Scrolla för att läsa mer

Vakna vacker med mineraler från bareMinerals

Natten är den bästa tiden för återhämtning av kropp, själ och hud. På natten är det perfekt att använda mer djupgående och behandlande produkter. Att vi inte mår bra om vi slarvar med sömnen det känner vi direkt av. Huden mår inte heller bra av för lite sömn. För lite sömn kan resultera i brist på lyster och fukt och linjer/rynkor, mörka ringar och påsiga ögon kan bli mer framträdande. Det är också viktigt att vi har en bra kvalitet på sömnen, d.v.s. att vi kommer ner ordentligt i djupsömn. Det är inte alltid helt självklart när man har små barn. Eller snarare helt otänkbart. Under flera års tid dessutom. Urk, stackars kropp och hud.  Hursomhelst så är det så att en längre tids (jag hoppas att det menas en längre tid än småbarnsåren) låg sömnkvalitet kallas för hudens fiende om man vill ha en vacker hud länge.

Marlyn var så vacker, undrar om hon sov gott?

Marlyn var så vacker, undrar om hon sov gott?

Vi behöver 7-8 timmar sömn per natt oavsett om vi är unga eller gamla, man eller kvinna för att bevara hudens ungdomlighet. För att man skall få ut max av sina nattprodukter är det en fördel att man dessutom har en inre balans med sömn, kost och inte känner sig stressad. Annars är huden inte mottaglig på sammavis.  Tänk på att cellförnyelsen är som mest aktiv kl. 01.00 på natten så att lägga sig i tid är faktiskt superviktigt.

Eftersom jag har småbarn så måste jag hitta genvägar för en 7-8h sömn finns inte i min värld. Min senaste upptäckt är Pure Transformation Night Treatment x 4 från höstens hetaste nyhet bareMinerals Skincare. Hela serien är lika smashing som deras grymma makeup. Men denna nattprodukt får lite extra kärlek från mig. Med extra hög koncentration av ActiveSoil Complex som utvinns ur näringsrik, jungfrulig jord (låter det inte magiskt?) och innehåller en mix av 72 essentiella makro- och mikromineraler som förbättrar hudens kvalitet. Coolt är att den är i formen av ett mineralpuder, som ger bareMinerals berömda lyster åt huden. Coolast är att den finns i 3 tonade färger och en transparant. Detta är perfekt för dig som inte vill visa dig osminkad när det är dags att krypa till kojs. Färgar det på kudden? Nej, helt otroligt men det gör det inte.

I min butik har vi nu 10% på bareMinerals Skincare som lanseringserbjudande under September.

Jag kanske inte vaknar vacker, men iallafall glad. Blev så inspirerad av BareMinerals fina förpackningar och färger, kartongen är underbart snyggt cerise inuti så jag tog dagen till ära på mig en cerise topp!

With love,

Annica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 svar till “Vakna vacker med mineraler från bareMinerals”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Jag är så nyfiken på deras hudvård, det har blivit en stor snackis bland beautybloggers!
    Tack för ditt inlägg, läste ditt inlägg innan idag, klockrent! Höres, kollega! 🙂
    //Malin

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »