Skincity i Måbra!

  • | Annica

Ni har väl inte missat Måbra som ligger ute i butik nu?!

Jag tipsar där om hur man blir ”Snygg & trygg i urringat. Dvs bästa knepen för ett snyggt dekolletage.

Artikeln handlar om den känsliga huden på dekolletaget och hur vi bör vårda den. Jag säger bl.a. följande i tidningen: ” Hals och dekolletage ska vårdas på samma försiktiga sätt som ansiktet och med samma milda produkter eller produkter speciellt avsedda för hals och dekolletage. Man skall undvika kroppsprodukter där eftersom huden är minst lika känslig som i ansiktet. Att använda en grov kroppspeeling på hals och dekolletage är jämförbart med att tvätta bilen med svinto.  Använd istället en mild enzympeeling. Det är också bra mot pigmenteringar.

 

Bästa sättet att förebygga pigmentering är att använda en ansiktscreme med spf 30 på dekolletaget. Har man redan fått linjer och pigmentering rekommenderar jag Transdermas serum A. Det skyddar pigmentet och motverkar fläckar och linjer. Ett annat tips är att testa en vattenfast kroppsfoundation på dekolletaget för att dölja fläckar om man har urringat. Här tycker jag Exuviance Coverblend är helt outstanding.

Om du är intresserad av att se & handla Exuviance registrera dig som medlem på skincity.se och maila sedan till oss på info@skincity.se att du är intresserad av Exuviance så ger vi dig access. Har du inte handlat Exuviance innan så rekommenderar jag att du gör vårt hudvårdstest och anger att du är intresserad av just Exuviance !

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.