Vinnaren av Kanebos Premier The Lotion!

  • | Annica

Mina fina läsare! Stort tack till alla er som varit med och tävlat även denna gång! Ni har alla gett många bra skönhetstips så det har varit super svårt för mig att välja en vinnare….

Grattis Emma Hedlund som blir den lyckliga vinnaren av Kanebos Premier The Lotion! Jag har själv två små barn och vet hur slitsamt (och kul) det är med de små. Allt som ger en lite lyx i vardagen är GULD värt. Emma tar upp några av de viktigaste hörnstenarna tycker jag, dvs sömn, kost och bra hudvård samt bort med stora boven stress. När man har små barn gör man oftast tvärtemot allt detta!

Så här löd hennes motivering:

”Mitt bästa tips för en vacker hy är god och mycket sömn, mindre stress, tillräckligt med vätska samt god och näringsriktig kost! Men man är ju bara människa och som småbarnsförälder så brister det ibland på vissa punkter hur mycket man än försöker Så lite hjälp på traven med en super lyxig kräm vore ju aldrig fel för att få bort lite skönhetsskavanker Bra ansiktsprodukter gör även det en stor skillnad för att stråla och hålla borta den smuts som finns i luften!”

Håll utkik, alldeles snart dyker den sista tävlingen upp. Den vill ni inte heller missa!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.