20:e December Lucköppning- mene&moy – Köp 3 betala för 2

  • | Annica

mene&moy är en komplett linje med professionell hudvård med hög koncentration av glykolsyra som kombineras med vitaminer och antioxidanter. Genom glykolsyrans verkan absorberas antioxidanter och vitaminer betydligt bättre och får därmed ökad effektivitet. mene&moy erbjuder produkter särskilt framtagna för acne, pigmenteringar, åldrad hud, känslig hud samt torr hud.

Romulo Mene är den erkända plastikkirurgen som utvecklat mene&moy. Han har även tagit fram en särskild serie produkter specifikt för ögonen; Skin Renu. Skin Renu djupbehandlar olika problem kring ögonområdet med fantastiska resultat. Du får möjlighet att även prova på Skin Renus produkter i dagens erbjudande.


Favoriter:
Facial Masque C10 är en Peel-off mask med en ”face-lift” effekt som snabbt frisätter antioxidanter. Masken har en omdelbart uppstramande effekt och avlägsnar döda hudceller. Facial Masque är en grön-transparent mask som även passar utmärkt för en känslig hy. Innehåller 10% C-vitamin och phyticsyra, A & E-vitamin.

Skin Renu Intensive Serum P är ett intensivt ögonserum mot påsar under ögonen, svullnad runt ögonen och utspända ögonlock. Intensive Serum P förbättrar ett trött utseende med utspända nedre ögonlock och svullnad runt ögonen. Den första icke-kirurgiska behandlingen för att förbättra mikrocirkulationen som ger påsar kring ögonen. Detta är riktig spetskompetens på flaska.

Erbjudandet gäller till kl 24.00 idag. Rabatten dras i kassan.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.