8:e December Lucköppning Buffing Brushes bareMinerals -75%

  • | Annica

bareMinerals Buffing Brushes

Idag ger vi dig chansen att köpa ett komplett kit med alla borstar du behöver för din mineralmakeup!

bareMinerals Buffing Brushes innehåller de 5 viktigaste borstarna samlade i ett snyggt lyxigt fodral som passar utmärkt som förvaring och skyddar borstarna då du inte använder dem.

Buffing Brushes KitbareMinerals Brushes

Jag gillar fodralet som är av lite brunt läder liknande material och fungerar utmärkt i badrumsskåpet som förvarings kopp. När man ska ut och resa knäpper man bara på locket. Fiffigt va?!  Dessutom gillar jag designen på borstarna i detta kit. De går i ljusrosa metallic och brunt. Very Nice!

bareMinerals

Så mycket snyggare än de ordinarie borstarna tycker jag. Så här borde de se ut jämt. Rosa och brunt är förövrigt sjukt snyggt ihop även vad gäller makeup och kläder för den delen. Jag klär mig ofta i svart men borde faktiskt oftare klä mig i brunt då jag egentligen passar mycket bättre i det. När det kommer till makeup har jag gärna färger av brunt och lite rosa.

Om man använder bareMinerals mineralmake så vet man att borstarna är rätt dyra. Bra men dyra. Här får man faktiskt inte mindre än 5 borstar gör bättre pris en vad en Handy Buki borste kostar ordinarie! Hur skruvat är inte det? 🙂 Jag har iallafall bunkrat upp på 2 kit dels för att priset är grymmers (även om jag faktiskt redan har bra priser men detta slår inget) samt för att designen är så snygg! Dessa snygga borstar är en Limited Edition version och finns inte att få tag på förutom exklusivt i detta kit.


Innehåll:
Handy Buki Brush – Foundationborste
Tapered Blush Brush – Rougeborste
Soft Focus Eyeshadow Brush – Ögonskuggsborste mjuk
Wet/Dry Shadow Brush – Ögonskuggsborste
Precision Eyeliner Brush – Eyelinerborste
Stylish Travel case – Resefodral

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “8:e December Lucköppning Buffing Brushes bareMinerals -75%”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. charlotte skriver:

    Hej!
    Jag klickade hem dem här borstarna och nu har jag hämtat ut dem, skulle inte du vilja ge lite tips om när man använder vilken borste och måste man använda i.d. s egna smink för att använda borstarna?

    Tack på förhand! 🙂

    • annica skriver:

      Hej Charlotte! Ska försöka göra ett inlägg om hur man använder borstarna från bareMInerals…blir lite längre fram i tiden. Det står rätt bra beskrivett annats på Skincity på produkterna…gå in och kolla!
      dessa produkter är för mineralmakeup! Passar till bareMinerals men går säkert jättebra till annan mineralmakeup! Kram Annica

  2. Anna skriver:

    Hej Annica! Kikade in här av en slump & visste inte att det var ditt företag – så roligt! Hoppas att allt är bra!

    Kram!

    Anna (klass 7A-9A;)

    • annica skriver:

      Hej Anna, Men åå så roligt att du hittade hit till mig! Var just inne å kikade på din fina blogg!!!! Stor kram till dig! Tänk det är typ 100 sen vi slutade 9an….galet!!