P för Puffiness!

  • | Annica

Appropå spetskompetens som jag skrev om i inlägget om Transderma så är Skin Renu en ny kompis i badrumsskåpet som får samlas med mina andra godingar. Deras små doktors pipett flaskor med dynamit i för ögonpartiet har räddat mig ett par riktigt trötta och svullna morgnar på sistone.

De har 3 serum, alla med en egen unik inriktning. Serum P för Puffiness, Serum DC för Dark Cirkles, Serum W för Wrinkles. Vi vet ju sedan gammalt att produkter som ska göra allt är som schampo, balsam och duschcreme i ett. SÄLLAN så bra! Pinpointa ut ditt problem och fokusera på det!

With love,

Annica

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

16 svar till “P för Puffiness!”

  • (16) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Malin skriver:

    Tjena!
    Vet att denna blogpost är urgammal men har fått tips av min hudterapeut att dessa är guldkorn. Do u agree or disagree? Vet att ni inte säljer dem men tänkte att du kanske har en åsikt ändå? 🙂
    Hils Malin

  2. Rebecka skriver:

    Hej
    I samband med att jag blev allergisk för över 2 år sedan mot katter och överkänslig så vaknar jag ständigt med påsar under ögonen. Kan vara olika hur mycket det lägger sig under dagen. Är oftast en viss svullnad kvar under hela dagen. Annars är jag väldigt noggrann med krämer och har fått bukt med min hud i övrigt. Jag är nu 30,5 år och de flesta tror att jag är yngre. Fast den här svullnaden gör att jag ser jättetrött ut. 🙁 Undrar om skin renu hade varit något för mig?
    Tacksam för svar. Rebecka

    • Rebecka skriver:

      Vill ju dessutom förebygga. Mvh Rebecka

      • annica skriver:

        Hej Rebecka, Då har MENE&MOY eller numera ENE&MEY suuuuper ögonprodukter. Du använder först ögonsermet och sen ögoncremen. Mene&Moy Skin Renu Anti Wrinkle Fineline. Innehåller precis den blandning och typ av fetter som förloras vid åldrande och innehåller även c-vitamin för att stimulera kollagen, elastin och fuktbindande glukosaminoglykaner vilket återbygger den extracellulära matrixen. Kram Annica

  3. Klara skriver:

    Hej! Jag har inga runkor med tanke på att jag bara är 14. Jag är inte heller puffig under ögonen men speciellt när jag ler så blir det som en liten svullnad precis under ögat med en linje på mitten mellan ögon och när svullnaden slutar. Är även mörk/rosa/blå(beror på när) under ögonen.
    Vad kan jag använda?

  4. Lulillan skriver:

    Men på tal om Skin Renu så är Serum-W verkligen en ”wow-produkt” för mig. Jag ser redan skillnad på mina små fina linjer under ögonen och den känns fantastiskt skön på den känsliga huden under ögonen. Jag känner mig återfuktad och mjuk. Inte alls torr, svidig eller att det bränner eller flagar. Värd varenda krona!!

  5. Lulillan skriver:

    Nu när hösten kommit har min hud under ögonen fått SPEL. Jag har sen ett tag kombinerat Dermalogicas Intensive Eye Repair (dag) och Age reversal eye compelx (natt) och det har fungerat jätte bra för mig. Men nu har jag som torra fläckar, blir röd och öm. Så fort jag försöker applicera mina vanliga krämer så svider det som tusan. Vad ska jag göra? Har du några tips? Jag har mycket mer torrhetsrynkor under ögonen också nu. Min hud i övrigt är ju kombinerad men mer fet. Det är ju inte heller att man vill ha smink ovanpå hyn när den är så irriterad.

    • annica skriver:

      Hej! Åhh vad galen man blir när huden får spel…eller hur!! Jag skulle vilja rekommendera dig att addera till en proukt som hjälpt mig och många av mina kunder genom åren. Det är Phyris Termasomigel. Den är helt fenomenal och kan adderas till oavsett vilka andra produkter du använder. Som ett stort glas vatten för huden. Dessutom lgnar den känslighud och stärker upp hudbarriären. Använd den under din creme runt ögonen och även i ansiktet eller lägg den som en ögonmask eller blanda i den i din ansiktsmask/lägg under för att genomfukta huden samtidigt. Den finns även i sprayform om man vill spraya på närsomhelst under dagen…. Lycka till! kram annica