Scrolla för att läsa mer

Supersnygg vid 60+ är det möjligt?

Jag vill välkomna min älskade mamma som gästar min blogg med ett inlägg om en ny svensk hudvårdsserie som heter Cicamed Organic Science! Innan vi tog in produkterna till Skincity så bad jag min mamma testa ett komplett kit ansiktsprodukter från Cicamed för att prova och utvärdera. Testet pågick under 2 veckors tid. Jag själv hade provat produkterna och blev imponerad av resultaten, men för att vara helt säker så ville jag att någon med en helt annan hudtyp, ålder skulle prova produkterna och tycka till. Varsågoda här kommer min mammas utvärdering av Cicamed! PS. Får man vara så här snygg när man fyllt 60?? DS.

Efter att motvilligt gått med på att testa nya hudvårdsprodukter under två veckor har jag totalt ändrat uppfattning om något jag inte hade så stora förhoppningar på.

Jag hade ju redan mitt favoritmärke, som jag använt i 20 år. Dessutom talade man om för mig att det doftade såå fräscht o gott. OK redan kört (tänkte jag), Jag hatar dofter i allmänhet och söta o blommiga i synnerhet. Jag får väl kämpa mig igenom dessa två veckor tänkte jag. Första intrycket: Nåja, det luktade apelsin och det gillar jag ju verkligen. Wow, det kändes även åtstramande(inte fel). Mot min vilja började jag verkligen att gilla produkterna. Efter bara 7 dagar såg jag verkligen effekt och ville inte lämna ifrån mig dem. Nu formligen älskar jag doften, åtstramningen och dom enkla men fräscha förpackningarna.

Jag märker en klar skillnad på dekolletaget, som innan såg ut som ett korsord (Collagen boost gjorde susen här). Det var synbart slätare (fick bekräftelse av maken). Jag har fått en ny darling, han (den, det?) heter Cicamed!

Kram från Pia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 svar till “Supersnygg vid 60+ är det möjligt?”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Loppan skriver:

  Hmmm… får man lov att fråga vad din vackra Moder har använt sig av för produkter tidigare, under alla dessa år, för att se så oförskämt fräsch ut! ? =)

  /Loppan

  • annica skriver:

   Hej Loppan, Åhh vad mallig hon ska bli nu! Men jag håller med visst är hon snygg! 🙂 Förr använde hon mycket Decleor och sen typ 2001 har hon använt Kanebo och nu har hon Cicamed OCH Kanebo. Kram Annica

 2. Only wanna remark that you have a very decent internet site , I love the design and style it really stands out.

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »