Scrolla för att läsa mer

3:e December Lucköppning- Emulsion Super Moist -50%

Idag ger vi dig möjlighet att uppleva Sensai by Kanebos omtyckta Silk Emulsion Super Moist. Japans dyrbaraste silke, det exklusiva Koishimarusilket sveper sig om huden likt en intensivt vårdande och återfuktande slöja.

Alla Sensais emulsioner kan även användas som ögoncremer. Perfekt för dig som har lite tid och bara vill ha en enda creme till morgon, kväll och ögon!

Erbjudandet gäller i max  24h eller så långt lagret räcker! Alla julerbjudanden är begränsade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 svar till “3:e December Lucköppning- Emulsion Super Moist -50%”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. kristin skriver:

  Hej=) tänkte bara fråga dig en sak om denna produkt, det står på förpackningen att den innehåller mineralolja. Hur ställer du dig till det? Har hela denna serie men vart tveksam när jag läste att denna produkt innehåller mineralolja och ansiktsvattnet innehåller alkohol.
  Mvh Kristin

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Jag förstår helt din fråga. Det är så att en del av Kanebos produkter faktiskt innehåller mineralolja. Det stämmer helt. Dock så är det så att mineralolja är lite mer nyanserat än bara mineralolja rakt upp och ner. Enligt leverantören så är mineraloljan utvunnen från torv och renad i så många led att den ej fortfarande har de portilltäppande egenskaperna kvar. Det är ju oftast det man är “rädd” för när det gäller mineraloljor. De använder mineraloljan för dess högtoleranta egenskaper (dvs väldigt få reaktioner) och för konsistensen. Sen vad man tycker/tror om detta är individuellt. Men jag har gjort bedömningen för Kanebos vara eller inte vara på Skincity att “godkänna detta” Har själv tidigare använt denna produkt i många år och älskat den. Vad gäller alkoholen så är det risvinsalkohol och den har inte de uttorkande effekter som “vanlig” alkohol. Anledningen till att man har detta i produkten är för att kunna slussa ner de aktiva ämnena snabbare och bättre. Hoppas du känner dig nöjd med ditt svar. Kram Annica

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »