Scrolla för att läsa mer

21:e December – Lashes to Die For PLATINUM -40%

Lucka 21 bjuder på långa fransar till ett pris helt unikt för denna dag! Ögonfransnäringen  som har blivit hyllad utomlands och vi har sen lanseringen så många nöjda kunder som mailat och berättat att de fått vacka långa och täta fransar! Platinum appliceras på kvällen som en transparant eyeliner. Redan efter 4-6 veckors användning ser de flesta resulat, sen blir det bara bättre och bättre. Ögonfransarna blir längre, tätare och mer välmående. Lashes to Die For är den ledande ögonfransnäringen i USA.


Erbjudandet gäller till kl 24.00 idag. Rabatten dras i kassan.

Lite om Lashes….

Nattlig ögonfransnäring med ett Prostaglandin Analogue Complexsom hjälper till att  förstärka den naturliga franslängden, tjockleken och fylligheten på bara 4-8 veckor. Det hjälper också till att ge näring och styrka till fransen med aloe vera, vitamin A, C, E, och pro vitamin B5.

Till skillnad från föregångaren så har Platinum en formula som är mer koncentrerad vilket ger ett snabbare och bättre resultat.

 • Actiglide (Natrium Hyluronate och hydrolyserad glukosaminoglukaner) återfuktar
 • Vitaminerna A, C & E skyddar, ger näring och reparerar
 • Pro Vitamin B5 återfuktar, ger näring och reparerar

Vattenbaserad formula (innehåller inte salt eller höga halter av alkohol som potentiellt kan vara irriterande). Fri från parabener. Optoligiskt och dermatologiskt testat.

Vi rekommenderar att du rådfrågar läkare innan användning av produkten om du är gravid eller ammar.

Läs gärna mitt tidigare blogginlägg om när jag själv provade Lashes för första gången här!

En annan som oxå gillar Lashes är Anna Hibbs. Ni kan läsa vad hon tycker på hennes blogg!

Förstärk effekten av Lashes To Die For med Peter Thomas Roths THE LINER. En flytande eyeliner med intensivt pigment ger fransarna näring även på dagen. THE LINER innehåller högsta möjliga nivå av aktiva SymPeptide på 10%. THE LINER arbetar i synergi och ökar effekten av Lashes To Die For™ PLATINUM, vilket skapar en superladdad behandling som arbetar hela dagen och natten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 svar till “21:e December – Lashes to Die For PLATINUM -40%”

 • (4) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Fanny skriver:

  Hej Annica! Jag har tidigare testat neuLash ögonfransserum och även om det fungerade så blev jag väldigt röd och irriterad i ögonen när jag använt det. Har du några erfarenheter av att detta från Peter Thomas Roth kan irritera ögonen?

  /Fannyf.webblogg.se

  • annica skriver:

   Hej Fanny! Vi har valt just Peter Thomas Roths ögonranssnäring på Skincity (Samt Jan Marinis) för att de är de som ger minst reaktioner. Ögonfransarna kanske inte växer lika mycket lika fort som tex Revitalash. Det tar ca 5 veckor innan du ser resultat men sen växer de på så det knakar! Dessutom blir de fylligare vilket jag fått info från Revitalash användare att de inte upplever. Under de 7 månader vi har sålt PTR´s näring har jag fått in 2 reaktioner…just med irritation och rodnad…annars inga! Så detta verkar vara en av de bästa om man lätt reagerar! Kram Annica

 2. smink flickan skriver:

  Min ögonfransnäring från xlash är en av mina favorit skönhetsprodukter. Har inte provat ögonfransnäringen du tipsar om än men ska nog göra det.

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »