Vinn mina favoritprodukter – Transderma A/C

  • | Annica

Då var det tävlingsdags igen! Som ni vet nu så kommer jag under 4 veckor (varav en vecka redan är avklarad) ge er chansen att vinna 4 av mina absolut bästa hudvårdsfavoriter/skönhetsfavoriter. De ”vapen” jag inte kan leva utan och som aldrig lämnar mitt badrumsskåp.

Nu kickar jag igång den andra tävlingen …en lycklig vinnare kommer att få  Transdermas FANTASTISKA  serum A och serum C. Ett totalt värde av 2638kr!

Se mitt tidigare blogginläg om Transdermas serum här.  Vill DU vinna Serum A & C? Hjälp mig och Skincity teamet att göra Skincity.se bättre!  Tipsa mig i kommentarsfältet nedan vad du tycker saknas eller vad du tycker vi bör gör/utveckla för att göra vår butik bättre!

Jag presenterar en vinnare nästa vecka på bloggen innan deltävling nummer 3 drar igång! Håll utkik!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

45 svar till “Vinn mina favoritprodukter – Transderma A/C”

  • (45) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Erika Arnström skriver:

    Hej hej !
    Hur gick det i denna tävling – är vinnarna korade ?

    • annica skriver:

      HEj Erika, Ohh jag! Länge sedan. Jag lägger alltid ut sett separat inlägg där jag presenterar vinnarna. Så även i detta fall! Kram Annica

  2. Pernilla W skriver:

    Jag blev så Glad när jag hittade till Din sida på nätet 🙂 Jag skulle vilja ha lite tips på hur årstiden påverkar vår hud. Samt vilka produkter som passar nu när kylan kommer. Jag har en blandhy men upplever ändå att huden kräver något mer nu när det blir kallare ute. Själv använder jag Decléors produkter och brukar alltid fråga min hudterapeut om råd. Men ett tips är att samla olika märke tex Decléor, MD Formulations etc och tipsa om vilka du tycker passar bäst för en krävande vinterhy.

  3. Jenny skriver:

    Jag ÄLSKAR skincity, men en sak jag tänk på flera gånger är att det skulle vara jättebra om produkterna man la i varukorgen inte tömdes. Alternativt att det ska finnas ett ställe där man kan spara produkter man är intresserad av att köpa. Ibland har jag sett produkter på din blogg du tipsat om som jag vill köpa, men vill vänta tills lönen kommer, och då är det perfekt att kunna spara dem tills senare så man inte glömmer bort vilka de är.

  4. Carro skriver:

    Hej!
    Visst vill jag ha bra kvalitet på produkter och ansiktsvård får gärna kosta, men skulle gärna vilja se lite billigare alternativ för kroppsvård. Exempelvis duschtvål som går åt i stora mängder hemma hos mig. Du får gärna även sälja deodoranter=)
    Kram C

  5. Hej! Ni skall få en liten guldstjärna för designen, det har ni klarat av riktigt bra. Både på Skincity och på bloggen.

    Jag är formidabelt arbetsskadad och kunde inte låta bli att plita ner ett par rader när jag sneglade över axeln på min sambo som satt och läste detta inlägg (hon vet inte att jag gör detta men jag tror att hon hade blivit hyffsat snopen…)

    Till the brasstacs…

    För att förbättra eran hemsida kunde jag hitta följande saker:

    1. Ni skulle behöva tydligare koppling till er facebook sida, det är inte tillräckligt tydligt att lägga länken i footer-menyn och det skulle konvertera en större procent trafik till likes/följare och i längden förbättra er återkommande trafik samt konverteringsgrad.

    2. Ni bör tänka över produktfotografierna, är det eventuellt ett alternativ att börja fotografera produkterna själva? (Tänk över om ni kan använda en praktikant åt detta, det krävs sällan en heltidsanställning för denna typ utav arbete när förarbetet med ett tydligt fotografi manér redan är satt.)

    3. Skapa en tydlig strategi för hur ni arbetar via facebook och tänk på att alltid länka till tävlingarna ni arrangerar på bloggen (nu har ni lagt upp en bild men ingen länk, förvirrande)

    4. Länken ”Skincity På Facebook” bör öppnas i en ny flik (Då slipper ni tappa trafik från hemsidan till facebook istället för att hämta trafik från facebook.)

    5. Varför sitter jag och kommenterar rakt på bloggen? Koppla kommentarfältet till facebook och ta del av kraften av spridning inom sociala medier, alla mina vänner hade sett att jag deltog i denna tävling om denna funktion fanns…

    6. Våga länka bilder till produkter, det är en större yta att klicka på och brukar oftast konvertera bättre än en vanlig länk.

    7. *denna kan vara lite hård, men ta det med en nypa salt* Anlita en konsult som ser över detta istället för att fråga bloggläsarna, dina läsare vill väl förmodligen läsa om hudvårdsprodukter och tips, inte om hur du kan sälja mer produkter till dem?

    8. Fortsätt, fortsätt, fortsätt! Du har uppenbarligen gjort ett bra jobb med alla dessa kommentarer. Gå tillbaks i statistiken, se över vilka inlägg som fått mest respons och utveckla ditt skrivande utefter det, först då får du en effektivare strategi över ditt bloggande.

    • anette carlsson skriver:

      En nyfunnen blogg, det gillar jag, är intresserad av skönhet och hud på ett naturligt sätt. Det jag saknar är att jag skulle vilja ha små reportage om make up för oss över 40 år. Det har blivit svårare att sminka mig sen jag passerade denna ålder för tunga färger gör sig inte längre utan det krävs ljusa nyanser och ”lyft”.

      Jag skulle gärna vilja se före och efter bilder, gärna bilder på sminkat öga i närbild när personen blundar.

      Extra tips och helst betygsättning på borstar till makeup både till rouge och ögon make up, jag tycker det är jättesvårt att välja rätt borste och ska man lägga till extra pengar till en dyrare borste så vill jag veta att den fungerar.

      make-up råd till oss kvinnor som tyvärr har fått pigment förändringar i huden på ansiktet, Vilken produkt ska man använda och hur ska jag klara dölja det. Det är jobbigt att fått pigmentförändringar i ansiktet för det gör att jag ser äldre ut.

      Gärna fotografier på kvinnor över 40 ibland, i den åldern påminns man av att lite rynkor och annat kommer och jag är mer angelägen att sminka mig nu än när jag var 30 års åldern då inga åldertecken fanns där.

      Rouge tips vore jättebra. Hur lägger jag det snyggt och vilken färg nyans ska man välja?

      Gärna betyg sättning 1 till 5 på produkter, sånt gillar jag mycket.

  6. Helena Lindgren skriver:

    Det skulle vara kul om ni kunde tipsa om dagens produkt och man kan läsa lite extra om det kanske någon som resenserat på sin blogg som man kan läsa som ni har här skulle även gilla om ni hade en julkalender i år varje lucka är det en produkt till ett ner pressat pris annars är jag suoer nöjd.

    • Micaela skriver:

      Jag tycker sidan är bra som det är men något som hade varit kul är om ni på bloggen varje advent skulle kunna ha en tävling där man kunde vinna ett fint pris.

  7. Emma-Lena Svedberg skriver:

    Jag tycker sidan är stilren och lätt att hitta på. Bra menyer. Om det är något tips jag har så skulle det då kanske vara en månadens vara till billigare pris eller en veckans vara som är bra pris på men endast begränsat antal. Så först till kvarn gäller.

    • Heidi Lundgren skriver:

      Ni har helt fantastiska produkter! Men som tonåring som lever på studiebidrag har man inte så mycket att leva på. Det vore underbart om ni kunde göra en serie för oss med lite krassligare ekonomi så alla kan få njuta av era produkter!

  8. Pia ÖBerg skriver:

    Jag skulle uppsaktta om det fanns mer före och efterbilder. lite om vad som kan hända med produkterna i ansiktet när man har använt dem i några månader.

  9. Linda skriver:

    Jag tycker att hemsidan är bra, den är lättnavigerad och man hittar lätt det man letar efter och jag tycker att bloggen är helt suverän! Det är egentligen bara en sak jag saknar (frånsett två märken jag är nyfiken på: Lycogel och http://www.sircuitskin.com) och det är en kundklubb där man kan få rabatt om man handlar tillräckligt mycket. Ni har bra erbjudanden på hemsidan där man t.ex kan köpa 3 valfria produkter men betala för 2 men ibland kanske man vill blanda märken och då tror jag att någon annan typ av rabatterbjudande för era lojala kunder skulle kunna vara bra (och ibland kanske det bara är en produkt man behöver komplettera med för tillfället). Kanske skulle man kunna samla ”poäng” eller liknande som sedan kan omvandlas till rabatt på nästa köp eller en gratis produkt av något slag så är det ju dessutom stor chans att era kunder återkommer! Mvh Linda

    • Jennifer Jessica Nilsson skriver:

      Hej Annica, alltid lika trevligt att klicka sig in på din blogg!

      Nu till lite tips från mig…

      En sak som är oerhört viktig (som är mycket lätt att glömma, been there done that) är att påminnas om att ALDRIG stoppa i fingrarna i creme burkar… Låter kanske som en ”skitgrej” att skriva till bland era ”burk produkter” men ack så viktig… du om någon vet ju det.

      Sedan saknar jag att man inte kan köpa spatlar hos er, nu använder jag en tesked att ta upp min creme med… man tar vad man haver!

      Jag vill till sist tipsa om ett sminkmärke som är bland det bästa jag testat. Detta smink används mycket i tv sammanhang, då sminket sitter på plats, är lättapplicerat och dessutom bra för huden! Här talar jag om GLO MINERALS. Du borde testa Annica, helt fantastiskt!

      Tycker att hemsidans utseende inte kunde se mer proffesionellt ut än vad de gör nu, stilrent och enkelt att hitta de man vill ha. Sortera dock gärna sminkprodukterna lite bättre, dvs makeup – ögon – mascara ex.

      Hoppas jag kunde hjälpa till!

      Och bara så du vet, jag passar väääldigt bra i kornblått. *Blink*

      Varma hälsningar från Jennifer

      • Alena Rizvanovic skriver:

        Jag saknar framförallt en bra sorteringsfunktion där man kan sortera efter pris, typ (olika hudtyper te.x) och högst betyg. Jag skulle gärna vilja se någon form av utvärderingsmöjlighet av produkter, till exempel stjärnor eller något som användare kan sätta.

        I övrigt så var hemsidan verkligen fin och ser proffsig ut. Hoppas ni får hjälp av min kritik.

        Lycka till!

  10. Kristina K skriver:

    Precis som många andra så gillar jag sidans layout. Den är snygg, stilren och enkel – okomplicerad. I like!

    Däremot så saknar jag faktiskt Facebook. Känns lite som att en ”like-knapp” till facebook och en levande logg på facebook för skincity.se vore kanon. Kanske lite erbjudanden liksom lite tävlingar – det är en möjlighet för Skincity att få en mer öppen kommunikation med sina kunder. Sådant brukar uppskattas.

    Rent funktionsmässigt på sidan så tycker jag det vore en ypperlig idé om jag kikar på exempelvis ett läppstift, att jag då får upp några matchningar i en liten ruta. Antingen i form av liknande läppstift i samma färg alternativt en matchning i form av ”det här läppstiftet passar ypperligt med det här rouget” Precis som när man handlar böcker online och man kan, när man klickat på en specifik bok, få förslag på liknande böcker som kanske kan vara intressanta…
    Den idén tror jag stenhårt på. Jag är inte så superhaj i smink/hudvårdsvärlden och tar därför gärna emot tips, annars hamnar man lätt i fällan att man kör på ”samma gamla vanliga”.

    Keep up the good work. Jag gillade verkligen sidan och kommer säkerligen återkomma 🙂
    Med vänliga hälsningar. Kristina

    • Sandra Petersson skriver:

      Ärligt talat så vet jag knappt vad som behöver förbättras för jag tycker allt är väldigt bra och saknar egentligen inget. Det jag kan komma att tänka på är en FB-sida och att man får små prover med på andra produkter när man handlar. Kanske t om att man får en rökelse-pinne med som en fri gåva. Det passar ju så himla bra att insupa doften av vacker rökelse medan man smörjer in sig med krämerna från er.

  11. Camilla Sandmark skriver:

    Hej!
    Jag gillar shopen och tycker att det är en bra bredd på produkterna.Det enda jag saknar är hårvårdsprodukter så att man kan göra alla sina inköp på samma ställe!
    Nu kanske den typen av produkter inte riktigt faller under det en hudterapeut i vanliga fall sysslar med,men det skulle vara så bra!
    Och hårbottnen kan väl räknas till huden..;)!!
    Annars kanske det går att skapa ett samarbete med en frisör..

  12. Janna skriver:

    Tack för en toppenblogg!

    Gällande hemsidan så frågade jag tidigare via mail om presentkort, men det är ju på G vilket är superbra nu inför julen!
    Annars så vore det smidigt om man kan ha fler kategorier bland annat under smink, så som mascara, ögonskugga etc under kategori ögon exempelvis, vilket någon/några redan nämnt.

    Sedan tycker jag det är kan vara viktigt att marknadsföra om produkter inte är djurtestade. Det är något jag ofta undrar och gärna vill ha information om.

  13. Lulillan skriver:

    Jag tycker redan att både shoppen och din blogg är jätte bra. Bra beskrivningar på produkterna och det är lätt att hitta om man vet vad man vill ha. Däremot kan jag hålla med Malin om att det under varje märke skulle vara lättare om det även där gick att välja utifrån hudtyp och inte bara produkttyp. Sen tycker jag det är suveränt med dina egna tips om hur man kan använda produkterna. Här i bloggen får man ju också en del tips beroende på säsong och det är toppen!
    Kanske kunde ha ”veckans fråga” där du svarar öppet på en del frågor du får för det kan säkert även hjälpa andra i samma sits? Om du får många frågor om ungefär samma saker…
    Jag tycker dina tips är jätte bra och de produkter du tipsat mig om personligen har fungerat jätte bra för mig! Jag tycker hela idéen med Skincity är helt utmärkt och jag är så glad att du gör det du gör!

  14. Nathalie skriver:

    Hej
    Jag är jätte nöjd men det skulle vara ett plus att ha kategorier tex torr hud, fet hud osv då det blir för jobbigt att scrolla igenom alla produkter.
    Sedan tycker jag ni borde börja sälja rena syror, tex glycolic acid, lactic acid mm. Saknar en svensk webbbutik som säljer detta:)
    Att kunna skriva recensioner om produkter man köpt är ett superplus.
    Erbjuda ”samples” av vissa produkter, vet att många större märken erbjuder detta.

  15. Sara skriver:

    Hej!
    Jag tycker er hemsida är toppen. Jag har främst handlat Dermalogica av er. Ett märke som jag som har finnig blandhy med torra partier saknar är Mario Badescu. De har många must haves, så som deras drying lotion och drying cream. Då man med dessa kan punktbehandla sina dåliga områden utan att torka ut de områden som redan är torra. Mario Badescu har även lägre pris än t.ex. Dermalogica, vilket skulle ge kunderna ett prisvärt alternativ. En sak till som jag saknar är att man kan recensera produkterna på er hemsida, samt att få en liten goodiebag med prover från olika märken(även om man får något enstaka prov av er) så är det kul att få lite olika produkter att testa 🙂 Oj vad långt det blev, jaja, Jag gillar verkligen er hemsida och att man känner sig sedd då man kan få rådgivning av er!
    Sara

  16. Charlotte skriver:

    Jag skulle gärna vilja att ni hade menyer inriktade på olika hudproblem där man kan läsa om produkter anpassade för dessa problem och hur man bäst ska sköta sin hud. Tex ytliga blodkärl, acne, yttorrhet mm. Jag och säkert många med mig har säkert inte den där perfekta huden som man skulle vilja ha. Då är det bra att man kan läsa lite om olika hudproblem och hur man kan göra för att förbättra det.
    Vore spännande att testa dessa produkter och se om de kan förbättra min lite trötta vinterhud.

  17. maida skriver:

    ni kan göra en facebook sida, låta andra reklamera er, eller så att ni gör reklam på tv eller någonstans där ni syns, jag hade gärna velat prova era produkter. Jag köper väldigt mycket krämer för mitt ansikte betalar väldigt mycket, men jag har fortfarande inte hittat en kräm som jag ska använda hela tiden,. Hade gärna velat prova era produkter, och om dom är värda priset dom kostar hade jag reklamerat er på min blogg jag har många läsare och är väldigt nöjd!

  18. Lisa skriver:

    Denna tävling passar mig perfekt! Jag tänkte just mejla er ang. ett önskemål. Jag har tidigare beställt produkter från er och är fantastiskt nöjd. Snabb leverans och härligt packet med en gåva till på köpet! Tack för detta! Det jag önskar är utökat utbud av makeup märken. GloMinerals är en svårslagen favorit med mineralmakeup som ger en matt och mycket täckande grund. Passar oss med lite fetare hud, med tendens till akne. Strax efter GloMinerals hamnar Jane Iredale på önskelistan med sina fantastiskt färger. Hoppas innerligt på utökning, då jag vill göra hela min beställning hos ER! Tack 🙂

  19. Anna K skriver:

    Jag tittade rundor på hemsidan, men jag kunde inte hitta några ekologiska produkter. Det var inget som var tydligt ifall det nu finns.

    • annica skriver:

      Hej Anna och alla andra fina som kommenterat:) Precis som Nina skriver så är Cicamed Ekologiskt samt Juice Beauty 🙂 Annica

    • Nina Z skriver:

      Cicamed är ekologiskt!

      • Nina Z skriver:

        Kan ju börja med att säga att Skincity ser otroligt proffsig och snyggt ut, de enda jag saknar är att man kan skriva recensioner om produktera. De är verkligen guld värt med tidigare kunders kommentarer om produkterna som dem köpt 🙂
        Vinner jag produkterna ger jag dem till min 42åriga mamma i julklapp, hade velat ge henne, som inte tror på hudvård, en riktig wow upplevelse 😉
        Kram

    • Elahe skriver:

      Hej
      jag är mycket nöjd med skincity, jag är mamma ledig och har svårt att hitta tid för mig själv , med den hemsidan har jag alt som man behöver hemma i datan, så kan bara tacka er och keep the good work up :))

  20. AnnaKaize skriver:

    Hej, här kommer några mer eller mindre genomtänkta förslag utan någon som helst inbördes ordning:
    1: ”Förfina” menyerna så att man kan söka på tex ”mascara” i kategorin ”ögon”, så man slipper kolla igenom all ögonmakeup för att hitta det man söker.
    2: Möjlighet att sortera kategorierna efter pris och kanske ”populärast”.
    3: Finns det möjlighet att ordna en livechat där man får svar direkt så skulle det vara jättebra.
    4: Lägg gärna upp tutorials, helst i videoform, men även steg-för-steg-instruktioner går bra. Alltså tutorials med appliceringstips av både makeup och vissa speciella tekniker som man ska använd vid vissa cremer/serum etc.
    5: Det skulle vara jättebra om man kunde köpa småburkar av produkterna, som tex hos Tikei med sina foundations.
    6: Skicka gärna ut ett specialerbjudande med Nyhetsbrevet, alltså erbjudanden som bara kan utnyttjas av prenumeranterna, eftersom detta skulle leda till att man som kund känner sig lite ”speciell och utvald” vilket gör att man är benägen att shoppa mer… 😉

    Detta var alltså vad jag hade att komma med, och jag ber om ursäkt ifall jag skrivit förslag på förbättringar som Ni kanske redan har men som jag av någon anledning missat.
    Sen vill jag tacka för en mycket estetiskt tilltalande sajt som är till brädden fylld med information, samt passa på att önska Er alla en Fantastisk Höst!

  21. Parisa skriver:

    Hej,
    Åh jag är ett stort fan av skincity! Här kommer lite idéer från mig. Det här är lite avancerat men det skulle vara superhäftigt om man fick göra som en analys, man börjar med att välja hudtyp, därefter hudtillstånd (tex yttorr) och kanske ålder och sen behov (som extra starkt solskydd osv) så blir man rekommenderad ett helt hudvårdsprogram, dvs cleanser, mask/peeling, serum, dagkräm och kanske klimatkräm/solskydd.

  22. Kristin skriver:

    En skönhetsjunkie som jag blir ju alldeles salig på tanken att få testa dessa serum som ligger lite över min budget annars :-).

    Jag skulle uppskatta om aktuella erbjudanden även kunde samlas på ett ställe och att man därifrån kunde klicka sig vidare in på respektive märke. Tror att det är många med mig som använder olika produkter från olika märken och då skulle det vara smidigt och enkelt att se alla erbjudanden samlade på ett ställe. Sen är ju priset alltid en viktigt fråga förutom den fantastiska servicen ni erbjuder. Fortsätter ni som ni börjat kommer affärerna att blomstra med många nöjda kunder, inte minst jag 🙂

    • Marie Isaksson skriver:

      Hej!

      Jag tycker det vore toppen om ni mobilanpasssade hemsidan. Nu är det svårt att läsa och beställa via mobilen.
      Ett annat tips är att ni tar fram paket med produkter som kanske inte av samma märke men som ändå kan passa ihop.
      Månadens produkt till riktigt bra pris vore också kul och bra.

  23. Maria skriver:

    För oss som vill se snygga och fräscha ut, men som är totalt handfallna när det gäller att få till make up så att det ser proffsigt ut – skulle jag gärna vilja ha en liten guide, kanske tex ”månadens look” eller ”veckans look” eller liknande där ni visar steg för steg hur man får till en snygg make up. Gärna variation mellan dag, kväll, fest osv. Då skulle jag bli så otroligt tacksam! 🙂

    • Under respektive märke hade jag önskat kategorier som ”fet hud”, ”torr hud” ”känslig” etc för att snabbt få fram de produkter som skulle passa. En del märken har otroligt många produkter och att skumma genom dem alla, tar tid. Annars gillar jag enkelheten och den snabba servicen hos er!
      Ha en bra dag!
      Malin

  24. Pernilla skriver:

    Hej h
    Jag är helt ny kund hos Skincity men så här långt är jag nöjd med det jag sett och den hjälp jag fått. Det finns dock alltid något att förbättra hos alla.

    Själv blev jag väldigt glad över de produktprover du sände med mitt paket. För att göra en sådan extra gåva ännu mer värdefull skulle ett par rader om varför du tycker man ska testa just det du sänt med vara bra. Fortsätt med din snabba återkoppling till kunderna så kommer det att gå bra för dig, service är A och O.

    • Alexandra skriver:

      Hej!

      Älskar jan martini produkterna och är besatt utav dem<3. Det jag skulle kunna tänka mig ändra på är endast lite mer färg på hemsidan, nu då kanske mer höstfärger det skulle liva upp det rejält! Era beskrivningar på produkterna tycker jag inte kan bli bättre för de e perfekta och lätta att förstå så det så!

  25. Erika Arnström skriver:

    Du ger migg hopp i åldersnojjorna – jag kan vara vacker i medelåldern också !!!
    Skincity ger mig möjligheten att matcha mitt inre med mitt yttre…ung och full av energi.

  26. Josefine skriver:

    Fel mailaddress i förra kommentaren, .se ska det vara så klart

    • Emma skriver:

      Tack för super snabb leverans och TACK för den söta lilla dockan, blev super glad! Ni vet hur man ger bra service till kunderna!
      Jag skulle gärna vilja ha läppstiftens färger uppdelade i kalla respektive varma färger eftersom det alltid är svårt att se hur färgen igentligen ser ut när man kollar på en skärm vilket då gör det lättare att välja färg.
      Sen så skulle jag vilja rekommendera Priori Coffeberry´s produkter särskilt Tightening Serum samt Radiance Eye Serum. Dessa två produkter upplevs som en ”ansiktslyftning”. Dessutom blev jag rekommenderad ögonserumet av en hudvårdsterapeut när jag hade lite eksem på ögonlocken vilket gav mycket god effekt! Tack för en bra webshop med bra information och bra produkter!
      Hjärliga hälsningar Emma

  27. Josefine skriver:

    Jag älskar hemsidan men hade tyckte det vore ännu bättre om ni kunde plocka ihop färdiga paket och rekommendera för olika hudtyper.
    Jag har köpt jan marini och plockade ihop lite vad jag själv tyckte vore bra.

    Blir lätt förvirrande vad som är bäst, att välja olika produkter från olika märken eller om man bör hålla sig till ett märke som jag har hört.

    Tex välja ut produkter som rengöring, dag- och nattkräm, serum, mask m.m. som passar bäst.

    • Martina skriver:

      Av en ren slump hamnade jag på din blogg och kan inte ta mig här ifrån. Klickade även in i butiken och blev tagen av den snygga layouten. Jag la snabbt märke till att butiken är fylld till bredden av allt man kan tänkas vara i behov av. Nu önskar jag bara att jag hade hittat hit tidigare. Det enda jag kom att tänka på var att man endast kan sortera varje kategori efter märke och inte produkt vilket jag kan tycka är väldigt bekvämt när jag är ute efter något särskilt. För övrigt vore det otroligt spännande och lyxigt att få skämma bort sig med Transdermas serum nu till vintern 🙂

      • Johanna Pamp skriver:

        Hej. Jag har ett förslag på att ha ”dagens produkt” eller ”veckans produkt” som ni marknadsför lite extra på hemsidan och som ni skriver om och marknadsför i FB-gruppen genom att länka till den i logginlägg eller som ni skickar ut inte bara i nyhetsmailet utan även till alla som ”likat” eran FB-grupp.

        Produkten ska beskrivas lite extra utförligt och för vem den passar om det t.ex är någon typ av hudkräm. Sen kanske vad som är unikt med denna vara jämfört med andra liknande produkter.

        Sen är det självklart extra viktigt med ett bra pris i förhållande till det ordinarie. Men förstår ju självklart om ni inte kan pressa priserna så mycket mer än vad ni redan gjort. Det får ni ju förhandla med de olika märkernas leverantör om att kanske kunna köpa de lite billigare om ni garanterar att extra många kommer kunna säljas på kort tid. Ett annat alternativ är att prata med leverantörerna om de har något litet lager kvar av någon udda alt utgående produkt och att ni då kan köpa in dessa till ett bra pris.

        Om ni får detta till en rutin så tror jag att många inklusive jag skulle få det som rutin att kolla in på er hemsida eller dagligen skulle följa eran FB-grupp.