Scrolla för att läsa mer

Welcome; Jan Marini!

Min fina vän Malin tipsade mig för en tid sen om ett märke som hon stött på utomlands på en av sina resor till Los Angeles. Märket var Jan Marini. Malin är en sådan person som har superkoll och alltid ger mig bra tips och uppslag.  Självklart så kollade upp märket direkt efter det vi pratat om det och blev mer och mer intresserad av deras koncept och produkter. Det var mycket att göra i uppstarten av Skincity och det var ett märke jag la lite på hyllan initialt. Helt plötsligt från att inte hört så många som pratat om märket så hörde jag människor i min närhet som provat det och hade kompisar som provat det och alla tyckte det var så bra. Helt plötsligt dök Jan Marini upp överallt runt mig. Jag såg det som ett tydligt tecken och bestämde mig för att själv testa produkterna (och min test grupp) för att överväga om vi skulle lansera det på Skincity. Jag kan säga så här, saken var glasklar. Jan Marini skulle bli ett av våra varumärken! Vi var alla eniga. Sagt och gjort, nu ca ett år efter första tipset om märket finns Jan Marini på Skincity tillgängligt för alla! Tre av de produkter som gjorde mig övertygad om att märket är outstanding är:

Factor A-PLUS FACE CREAM – ohh my, vilken creme. Mina pigmenteringar fick sig en rejäl omgång.  Detta är dynamit för en solskadad & åldrad hy. Det är ju ingen hemlighet att retinol är ett kraftfullt vapen mot åldrad hy, acne, acne skador. Nu har jag kanske inte kraftigt åldrad hy och acne skador men jag e ju lite allt eller inget så jag testade en av de krämer som har mest krut föra att se vad den gick för. Även en i testpanelen som har åldern lite mer inne och solat en hel del gav denna creme full pott! Hon sa, detta Annica…detta är en AA creme…och hon har provat mycket. Hon såg faktiskt otroligt fin ut i huden efter bara 2 veckors användning. Finare än vanligt såklart!

 

Bioglycolic Facial Cleanser – Kan användas av alla hudtyper.  Även väldigt bra om problem med finnar och acne. Men funkar för de flesta. Rengör på djupet och lämnar huden återfuktad. Mkt behaglig känsla. Jag kände mig så ren men absolut inte torr. Gör huden klar! BioClean Cleanser är också super. Innehåller ingen syra för dig som inte önskar det.  Perfekt på kvällen tyckte jag då den går utmärkt att ta bort makeup med.  En av de bästa att rengöra ögonen med, måste jag säga!

 

Nu ska jag faktiskt gå och testa C-Esta masken och se om den kan trolla bort en veckas dålig sömn och mycket jobb i ett nafs!

 

With love,

Annica

PS. Visste ni att jan Marini är en tjej? Jag trodde först det var en kille 😉 DS:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ett svar till “Welcome; Jan Marini!”

 • (1) Kommentar
 • Visa alla kommentarer
 1. paulina skriver:

  en fråga jag har beställt nybörjar kitet från
  JAN MARINI och den för blandhy och då vill jag veta om rengöringen Bioglycolic facial cleanser är ceam eller skumtvätt,gillar när en rengöring skummar.

  anänder nu för tillfället dermalogicas produkter och älskar dom men en rengöring som är som special cleansing gel från Dermalogica fast i JAN MARINI kan du rekomendera ngn.

  Mvh Paulina

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »