulle prova produkterna och tycka till. Varsågoda här kommer min mammas utvärdering av Cicamed! PS. Får man vara så här snygg när man fyllt 60?? DS.

Efter att motvilligt gått med på att testa nya hudvårdsprodukter under två veckor har jag totalt ändrat uppfattning om något jag inte hade så stora förhoppningar på.

Jag hade ju redan mitt favoritmärke, som jag använt i 20 år. Dessutom talade man om för mig att det doftade såå fräscht o gott. OK redan kört (tänkte jag), Jag hatar dofter i allmänhet och söta o blommiga i synnerhet. Jag får väl kämpa mig igenom dessa två veckor tänkte jag. Första intrycket: Nåja, det luktade apelsin och det gillar jag ju verkligen. Wow, det kändes även åtstramande(inte fel). Mot min vilja började jag verkligen att gilla produkterna. Efter bara 7 dagar såg jag verkligen effekt och ville inte lämna ifrån mig dem. Nu formligen älskar jag doften, åtstramningen och dom enkla men fräscha förpackningarna.

Jag märker en klar skillnad på dekolletaget, som innan såg ut som ett korsord (Collagen boost gjorde susen här). Det var synbart slätare (fick bekräftelse av maken). Jag har fått en ny darling, han (den, det?) heter Cicamed!

Kram från Pia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 svar till “Supersnygg vid 60+ är det möjligt?”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Loppan skriver:

  Hmmm… får man lov att fråga vad din vackra Moder har använt sig av för produkter tidigare, under alla dessa år, för att se så oförskämt fräsch ut! ? =)

  /Loppan

  • annica skriver:

   Hej Loppan, Åhh vad mallig hon ska bli nu! Men jag håller med visst är hon snygg! 🙂 Förr använde hon mycket Decleor och sen typ 2001 har hon använt Kanebo och nu har hon Cicamed OCH Kanebo. Kram Annica

 2. Only wanna remark that you have a very decent internet site , I love the design and style it really stands out.

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »