10:e December Lucköppning Sensai by Kanebo Köp 3 hårprodukter = 50% rabatt

  • | Annica

Hårvård från Japan!

Idag har vi fokus på riktigt bra hårvård. Sensai by Kanebos hårprodukter är en unik serie schampo, balsam och hårmask som gör ditt hår rent, ger näring samt skyddar och vårdar varje strå med äkta japansk varsamhet. Dagens lucka ger dig möjlighet att prova Kanebos lyxiga hårvård till ett oslagbart pris helt unikt för denna dag.


Mina personliga favoriter ur Kanebos hårprodukter är Moisturising Schampo och Intensive Hairmask. Moist Schampot använder jag alltid för att det återfuktar mitt torra spröda hår fantastiskt bra, för att det ger det mjukaste löddret du kan tänka dig och för att det doftar ljuvligt av färska hallon.

Intensive Hair Mask är inpackningarnas inpackning. En inpackning som ska få verka sina typ 15 minuter för att få absolut bäst effekt. Den är tjockt balmig i konsistensen och är verkligen djupverkande. Även fast den är så kraftig i konsistensen så blir håret absolut inte tungt utan bara blankt, mjukt och fint! Bäst blir det om man kammar håret under verkningstiden så att det verkligen får tränga in ordentligt. Har du bastu? Låt den verka i bastun…ditt hår will love you!

Moist Schampot använder hela familjen, till och med mina barn som är 2 & 5 år. Det kan man gott unna sig, speciellt nu när man kan fynda dem till detta pris vi har idag!

Köp 3  valfria hårprodukter från Sensai och få 50% rabatt på dessa! Rabatten dras av i kassan. Erbjudandet gäller till kl 24.00.


Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.