15:e December Lucköppning – Phytomer – 30% på hela sortimentet

  • | Annica

Idag erbjuder vi din hud en upplevelse från Bretangnekusten i Frankrike. Du får 30% rabatt på hela Phytomers sortiment, inklusive alla redan så förmånliga julaskar från detta märke!


Phytomer är en hyllning till havet och den marina hudvården. En enastående och gedigen serie produkter baserad på optimala koncentrationer av havets marina skatter. En flitigt använd ingrediens är mineralrika alger. Alger har en unik förmåga att vid flod samla på sig vätska och mineraler. Vid ebb och torka klarar de sig utmärkt ändå pga sin förmåga att kapsla in fukt. Denna geniala funktion har man återskapat i sina produkter.

Läs gärna mitt tidigare blogginlägg om Phytomer här.

För att se alla fina julklappar besök vår Julavdelning.
Rabatten gäller även julaskar från Phytomer

Ange koden: 15DEC i kassan så dras rabatten av. Erbjudandet gäller till kl 24.00.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “15:e December Lucköppning – Phytomer – 30% på hela sortimentet”

  • (6) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. paula skriver:

    Det står på påsen OLIGOMER pur lyophilized sea water bath men på salongen sa att denna skulle man dricka ( 1 tesked) i vattenglas så blev osäker på påsen står det att ingredienserna endast är havs salt ?

  2. paula skriver:

    Hej annica, jag har fått hem en påse olgiromer från phytomer är det samma som saltet man dricker som det man badar med ? Annars har jag fått fel .
    Sen undrar jag om det finns någon mac up rengörings som är bättre mot smink än rengörings mjölken ? Det krävs så myxket för att få bort mina skuggor / pennor från ögonen ! Jag är jätte nöjd med resten av produkter har allt från serum ögo masker peeling krämer från phytomer finns det något annat märke som kan vara bra att blanda phytomer med ?
    Ha det bra

    • annica skriver:

      Hej Paula, Det finns OLIGOMER DRINK och OLIGOMER SILUETTE BATH. Det är inte samma som man dricker och som man badar. Oligomer är ju basen men det är 2 olika produkter. Vänd dig till info@skincity.se om något blivit fel i din leverans. Om du är nöjd med Phytomer så tycker jag du kör på det och helst inte blanda för mycket! KRAM annica

  3. Pernilla skriver:

    Hej!
    Hur är Peter Thomas roths mascara? bra volym och längd?

    • annica skriver:

      Hej, Den är bra tycker jag ger både längd och volym! En borste med som är lite speciell, grymt bra när man vant sig vid borsten. En sida som gör längden och en som bygger volym! Kram Annica