Get Boosted!

  • | Annica

Jag har alltid varit pro lager på lager. Jag har aldrig gillat produkter som ska göra allt. Jag tror inte på den typen av produkter, det blir liksom varken hackat eller malet.  Det vet ni som följt mig sen tidigare.

Vad gäller hudvård så måste man se det i flera steg om man vill ha ett bra resultat. Så är det bara, det finns inga genvägar. Men det finns lite tricks för att på ett enkelt sett få ut typ 3 gånger så mycket effekt av sin hudvård. Det knepet heter booster, seum, essence eller koncentrat. Syftet oavsett vad de kallas är att de har till uppgift att intensifiera hudvården. Booster väljer man alltid efter vilket hudtillstånd man har. En hudcreme är till för att vårda och skydda hudytan och en booster går ner och jobbar att bygga upp en bra hudhälsa,  balansera hudens funktioner och stärka upp huden på djupet.

En balanserad hy är blad det vackraste som finns tycker jag. Jag kan inte se mig mätt på personer där huden ser sådär helt lugn, jämn, mjuk och lystrig ut.  Så vackert så vackert!

Jag har tjatat om vikten av exfoliering och måste tjata lite om det igen. En booster är ett grymt trick att på ett enkelt sett få ut så mycket mer av sina produkter och pengar (cremen blir både drygare och mer effektiv) men detta under förutsättning att du har peelat bort alla gamla skruttiga hudceller som ligger och skrotar på hudytan.  Dumt att låta dem ligga som ett pansar och försvåra penetreringen av serum och creme etc. Fram med en enzympeeling och polera bort dem!

Så mina vänner, här får ni mina bästa booster tips handplockade direkt från min butik.

Fukt

Termasomi Gel från Phyris är en riktig räddare i nöden, speciellt för en hud som är yttorr.  Den aktiverar hudens egen absorbtionsförmåga och ökar fuktnivån omedelbart. I samma serie finns även en galet bra fukt spray som ger det finaste moln av fukt. Perfekt att ha stående vida datorn och duscha på under dagen.

 

Anti-Age

Transderma A behöver väl knappast säga något mer om detta serum. It´s magic. Ni som missat alla mina superlativ om denna produkt kan läsa mitt tidigare blogginlägg där jag berättar allt om hur de gör susen för åldradhy.

 

Fethy/finnar

Glycare Lotion från md formulations behandlar fet och glansighy samtidigt som den förhindrar att porerna tilltäpps och att orenheter bildas. Har en mycket bra porsammandragande effekt. Innehåller glykolsyra samt eukalyptus som verkar antibakteriellt, desinficerar och ökar syresättningen. Pga. det något högre pH värdet så fungerar denna produkt även bra på känslighy.

 

Känslighy

Ultra Calming Serum Concentrate från Dermalogica stärker huden och ökar hudens motståndskraft. Detta serum är som balsam för en röd blossande, irriterad och nedsatt hud. Perfekt för dig som vill ha O M E D E L B A R lindring. Perfekt under t.ex. Barrier Repair.

 

With love,

Annica

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

15 svar till “Get Boosted!”

  • (15) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. sofie skriver:

    Hej! jag har använt mene o moys produkter nu i över en månad precis. Men får bara mer o mer finnar och dom verkar aldrig vilja försvinna.. Använder mene&moy cleanser sensitive skin som rengöring och sedan phytic Cream som nattkräm och en dagkräm från restylane. Sedan sminkar jag mig med mineral smink och äter p piller samt nattljusolja som jag nyss börjat med. Gör jag något fel? eller ska jag ha mer tålamod jag klarar snart inte mer :S vill inte visa mig ute!

  2. Kala skriver:

    Hej Annika!

    Jag tycker att din blogg är jättebra! har just fått Transderma C och M i present av min pojkvän. Använder dermalogicas mousteriezer och fått rekommenderat MDs rengörnig. Dermalogicas tvål gjorde min ansikte glansig och har därför fått byta. Men det jag undrar är det verkligen bra att blanda så många märken?

