Scrolla för att läsa mer

3:e December Lucköppning- Emulsion Super Moist -50%

Idag ger vi dig möjlighet att uppleva Sensai by Kanebos omtyckta Silk Emulsion Super Moist. Japans dyrbaraste silke, det exklusiva Koishimarusilket sveper sig om huden likt en intensivt vårdande och återfuktande slöja.

Alla Sensais emulsioner kan även användas som ögoncremer. Perfekt för dig som har lite tid och bara vill ha en enda creme till morgon, kväll och ögon!

Erbjudandet gäller i max  24h eller så långt lagret räcker! Alla julerbjudanden är begränsade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 svar till “3:e December Lucköppning- Emulsion Super Moist -50%”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. kristin skriver:

  Hej=) tänkte bara fråga dig en sak om denna produkt, det står på förpackningen att den innehåller mineralolja. Hur ställer du dig till det? Har hela denna serie men vart tveksam när jag läste att denna produkt innehåller mineralolja och ansiktsvattnet innehåller alkohol.
  Mvh Kristin

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Jag förstår helt din fråga. Det är så att en del av Kanebos produkter faktiskt innehåller mineralolja. Det stämmer helt. Dock så är det så att mineralolja är lite mer nyanserat än bara mineralolja rakt upp och ner. Enligt leverantören så är mineraloljan utvunnen från torv och renad i så många led att den ej fortfarande har de portilltäppande egenskaperna kvar. Det är ju oftast det man är “rädd” för när det gäller mineraloljor. De använder mineraloljan för dess högtoleranta egenskaper (dvs väldigt få reaktioner) och för konsistensen. Sen vad man tycker/tror om detta är individuellt. Men jag har gjort bedömningen för Kanebos vara eller inte vara på Skincity att “godkänna detta” Har själv tidigare använt denna produkt i många år och älskat den. Vad gäller alkoholen så är det risvinsalkohol och den har inte de uttorkande effekter som “vanlig” alkohol. Anledningen till att man har detta i produkten är för att kunna slussa ner de aktiva ämnena snabbare och bättre. Hoppas du känner dig nöjd med ditt svar. Kram Annica

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »