1:a December – bareMinerals Original Foundation -50%

  • | Annica

Vi startar vår julkalender med bareMinerals omåttligt populära mineral foundation som ger dig strålande vacker hy! Erbjudandet gäller max i 24h eller så långt lagret räcker! Alla julerbjudanden är begränsade.

Se till att klicka in på Skincity varje morgon ändå fram till jul för att försäkra dig om att inte missa någon av våra fantastiska överraskningar som gömmer sig i luckorna.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “1:a December – bareMinerals Original Foundation -50%”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. AnnaKaize skriver:

    Min kommentar har inget med ditt inlägg att göra, men jag bara måste tacka igen för mina serum som jag vann för ett par veckor sedan. Vilka FANTASTISKA produkter! Var lite ”rädd” för A-serumet först, men nu använder jag det varje kväll och tar C-serumet på morgonen och min hy har blivit JÄTTEFIN! jag har ALDRIG varit med om att hudvårdsprodukter varit så effektiva, och jag kommer definitivt att köpa dessa då mina flaskor tagit slut. Lyster, klarhet, fasthet och spänst- dessa serum levererar verkligen! Har rekommenderat alla mina väninnor att köpa dessa hos dig, och så här fin hy har jag inte haft sen jag var tjugo. Tack!!! 😀

    • annica skriver:

      Hej Anna,
      Åhh var roligt att höra! Helt fantastiska nyheter! Jag känner lika, min hy har blivit såå bra av dem!!!!! Kram till dig och God Jul!
      Annica