Scrolla för att läsa mer

Vakna vacker med mineraler från bareMinerals

Natten är den bästa tiden för återhämtning av kropp, själ och hud. På natten är det perfekt att använda mer djupgående och behandlande produkter. Att vi inte mår bra om vi slarvar med sömnen det känner vi direkt av. Huden mår inte heller bra av för lite sömn. För lite sömn kan resultera i brist på lyster och fukt och linjer/rynkor, mörka ringar och påsiga ögon kan bli mer framträdande. Det är också viktigt att vi har en bra kvalitet på sömnen, d.v.s. att vi kommer ner ordentligt i djupsömn. Det är inte alltid helt självklart när man har små barn. Eller snarare helt otänkbart. Under flera års tid dessutom. Urk, stackars kropp och hud.  Hursomhelst så är det så att en längre tids (jag hoppas att det menas en längre tid än småbarnsåren) låg sömnkvalitet kallas för hudens fiende om man vill ha en vacker hud länge.

Marlyn var så vacker, undrar om hon sov gott?

Marlyn var så vacker, undrar om hon sov gott?

Vi behöver 7-8 timmar sömn per natt oavsett om vi är unga eller gamla, man eller kvinna för att bevara hudens ungdomlighet. För att man skall få ut max av sina nattprodukter är det en fördel att man dessutom har en inre balans med sömn, kost och inte känner sig stressad. Annars är huden inte mottaglig på sammavis.  Tänk på att cellförnyelsen är som mest aktiv kl. 01.00 på natten så att lägga sig i tid är faktiskt superviktigt.

Eftersom jag har småbarn så måste jag hitta genvägar för en 7-8h sömn finns inte i min värld. Min senaste upptäckt är Pure Transformation Night Treatment x 4 från höstens hetaste nyhet bareMinerals Skincare. Hela serien är lika smashing som deras grymma makeup. Men denna nattprodukt får lite extra kärlek från mig. Med extra hög koncentration av ActiveSoil Complex som utvinns ur näringsrik, jungfrulig jord (låter det inte magiskt?) och innehåller en mix av 72 essentiella makro- och mikromineraler som förbättrar hudens kvalitet. Coolt är att den är i formen av ett mineralpuder, som ger bareMinerals berömda lyster åt huden. Coolast är att den finns i 3 tonade färger och en transparant. Detta är perfekt för dig som inte vill visa dig osminkad när det är dags att krypa till kojs. Färgar det på kudden? Nej, helt otroligt men det gör det inte.

I min butik har vi nu 10% på bareMinerals Skincare som lanseringserbjudande under September.

Jag kanske inte vaknar vacker, men iallafall glad. Blev så inspirerad av BareMinerals fina förpackningar och färger, kartongen är underbart snyggt cerise inuti så jag tog dagen till ära på mig en cerise topp!

With love,

Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 svar till “Vakna vacker med mineraler från bareMinerals”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Jag är så nyfiken på deras hudvård, det har blivit en stor snackis bland beautybloggers!
    Tack för ditt inlägg, läste ditt inlägg innan idag, klockrent! Höres, kollega! 🙂
    //Malin

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »