Decleor Super Value!

  • | Annica

Just nu har vi ett begränsat antal väldigt förmånliga hudvårdskit från Decléor på Skincity. Ett kit är fyllt med återfuktande produkter från Hydra Floral serien och ett kit är laddat med produkter från Harmonie Calm serien för känslig hy.

Gillar du Decléor så är mitt tips att du slår till på dessa. Du betalar ordinarie priset för crèmen i original storlek och får en superfin (och det är den verkligen!) necessär full med generösa reseförpackningar på köpet! Bättre än så här blir det inte! Så alla Decléor freaks….vad väntar ni på 😉 Gör sommarens klipp nu!

With love,

Annica

PS Min favorit nu på sommaren är Decléors sköna Hydra Floral Creme, som är lätt men ändå återfuktar ordentligt och mättar min fukttörstade lite yttorra sommarhy! Den ingår i Hydra Floral kittet! DS