    Önskar all fortsatt lycka till dig 🙂

    • annica skriver:

      Hej Kala, Tack för dina fina ord! Roligt att höra att du tycker om bloggen! Vilken fin present! Jag tycker du håller dig till ett märke + Transderma som tillägg. Så välj md eller Dermalogica som bas, det du gillar bäst! Tack för lyckoönskningar! Kram Annica

  3. Kristina skriver:

    Kanonbra blogg som jag kikar in på dagligen:)Har varit sugen på Transderma A och C men funderar på om dom är ok när man är gravid, och senare då när man ammar?

    • annica skriver:

      Hej Kristina, Roligt att du gillar min blogg! Det skall inte vara några problem alls! Kan verkligen varmt rekommendera dem, de gör under! :)kram annica

  4. Ida skriver:

    Hej Annica!

    Jag har använt Mene&Moy Revitalizing Gel 15% i lite mer än en månad nu. I början fick jag otrolig mycket finnar, huden rensades väl ut, och nu har det lagt sig och det är bara lite röda märken kvar som håller på och läker. Jag har dock väldigt mycket pormaskar i hela ansiktet men speciellt på näsan, och jag har inte sett någon som helst skillnad på dom. Måste jag ge det mer tid eller vad kan det bero på? Jag har ju ändå använt gelen i 6 veckor nu.

    Har du föresten tips på någon riktigt bra djuprengörande mask?

    Tack för en underbar blogg och för en fantastisk webshop, SkinCity är verkligen min favoritshop och jag är inne varje dag och kikar!

    • annica skriver:

      Hej Ida,
      Tack för ditt mail! Vad glad jag blir att du gillar skincity och min blogg! Det värmer 🙂
      Du får friska upp mitt minne lite…vad använder du mer för hudvård än denna(rengöring , dagcreme ev mask/peeling? Var det dermalogica?
      Vad använder du för makeup? Gör du peeling och/eller (beroende på vad du använder i övrigt) mask regelbundet? Kanske du behöver göra portämning ett par gånger…
      Revitalizing gels främsta styrkor är att behandla fet hy med acne och verkar antibakteriellt för att moverka acne bakterien. Vill du har en mer porsammandragande produkt så kan MD´s Glycare Lotion eller Skin Perfection gel vara ett alternativ.
      Vad gäller Mask så har mene&moy en mask som är en riktig damsugare. En kemisk peeling i lerbas. Dock får du EJ ha känslig hud om du skall använda denna! Super viktigt. Den är buffrad och är lika aktiv hela tiden den är på så MAX 2 minuter första gångerna kan den ligga på. Gör den med 14 dagars mellanrum och sen ev med 7 dagars mellanrum. DU får avgöra allteftersom hur huden reagerar. Dettta är en rikig askungemask huden blir så fin. DOCK som sagt inget för en känslighy. Ev kan du lägga den partiellt bara på näsan bara om det främst är där du vill storstäda. DU måste vara noga när du tvättar bort den då den verkar så länge den är å huden……Lycka till Ida och hör gärna av dig igen! Kram annica

      • Ida skriver:

        Du minns rätt, använder rengöring, dagkräm, peeling och mask från Dermalogica annars. Men ska absolut testa masken från Mene&Moy nu när du ändå har 15% på märket! Är det den som heter Mene&Moy Glycolic Masque 10%?? Tack så jättemycket för att du tar dig tid att svara på kommentarerna 🙂

        • annica skriver:

          Hej Ida!
          Ja precis den masken är det. Skulle skrivit det men glömde 🙂 Den är super bra och super aktiv! Så läs noga instruktionerna! Lycka till Ida..och självklart svarar jag på alla kommentarer…Jag är såå glad om jag kan hjälpa er med att hitta rätt hudvård!! Kram
          Annica

          • Ida skriver:

            En sista fråga, jag funderar på att beställa en dagkräm från Mene&Moy också nu när du ändå har rabatt på dem. Den jag funderar på är Mene&Moy Stand By C cream, men kan man ha smink över den som vanligt?? Tack för hjälpen 🙂

          • annica skriver:

            Hej Ida,
            Absolut kan du det! Men se till bara så makeupen är hudvårdande 🙂 Lycka till!
            Annica

        • Ida skriver:

          Och föresten, hur länge till kommer du ha kvar erbjudandet på 15% på Mene&Moy?