Scrolla för att läsa mer

I like it blue!

Yummie! Så vill jag och min hud ropa HÖGT när jag applicerar Transdermas serum A och C! Vitaminterapi för huden, så beskriver de själva sina produkter. Absolut säger jag men inte bara det utan även för en serumgalen hudterapeuts törstande själ! Transderma är ett svenskt koncept som endast består av två serum med spetskompetens så det står härliga till.

Smarta serum, finns de? JA, tänk för att det gör det. Jag älskar serum, de är liksom lite själen i hudvården. De går ner  djupare i huden och arbetar på att verkligen förbättra hudens kondition. Transderma har ett serum med A-vitamin och ett serum med C-vitamin.

Dr.  Alvin Ronlan, som har tagit fram dessa serum menar att kliniska försök har visat att absorptionen av C-vitamin inte automatiskt ökar med ökande koncentration av vitaminet. Tvärtemot visade det sig att huden börjar blockera absorption av C vitamin över en viss ganska låg koncentration. Transderma C är formulerat för att uppnå maximal absorption utan att irritera huden.  Att C-vitaminet i Transderma C formeln verkligen tränger genom epidermis-skiktet och når fram till dermis-skiktet har bevisats med sofistikerade voltammetriska metoder. Intressant tycker jag. Jag menar C-vitaminets effekter på huden, om man lyckad stabilisera det och få det att penetrera, är ju ingen hemlighet!

Transderma A Vitamin innehåller Retinol-komplex och E Vitamin. Transderma A absorberas av huden snabbt och man bli silkesmjuk. Bokstavligen. Transderma A innehåller E vitamin som har en dubbel funktion: Att skydda A vitaminet mot luftoxidation och förbättra hudens försvar mot oxidativ stress.

Produkterna är fria från konserveringsmedel, icke komedogena, inehåller inga färgämnen, olja eller alkohol. Transderma C innehåller bara 2 ingredienser!!!!! Här snackar vi rena saker!

Det härliga med dessa serum är att du kan kombinera det med den hudvård du har, oavsett märke.  Se det som ett komplement, en extra vitamininjektion till huden.  Jag har använt de båda under en testperiod på 4 veckor. A  på kvällen och C på morgonen. Det är så de ska användas för bästa effekt. Jag använde de under en favorit från Sensai by Kanebo; Premier The Emulsion. A match made in heaven, det är kärlek det! Super kombo om man vill maxa sin hudvård.

När jag träffade Graziella, som är kvinnan bakom Transderma första gången, slogs jag av hennes snygga, släta hud på dekolletaget och på händerna. Även om serumen är dyra så unnar jag mig numer till natten en pump A-vitamin till handryggen och en till dekolletaget. För åhh vad snyggt det är att de också är väl bevarade!

With love,

Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 svar till “I like it blue!”

  • (8) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Hur mycket älskar du blått? 😉

  2. Du som är så snygg i kornblått?! 😉

  3. […] mitt tidigare blogginläg om Transdermas serum här.  Vill DU vinna Serum A & C? Hjälp mig och Skincity teamet att göra Skincity.se bättre!  […]

  4. […] Läs gärna mitt tidigare blogginlägg om Transderma här! […]

  5. Sara skriver:

    Hej! Kan man använda båda två serumen om man är 20 år eller är de främst anpassade för äldre hud?

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »