9:e December Lucköppning – Dermalogica -25% på hela sortimentet

  • | Annica

Dermalogica 25% rabatt

Hello alla fina! Idag erbjuder vi på Skincity er en unik möjlighet att handla Dermalogica till hela 25% rabatt. Dermalogica är ett av Sveriges mest populära och uppsakttade hudvårdsmärken bland både hudterapeuter och kunder. Ni vet att jag har ett flertal favoriter från detta märke och ni kan läsa om dem alla här i bloggen. Men några av Skincity gängets favvo produkter är:

Skincitys favorit produkter från Dermalogica:

Daily Microfoliant är en unik daglig peeling som även passar en känslig hud. Jag tycker om att man kan använda den runt ögonen samt att den gör huden klar. Låt den ligga i två minuter för bra effekt på pigmentförändringar.
Barrier Repair är en ultramjuk creme som fullkomligt smälter in i huden och lämnar den mest underbara sammetslena, nästan overkliga yta. Precis som namnet avslöjar så skyddar den hudens barriär och motverkar irritationer. Perfekt som extra skydd för huden nu när kylan slår till.

Du kan använda Barrier Repair på lite olika sätt:

Antingen som enda creme, det passar bra om du har en lite fetare hy som är känslig. Perfekt nu när det börjar bli kallt ute då den verkligen är som en skyddande barriär.

Eller så kan du använd den under din ordinarie dagcreme för att reparera och skydda en känslig hy med nedsatt försvar. Det passar bra att ha en creme över om har en normal/blandhy elelr en torrarehy och tycker det blir för lite att endast ha Barrier Repair.

Du kan oxå använda den ovanpå din dagcreme. åä är den inte lika reparerande på huden utan fungerar mer som ett skydd för väder vind och yttre påfrestningar.

Sen kan du oxå blanda den i din creme för att få lite av båda effekterna. En mycket smart produkt!

Ange koden ” 9DEC” i kassan på Skincity så har du 25% rabatt på hela Dermalogicas sortiment idag. Rabatten gäller ej redan nedsatta varor.

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.