Scrolla för att läsa mer

Welcome; Jan Marini!

Min fina vän Malin tipsade mig för en tid sen om ett märke som hon stött på utomlands på en av sina resor till Los Angeles. Märket var Jan Marini. Malin är en sådan person som har superkoll och alltid ger mig bra tips och uppslag.  Självklart så kollade upp märket direkt efter det vi pratat om det och blev mer och mer intresserad av deras koncept och produkter. Det var mycket att göra i uppstarten av Skincity och det var ett märke jag la lite på hyllan initialt. Helt plötsligt från att inte hört så många som pratat om märket så hörde jag människor i min närhet som provat det och hade kompisar som provat det och alla tyckte det var så bra. Helt plötsligt dök Jan Marini upp överallt runt mig. Jag såg det som ett tydligt tecken och bestämde mig för att själv testa produkterna (och min test grupp) för att överväga om vi skulle lansera det på Skincity. Jag kan säga så här, saken var glasklar. Jan Marini skulle bli ett av våra varumärken! Vi var alla eniga. Sagt och gjort, nu ca ett år efter första tipset om märket finns Jan Marini på Skincity tillgängligt för alla! Tre av de produkter som gjorde mig övertygad om att märket är outstanding är:

Factor A-PLUS FACE CREAM – ohh my, vilken creme. Mina pigmenteringar fick sig en rejäl omgång.  Detta är dynamit för en solskadad & åldrad hy. Det är ju ingen hemlighet att retinol är ett kraftfullt vapen mot åldrad hy, acne, acne skador. Nu har jag kanske inte kraftigt åldrad hy och acne skador men jag e ju lite allt eller inget så jag testade en av de krämer som har mest krut föra att se vad den gick för. Även en i testpanelen som har åldern lite mer inne och solat en hel del gav denna creme full pott! Hon sa, detta Annica…detta är en AA creme…och hon har provat mycket. Hon såg faktiskt otroligt fin ut i huden efter bara 2 veckors användning. Finare än vanligt såklart!

 

Bioglycolic Facial Cleanser – Kan användas av alla hudtyper.  Även väldigt bra om problem med finnar och acne. Men funkar för de flesta. Rengör på djupet och lämnar huden återfuktad. Mkt behaglig känsla. Jag kände mig så ren men absolut inte torr. Gör huden klar! BioClean Cleanser är också super. Innehåller ingen syra för dig som inte önskar det.  Perfekt på kvällen tyckte jag då den går utmärkt att ta bort makeup med.  En av de bästa att rengöra ögonen med, måste jag säga!

 

Nu ska jag faktiskt gå och testa C-Esta masken och se om den kan trolla bort en veckas dålig sömn och mycket jobb i ett nafs!

 

With love,

Annica

PS. Visste ni att jan Marini är en tjej? Jag trodde först det var en kille 😉 DS:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ett svar till “Welcome; Jan Marini!”

 • (1) Kommentar
 • Visa alla kommentarer
 1. paulina skriver:

  en fråga jag har beställt nybörjar kitet från
  JAN MARINI och den för blandhy och då vill jag veta om rengöringen Bioglycolic facial cleanser är ceam eller skumtvätt,gillar när en rengöring skummar.

  anänder nu för tillfället dermalogicas produkter och älskar dom men en rengöring som är som special cleansing gel från Dermalogica fast i JAN MARINI kan du rekomendera ngn.

  Mvh Paulina

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »