Ett till SuperSerum i mitt badrumsskåp!

  • | Annica

Ni vet att jag är galen i serum…har lyckats göra en liten lucka i badsumsskåpet för en kär gammal vän. Jag hälsar Exuviance VESPERA Bionic Serum välkommen tillbaka till mitt badrumsskåp, det var ett tag sen sist. Jag har gått och suktat lite på serumet sen dess att vi lanserade Exuviance och bestämde nu idag att korka upp ett serum…det är ju advent och allt så jag tycker min hud värd lite extra omvårdnad i dessa juletider. Jag kallar VESPERA för serumens okrönta drottning! Intensivt anti-åldrande & fuktigivande med en cocktail av Polyhydroxisyror och superantioxidanter.  Nu när min älskade Transderma är slut så ska jag ta ett varv med denna gröna goding!

En kraftfull blandning av polyhydroxisyror, inklusive laktobionisk syra, provitamin A, C och E, havsväxter och extrakt från grapefrukt, samverkar för att minska de synliga tecknen på åldrande. Skyddar huden från påverkan från miljön med superantioxidanter samtidigt som hudtonen förbättras och blir klarare.

Kör den både morgon och kväll under din vårdade creme. Tänk bara på att inte blanda olika syra märken….kåll dig till ett eller kombinera med ett märke utan syror.

Och du….glöm för guds skull inte halsen, dekolletaget och handryggen…. Stay young 😉

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

23 svar till “Ett till SuperSerum i mitt badrumsskåp!”

  • (23) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Mo skriver:

    Kan jag använda exuviance radiance serum med c-vitaminserum (på morgonen). Vad ska jag undvika att använda denna med?

    • Frida skriver:

      Hej Mo. Andra bloggaren och hudterapeuten Frida här som svarar på din kommentar. 🙂
      De kan fint kombineras i din rutin och Vespera Bionic, som idag heter Radiance serum funkar fint tillsammans med all övrig hudvård.

  2. Gökmen skriver:

    Hej.

    Mitt namn gökmen döv kille från Göteborg.
    Jag har vespera bionic serum, men har inte provat de än produkter. Har några frågor om ingrediens till dig du undersöker. Passa eller inte?

    Dermalogica medibac skin wash
    Dermalogica special cleanser gel
    Dermalogica act moist
    Apoteket återfuktande gel
    Ordinary Niacinamide and zinc
    Cicaned asd 3-1

    Gärna svara här till mig.

  3. sandra.tielman@hotmail.com skriver:

    Hur funkar det att ha Paulas choice BHA 2 % skin perfection och sedan detta fantastiska serum efteråt? Är de kompatibla? Tacksam för svar och tack för all inspiration och kompetens här!
    Ha en härlig torsdag.

  4. Emmy skriver:

    Hej Annica! Du jg använder du peaute pacifique kräm och serum men funderar på att testa antingen transdermar R eller exuviance vespera seum. Vad tycker du? Ska jag fortsätta eller prova något av detta serum?

    Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Emmy, Har du Beauté P redans å hade jag lagt till Transderma R, det för att det är anpassat att passa med andra märken. De andra kan fungera de med men det är inte lika testat sås om Transderma är ihop med andra ingredienser. kram Annica

  5. Ana skriver:

    Hej! Jag kom in på detta inlägg då jag har beställt precis det serumet, men är lite osäker på om jag kan använda det ihop med Dermalogicas kit normal/fet hy? Tusen tack för en superbra blogg!!

    • annica skriver:

      Hej Ana, det kan du men det går egentligen inte att garantera ett fint resultat när man blandar olika märken. Dock ingenting som krockar ingrediensmässigt : ) kram Anncia

  6. Cina skriver:

    Hej.
    Använder idag en blandning av produkter av märkena clarins (serum O nattkräm), decleor rengöring O ansiktsvatten, dagkräm, Maria åkerberg mask, Mary cohr peeling. Har oxå exuviance dagkräm med solskyddsfaktor på sommaren. Jag är 55 år och har en torr, lite känslig hud med solskador tyvärr. Vad rekommenderar du mig, gillar kraftiga krämer.mvh cina

  7. Kristina skriver:

    Hej! Funkar Vespera bionic serum ihop med Dermalogicas skin smoothing cream, daily microfoliant, multivitamin mask och pre cleanse? Tycker inte att Dermalogicas booster gör så mycket för min hud men vill helst inte byta ut märket helt… Vänliga hälsningar/Kristina

  8. Camilla skriver:

    Hej hej och tack för svar!
    Har du testat någon av Bareminerald rengöringar? Vad är i så fall skillnaden på de två? Och är det så att det inte finns ansiktsvatten? Och en sista fråga, och de krämer som finns är de 24h krämer? Är det så bra?
    Så, färdigfrågad för nu ☺

    //Camilla

  9. Camilla skriver:

    Hej hej! Jag är supernyfiken på att testa detta. Är det förenligt med BareMinerals rengöring, som jag också är nyfiken på…

    Allra bästa hälsningar
    Camilla

  10. Ida skriver:

    Hejsan!
    Såg att du skrev att man inte ska blanda olika syramärken. Jag blev rekommenderad och använder efter detta besök Murads produkter (rengöring, dagkräm. t-pore gel mm)tillsammans med Mene & Moy (phytic nattcreme), är detta inte förenligt? Hur tänkte den hudterapeut jag besökte i så fall? Tack på förhand!

    • annica skriver:

      Hej Ida,
      Så säger man rent generellt och så är oxå min mening. Din hudterapeut hade kanske någon speciell anledning. Ring henne och hörefter tycker jag. Kram
      Annica

  11. Jag vill bo i ditt badrumsskåp 🙂