Scrolla för att läsa mer

I like it blue!

Yummie! Så vill jag och min hud ropa HÖGT när jag applicerar Transdermas serum A och C! Vitaminterapi för huden, så beskriver de själva sina produkter. Absolut säger jag men inte bara det utan även för en serumgalen hudterapeuts törstande själ! Transderma är ett svenskt koncept som endast består av två serum med spetskompetens så det står härliga till.

Smarta serum, finns de? JA, tänk för att det gör det. Jag älskar serum, de är liksom lite själen i hudvården. De går ner  djupare i huden och arbetar på att verkligen förbättra hudens kondition. Transderma har ett serum med A-vitamin och ett serum med C-vitamin.

Dr.  Alvin Ronlan, som har tagit fram dessa serum menar att kliniska försök har visat att absorptionen av C-vitamin inte automatiskt ökar med ökande koncentration av vitaminet. Tvärtemot visade det sig att huden börjar blockera absorption av C vitamin över en viss ganska låg koncentration. Transderma C är formulerat för att uppnå maximal absorption utan att irritera huden.  Att C-vitaminet i Transderma C formeln verkligen tränger genom epidermis-skiktet och når fram till dermis-skiktet har bevisats med sofistikerade voltammetriska metoder. Intressant tycker jag. Jag menar C-vitaminets effekter på huden, om man lyckad stabilisera det och få det att penetrera, är ju ingen hemlighet!

Transderma A Vitamin innehåller Retinol-komplex och E Vitamin. Transderma A absorberas av huden snabbt och man bli silkesmjuk. Bokstavligen. Transderma A innehåller E vitamin som har en dubbel funktion: Att skydda A vitaminet mot luftoxidation och förbättra hudens försvar mot oxidativ stress.

Produkterna är fria från konserveringsmedel, icke komedogena, inehåller inga färgämnen, olja eller alkohol. Transderma C innehåller bara 2 ingredienser!!!!! Här snackar vi rena saker!

Det härliga med dessa serum är att du kan kombinera det med den hudvård du har, oavsett märke.  Se det som ett komplement, en extra vitamininjektion till huden.  Jag har använt de båda under en testperiod på 4 veckor. A  på kvällen och C på morgonen. Det är så de ska användas för bästa effekt. Jag använde de under en favorit från Sensai by Kanebo; Premier The Emulsion. A match made in heaven, det är kärlek det! Super kombo om man vill maxa sin hudvård.

När jag träffade Graziella, som är kvinnan bakom Transderma första gången, slogs jag av hennes snygga, släta hud på dekolletaget och på händerna. Även om serumen är dyra så unnar jag mig numer till natten en pump A-vitamin till handryggen och en till dekolletaget. För åhh vad snyggt det är att de också är väl bevarade!

With love,

Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 svar till “I like it blue!”

  • (8) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Hur mycket älskar du blått? 😉

  2. Du som är så snygg i kornblått?! 😉

  3. […] mitt tidigare blogginläg om Transdermas serum här.  Vill DU vinna Serum A & C? Hjälp mig och Skincity teamet att göra Skincity.se bättre!  […]

  4. […] Läs gärna mitt tidigare blogginlägg om Transderma här! […]

  5. Sara skriver:

    Hej! Kan man använda båda två serumen om man är 20 år eller är de främst anpassade för äldre hud?

Alltså wow, vilket märke och vilka produkter. Så länge som jag väntat på att få berätta men nu kunde jag inte hålla mig längre. Snart, så snart lanseras märket på Skincity! Mer om märket och dess gottiga innehåll kommer snart. Så snygga produkter, enkelt och fräscht, experter inom hudens biologi har forskat fram grymt effektiva […]

Se hela inlägget »

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »