Super Size Me!

  • | Annica

Decleor

Eller kanske snarare mina hudvårdsprodukter! Jag älskar den rådande trend som är just nu där många märken tar fram Super Sizes och erbjuder dem till samma pris som ordinarie storlekar! Helt lovely tycker jag. Dubbelt upp liksom. Decléor är duktiga på det och vi har dem just nu i butiken. De har stora förpackningar på alla sina rengöringar och även Body Milk och Shower & Bath Gel.

Jag älskar rengöringen som heter Cleansing Cream och är för en lite torrare hy. Underbart mjuk och krämig, extra skön nu på vintern när huden stramar och känns torr.  Den är lugnande, och skyddar hudens naturliga barriär samt förebygger hudens åldrande. + att den funkar utmärkt till att ta bort all ögonmakeup! Me Like!

Jag älskar ju att göra extra, extra saker med allt jag gör. Oavsett vad det gäller. I hudvården har jag inte ett eller två eller tre steg utan ca fem  steg varje morgon och kväll samt olika hudvård för olika zoner i ansiktet vid behov. Det är detaljerna som gör det, alltid i alla sammanhang. Samma sak gäller när vi skickar paket till våra kära Skincity kunder. Därför har vi plussat på Super Size kampanjen med en EXTRA gåva! Alla får en fantastiskt fin nougatfärgad nyckelring från Decleor när man köper minst 2 Big Size.

Kolla vad fin den är med sötvattens pärlor och allt! Jag har redan norpat 2 st till mig själv med 🙂

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.