TÄVLING: Vinn serum från Caviar of Switzerland!

  • | Annica

Vinn produkter från Caviar of Switzerland

Nu mina vänner har ni återigen chans att vinna lite härliga hudvårdsprodukter! Vad sägs om galet lyxiga Caviar of Switzerlands serum?!

Lite kuriosa om mitt första möte med Caviar:
Min sambo vet att jag älskar fina saker och att jag älskar att prova nya produkter. När jag fyllde år förra året så överraskade han mig med både en nyhet för mig och något väldigt lyxigt. Ett silverfärgat paket med vita sidenband innehöll 3 små skatter – Caviar of Switzerland. Jag blev lika lycklig som överraskad hur han hade lyckats hitta ett märke av denna klass som jag faktiskt inte kände till. Att jag dessutom har en förkärlek till Schweiz gjorde saken ännu bättre. Min favorit blev silkeslena Cellular Repair Serum, som går ner på djupet och stimulerar collagen produktionen och bromsar hudens åldrande.

Läs gärna mitt tidigare blogginlägg om Caviar här

Nu tänkte jag ge två lyckliga möjlighet att prova detta härliga serum. Dela med dig av ditt bästa tips för vinterblek och trött hy i kommentarsfältet så är du med och tävlar!

Värde per vinst: 999kr

Vinnaren dras under vecka 6!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

103 svar till “TÄVLING: Vinn serum från Caviar of Switzerland!”

  • (103) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Carro skriver:

    Nummer ett för mig är raska promenader i kylan. Det ger rosighet och en frisk utstrålning samt är skönt för kroppen.
    En bra peelingprodukt är också viktigt för att undvika ”gråheten”.

  2. Natalie skriver:

    FUKT!!! Det är vad som gäller nu i vinter, och för att överrösa huden med mjukhet och fukt gör jag gärna min egen mask med yoghurt och avocado, samt lite salt för att peela bort den döda huden.

    • Alexandra skriver:

      Mitt absoluta vintertips: ta en lång och härlig skidtur i vacker miljö! kom in med bitande kinder och hoppa sedan in i bastun. Unna dig en peeling och smörj sedan in med en fuktmask – mina favoriter är MD:s produkter! Men friska luften och motion är en mitt billigaste vintertips!
      Och såklart- LEENDET!!

      Kram från Alexandra- en nöjd kund i Norr.

  3. Eva P skriver:

    Mitt bästa tips till vintertrött hy är att under hela året sköta huden med normal ansiktsvård anpassat efter årstiden för då slipper man problemet överhuvudtaget. Att vara ute i friska luften ofta och året runt ger naturlig friskhet åt hyn.

  4. Pernilla W skriver:

    Mitt tips är att du ska vara rädd om vinterblek och trött hy. Dvs undvik att tvätta ansiktet på morgonen när det är kallt och du ska ut. Unna dig istället att på kvällen pyssla om ansiktet lite exta. Ha som rutin att En gång i veckan lägga på en fuktgivande mask och sova med den om natten!

    • Monnah skriver:

      Jag tror alla goda tips redan har skrivits här, så allt jag kan göra är att dela med mig av det jag hunnit klura ut om min hud under 41 år på jorden.

      Sömn är A och O, särskilt under vintern.

      Undvik att sitta för mycket framför skärmar.

      Drick goda örtteer! Jag är inte direkt sugen på vatten då det är kallt, men det är ju viktigt att inte torka ut. Detta är min vinterfavorit: http://www.tehusetjava.se/BizPart.aspx?tabId=102&prod=3447&catId=53

      Tvätta inte ansiktet på morgonen. (Hu, vad säger Annica om det?) Jag gillar att göra ordentligt rent på kvällen och smörja in mig med en fetare creme.

      Då ansiktshuden är mer känslig för solstrålar efter en ansiktsbehandling tycker jag att vintern är den självklara tiden för en riktigt ”unnar-dag” på en trevlig salong. (Och tänk så trevligt att fylla på med positiv energi då vi får så dåligt med D-vitamin från solen under denna tid!)

  5. Kerstin skriver:

    Försök vara utomhus så mycket det går
    du får friskare färg och raderar glåmiga spår.

  6. Kristina K skriver:

    Brr – tror jag får spader,
    nu är det åter kyla och minusgrader.
    Evigt mörker och huden känns frasig,
    den känns torr och blek – alldeles faslig!

    Morgonrutinen efter natten,
    är att tvätta ansiktet med enbart vatten.
    Sedan är räddaren i nöden min favoritprodukt,
    som mot ovanstående symptom får bukt.
    Tromborgs Below 10 degrees cream,
    är den här luletösens vinterdream.

    • getpalmd skriver:

      Det där med vinterblek stressar inte mig mera. När jag var yngre solade jag solarium under vintrarna då jag hatade att vara blek – och t ex i år har jag inte gjort den en enda gång. Istället gör jag det bästa av situationen: återfuktar mycket och använder även olivolja i ansiktet, för när huden skiner så ser den fräsch ut. Sedan använder man sig av blekare toner i sminket när man inte är brunbränd, själv tycker jag t ex att rosa toner på vinterbleka kinder ser fint ut!

      Har även hittat en maskin som heter SQOOM och är helt förtjust… om den gör allt den lovar vet jag inte, men iallafall så känns huden mycket mer välmående och mjukare nu!

      • Louise skriver:

        Åh vilken fantastisk tävling!

        Jag är ingen skönhetsguru och kan garanterat inte komma på bättre konkreta tips än vad som redan delgetts.

        Vad jag dock är en livsnjutare. Varje dag försöker jag se det fina i livet och fokuserar på det som gör mig glad.

        Det finns ingen skönhetsknep i världen som är bättre än att skratta, le, må bra och vara lycklig. Så mitt tips är att fokusera på det som gör dig glad och inte lägga energi på allt negativt, för tro mig, det är det som gör att du får trött hy!

        Idag är jag glad för att jag och sambon är ledig, snön faller utomhus, jag har en fin hund som ska få gå ut på lång promenad och senare ikväll ska vi till goda vänner på middag!

        • Camilla Sandmark skriver:

          Jag använder lite fetare cremer på vintern och när jag känner mig riktigt blek och glåmig,så använder jag en tonad creme.
          Mycket frisk luft,god sömn och att göra sånt jag mår bra av hjälper också till att få huden och hela jag att stråla!

  7. Tessan skriver:

    Har precis upptäckt en superbra kräm från apoteket: Danatekt. Perfekt som nattkräm för min mycket torra hud. Ansiktsscrub en gång i veckan, men det är viktigt att den görs på kvällen. Det gamla rådet att inte tvätta ansiktet på morgonen innan man går ut håller än. Om huden är mycket torr en inpackning någon gång ibland med olivolja gärna kombinerat med värme från till exempel bastun eller ångbad under en handduk.

    • mia haake skriver:

      Hej
      jag tror helt o hållet på att en vacker hy kommer från hur magen o kroppen i övrigt mår. En av mina döttrar (19år) har alltid haft en fantastisk hy, ljus o fin, helt slät. Men under våren började hon må dåligt o slarvade med kosten, åt mycket felaktig mat o godis som tröst o sakta men säkert började hennes hy se ”hemsk” ut, finnar, små bölder, utslag, rödaktig o frasig. Men efter tiden har gått har hon fått hjälp (men ingen medicin) o hämtat tillbaka sig själv mer o mer o nu syns det tydligt att hon börjar få tillbaka sin ”gamla hy”. Trodde aldrig att hon med sin hy skulle få problem men det är tydligt i hennes fall att kost o välmående spelade in. Hoppas på vinst, hennes mor har oxå en bra hy men inte i närheten av en av döttrarnas.

  8. Elisabeth McCann skriver:

    Mina bästa tips för en pigg och fräsch vinterhud är:

    INGA rengöringsprodukter på morgonen.
    Peeling 1ggr/vecka.
    Fuktserum under dag- och nattcremen.
    Vintercreme ovanpå dagcremen för skydd i kylan.
    Drick mycket vatten!

    Biodrogas Perfect Winter Wellness är en jättebra vintercreme tycker jag. Sensai by Kanebo har ett fantastiskt fuktserum och en underbar mask i serien Hydrachange.

  9. P.K skriver:

    Hej Annica,
    här kommer mina tips. Jag är en riktig skönhetsjunkie och har testat mycket! Men först och främst måste man må bra på insidan. DU MÅSTE PRIORITERA DIN HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE. Under dessa månader behöver vi mycket sömn, ta därför en halvtimme/timme för att varva ner och slappna av. Sov mycket och sov väl! Sen är kosten SUPERVIKTIG. Ät mycket grönt och gör egna juicer (investera i en juicer- så värt det!). Sen behöver vi såklart lite extra boost – dessa tillskott tycker jag om: D-vitamin, Zink och Omega3. Dessa är super under vintern! Sen kommer vi till det ytliga men också extremt viktigta. Här ska man satsa på BRA produkter som är rätt för din hy. Vilken tur att skincity ger den BÄSTA servicen och kan ge råd för just min hudtyp. Överlag är de flesta av oss torra under den här perioden – satsa på en bra enzympeeling (peter thomas roth peeling pads är super) som skonsamt tar bort översta hudlagret, sedan boosta med en riktigt bra fuktmask (dermalogica multivitamin power recovery är grym) och glöm för guds skull inte serum/olja (cicamed intense repair facial oil är riktigt gosig för huden) sen vill jag även tipsa alla om att smörja in huden extra innan ni går ut i den sibiriska kylan. Använd en cold creme/barrier repair (exempelvis dermalogica barrier repair).. phuu vilket långt inlägg – jag är ingen hudterapeut men detta har hjälpt min hy och kanske några av tipsen är användbara för någon annan. kram!

  10. Jessica skriver:

    Man måste ju ”tyvärr” testa sig fram tills man hittar produkten som passar just sin egen hy, sedan upplever jag att om man idogt dag som kväll använder sina produkter så når man och bibehåller det resultatet man önskar 🙂 (Eller har jag haft tur kanske)

    • Maarit skriver:

      Här kommer mina två bästa tips;

      1) Exfoliera exfoliera, det är grunden för att få bort döda hudceller och få fram en fräsch hy som kan tillgodogöra sig efterföljande produkter optimalt.

      Min favorit trots många provade inklusive enzympeelingar etc är fortfarande Freeze 24/7 IceCrystals Prep & Polish.

      2) Retinol 3 TR, nattserum från Medik 8. Detta anonyma serum gör verkligen mirakel med din hy. Med tiden blir linjerna svagare, hudytan lenare och fastare.
      Oslagbar.

      Men man väntar alltid på nästa mirakelprodukt runt hörnet. Så skulle vara fantastiskt roligt att få prova serum från Caviar, ett märke som jag inte provat tidigare.
      Håller tummarna!

  11. LindaT skriver:

    MItt bästa tips är faktiskt att gå i väg till en salong och göra en ordentlig ansiktsbehandling tidigt på vintern och sedan gäller det att underhålla effekten av den själv hemma. Fukt i massor hjälper alla hudtyper, gäller bara att hitta något som funkar för en själv. Kanske någon djuprengörande mask vid tillfälle och förhopningsvis så ser du hy ut att må riktigt bra trots vinterns tuffa påfrestningar.

    • Maria skriver:

      Mitt bästa tips är att vistas mycket ute i den friska vinterluften och sedan sätta sig en stund i en varm, härlig bastu (gärna ångbastu eller Infraröd bastu – gör susen för kropp och hud). Peeling och en härlig ansiktsmask efteråt och du har en härlig, frisk, rosig hy!

  12. Elina Karlsson skriver:

    Jag har alltid tyckt att nästan all skönhet kommer inifrån! Det syns verkligen om man ”lyser” och skrattar är det bästa tipset tycket jag. Även att man sover minst 7 timmar varje natt är nästan a och o för att man skall se som fräschast ut!

    Jag brukar alltid återfukta huden väldigt mycket eftersom huden ofta blir torr och jobbig.
    Som smink brukar jag alltid lägga ett tunt lager fondation och lite concealer, puder, brunpuder och litelite rough så man ser fräsch ut. Man skall inte heller lägga för mycket brunpuder för då kan man lätt se lite skitig ut men lite grann tycker jag kan ”pigga upp” den grå hyn lite granna 🙂
    Highlighter är också ett fantastiskt bra sätt att få ett fint glow och ”trolla bort” dålig och tråkig hy!

    Detta var mina tips, hoppas du gillar dom! 🙂

    / Elina

  13. Spacegirl skriver:

    Rouge! Det är mitt bästa tips, det får en att se lite piggare ut tycker jag.

    • Malin Dahlström skriver:

      Åhhh vilken härlig tävling:)
      Mitt bästa vintertips är att köpa hem massa citrus frukter och äta till frukost och mellan mål, inbillar att det det gör mig piggare och dom lyser upp med sina pigga färger i mitt mörka kök på morgonen det och en härlig smoothie med jordgubbar å bladgrönt (mangold, basilika, spenat mm ) ger nig energi!

      • trisse skriver:

        Vara ute i friska luften, dricka mycket vatten, sova lagom mycket funkar för de flesta. Gå sen till en hudterapeut och få råd för just din hy -och din lycka är gjord.

        • Amanda skriver:

          Det bäst för vinterskadad hy är skin skinrenewal boster från dermalogica som åter fuktar extremt torr hy. För att förebygga torr hy om vintern borde man inte använda rengörings produkter med tvål i. Heller inte smörja in sig med fuktighets kräm direkt innan man går ut. Och istället för att använda löspuder borde man använda en foundation som åter fuktar. Exempelvis kanebos fluid finish.

  14. Charlotte skriver:

    När huden känns blek och glåmig brukar jag ta en rask promenad. Sen kör jag en mild enzympeeling och lägger en fuktgivande ansiktsmask som får verka medan jag kryper ner i badet. Efter det en härlig natts sömn och jag vaknar med en strålande hy!

  15. Mandis skriver:

    Mitt bästa tips är: kontakta skincity och få en bra hudrådgivning köp deras produkter och följ deras råd…
    Sedan är det ju alltid så att, huden mår bra när du själv mår bra…
    Lev ett hälsosamt liv…ät nyttigt, träna och sov.
    Sist men inte minst le ofta, för leendet smittas..
    för då ser man bara dem fina skratt rynkora 🙂

    • Lena. skriver:

      Mitt bästa tips är att proppa i sig med färska frukter och bär, toppa det gärna med lite friskt luft och så en brun utan sol över en riktigt bra kräm lite då och då.

      • Mandis skriver:

        Mitt bästa tips är: kontakta skincity och få en bra hudrådgivning köp deras produkter och följ deras råd…
        Sedan är det ju alltid så att, huden mår bra när du själv mår bra…
        Lev ett hälsosamt liv…ät nyttigt, träna och sov.
        Sist men inte minst le ofta, för leendet smittas..
        för då ser man bara dem fina skratt rynkora

        • annica skriver:

          hej Mandis, Vad glad jag blir 😉 Kram

          • Agnes skriver:

            Mitt bästa tips är att bada bastu och bikram yoga! Jag har aldrig haft så fin vinterhy som i år när jag ägnat mig massor å dessa aktiviteter. Att dricka massor av vatten och äta frukt också!

          • malin@sublimt.se skriver:

            Det finns 77 självklara toppentips innan mitt så det här blir klurigt!
            Mina bästa tips är att vara ute i friska luften, naturligtvis med en bra fuktkräm åt det fetare hållet. Frisk luft och solens strålar (ja, den finns där uppe även om det inte är sommar) gör underverk för glåmiga anleten i behov av en kick. Det går inte att misslyckas!

          • Erika skriver:

            Mitt allra bästa tips är:
            Rengör och peela huden. Använd dig av en produkt med scrubpartiklar i eller en potatishandske. När du gjort detta smörjer du in ansiktet med en bra ansiktskräm, massera in den noga. För ett långvarigt resultat, – avsluta med brun-utan-sol, annars en foundation. Glöm inte bort att det är extra viktigt att dricka mycket vatten i den vinter torra luften, vatten gör susen på torr hy!

  16. Ulrika Östman skriver:

    Bästa tipset för strålande vinterhy är att sova på natten och dricka mycket vatten,
    En frisk promenad ger rosiga kinder, låt inte kylan vara ett hinder!
    Med detta lyxiga paket från Caviar, blir även glåmig vinterhud som en strålande moviestar!

  17. ena skriver:

    mitt tips för att bli av med tråkig vinterhy är att köra jan marinis skin zyme mask 1-2 gånger i veckan för att verkligen ge orenheterna en omgång.

    Och sen mandelolja från apoteket för 20 spänn, massera in det i ansiktet på kvällen och sova med det typ 1 gång i veckan, ansiktet blir verkligen återfuktat.

    Kombinationen av dessa två gör mirakel för min hy! 🙂

  18. Jill skriver:

    Åh vilket intressant serum!

    Mitt bästa tips mot trist vinterhy är att gå till badhuset (ensam eller med en vän) och motionssimma, då får jag alltid bra cirkulation vilket syns på huden. Efteråt går jag till ångbastun, och där inne känner man verkligen hur gammal hud rent ut sagt rullar av, samtidigt som det är otroligt värmande och skönt! Sedan passar jag på att peela både ansikte och kropp samt lägger en ansiktsmask. Till sist smörjer jag in mig med bra krämer. För tillfället är det dermalogica som gäller. Detta får verkligen huden att bli som ny!

  19. Sandra skriver:

    Spendera mkt tid med nära och kära, mår man bra i själen syns det även på utsidan.

    Boosta även med massa C-vitamin, peeling, fuktmask, olja!

    • Jag antar att mitt svar är något som kan debateras, men går vi enbart efter känslan så finns det inte mycket som slår att sola solarium (eller sol i allmänhet för den delen) under vinterhalvåret. Det håller min hy pigg tillsammans med bra skydd och ordentlig peeling!

  20. Katja skriver:

    Många fina tips har det trillat in här hos dig. Sömn, fukt, peeling och allt annat i all ära men här kommer ett annorlunda tips, men också det jag tycker är det viktigaste: omge dig med kärlek och din hud kommer att se allt annat än vinterblek och trött ut! 🙂

  21. Erika skriver:

    Mitt bästa tips är egentligent två saker, ett tips sför utsidan och en för insidan, det är att boosta hyn med en näranade och återfuktande olja som ger hyn lite extra boost under den kalla vintern. Det andra bra tipset är att äta d-vitamin tillskott under de solfattiga vinterhalvåret eftersom det ger den där extra boosten inifrån som gör att man ser och känner sig mindre glåmig och ger en mer energi och allmänt välbefinnande när solen inte strålar särskilt mycket på oss svenskar!

    • Emelie skriver:

      Som alltid är mitt tips att klappa sig torr i hyn vilket stimulerar blodtillströmningen och ger både färg och färre rynkor. Vi har ett 88-årigt bevis i släkten som praktiserat det hela livet.

  22. suss skriver:

    Mitt tips är att först ta en facescrub, sedan tvätta med en mild ansiktstvål. Därefter en fuktkräm. Så dags för lite bus, dvs brun-utan-sol. Det ger en lagom lyster, och man känner sig lite finare i hyn. Dessutom måste man sova tillräckligt och dricka mycket, vatten alltså!!
    = )

    • Madeleine skriver:

      Hej Annica!

      Mina bästa tips kommer här:
      Jag har nyligen upptäckt Aloe vera! Den är som huden egen planta, alldeles underbar 🙂 Den bör vara så ren så möjligt eller varför inte ta direkt från plantan? Den verkar sammandragande och ger huden ett miniansiktslyft och en vacker lyster. Och ovanpå detta Dermalogicas Barrier repair 🙂

      Givetvis även god sömn, näringsrik kost och allmän vardaglig glädje!

      Ha det fint!
      /Madeleine

  23. E-L skriver:

    Klassiska (och därmed fungerande) metoder som att se till att få sin skönhetssömn, dricka vätska, röra på sig i friska luften, återfukta huden med en creme som inte innehåller mycket vatten och parabener. Sen det sista är att le stort. När man ler så aktiverar man massor med små muskler i ansiktet som hjälper dig att hålla hyn fin och dessutom så smittar ett leende!

  24. Malin Westhed skriver:

    Ekologisk olivolja, som ansiktstvätt, är perfekt för vintertorr och trött hud. En favorit som både är snäll mot plånboken och som lämnar en silkeslen känsla efter sig. Prova!

  25. Sofia skriver:

    Hittade precis till din blogg, äntligen någon som inspirerar och skriver om spännande märken!

    Mina bästa tips för vinterhy är:

    Skin Hydrating Booster från Dermalogica. Masera in ett tunt lager innan du lägger på dagekrämen, gör torr hud len och mjuk och håller i sig hela dagen. Jag klarar mig inte utan den på vintern.

    God mat, unna dig själv vällagad mat fylld av vitaminer och ta dig tid för att äta i lugn och ro. Mår magen bra mår resten av kroppen bra.

    Frisk luft och träning, ta en promenad på lunchen, träna några gånger i veckan. Genom att regelbundet röra på sig får du igång blodcirkulationen och stärker musklerna vilket bidrar till en mer välmående kropp och hy.

    Nu ska jag läsa mer om Caviar Of Switzerland, spännande!

    • Karin skriver:

      Hej ja som alla säkert vet nu så behöver kroppen vatten.Man behöver även solljus ,man blir både piggare och känner sig frächare som då syns utanpå.Men bra att tänka på är att ha en bra dagcreme med solfaktor året om.
      Tack för alla bra tips.
      /Karin

  26. Annelie skriver:

    Det finns många fina tips!
    Mitt bästa tips är frisk luft & friskt humör!
    Sov med öppet fönster! Ta promenader under dygnets ljusa timmar! Tänk positiva tankar! Delta i en tävling om lyxiga hudvårdsprodukter & hoppas på turen! 😉

    Kram!

    • Jeanette Larsen skriver:

      God sömn, härliga promenader i frisk luft och naturligtvis shopping med fika och vänner………….och en touch av Kanebos magiska verk 😉

  27. evamar skriver:

    Mitt bästa tips är frisk luft! Gör susen för både in- och utsida!

    • Lotta skriver:

      Mitt bästa tips är att dricka mycket vatten, tillföra hyn mycket fukt och vistas ute en stund varje dag.
      Att få sig 7-8 timmars sömn är också nyttigt.

      Då jag i år fyllar 50 år så hoppas jag på en överraskning av det här fina serumet ifrån er.

  28. Anna B skriver:

    Var ute i friska luften så mycket som möjligt, det fräschar upp blekheten.

    • Annika skriver:

      Mitt tips är att undvika vatten och använda en rengöring som man torkar bort med rondeller, sen ett ordentligt lager med fuktkräm innan läggdags.
      Det gör gott för en fukt-törstande hud på vintern!

      Håller tummarna här!

  29. Sofie skriver:

    Hej Annica! Jag är själv hudterapeut och inspireras dagligen av din blogg, tusen tack för alla bra tips du ger 🙂 nu tänkte jag dela med mig utav mitt tips för vintertrött och blek, torr hud: Alpha-H Liquid Gold Revita And Firming Solution. Ett fantastiskt serum från märket Aplha-a som kommer i från Australien, man kan använda det som en nattkur ca 3-4 dagar i veckan och ha enbart det utan något ovanpå, jag lovar mirakel sker, mina pigmäntfläckar, porer och små acneärr har blivit mindre synbara. En magisk produkt som ständigt står på hyllan!

    Mvh, Sofie

    • monica skriver:

      Hej på er alla, testa Transderma ,finns här. Ett serum för natten med A-vitamin och för dagen ett serum med C-vitamin. Min hy är strålande,blir så mjuk så det känns som serumet räcker men smörjer ändå med andra produkter.
      Är Caviar bättre?? hoppas få testa

  30. Amanda skriver:

    Jag tror på det klassiska, vatten, sömn och frisk luft! Var snäll mot dig själv och ladda med vitaminer, mineraler, motion & vila så gör det underverk för huden!

  31. maria skriver:

    åh vilken trevlig tävling!
    mitt bästa tips är bra rengöring samt en bra dag- och nattcreme – gäller i och för sig året om och för att få den bästa återfuktningen så kan man tillföra ett serum. Sen tycker jag att det är fräscht att piffa till sig med ett rouge, ta ditt vanliga och sen över det så tar man lite skimmer så huden gnistrar ikapp med snön 😉

    • Lotta skriver:

      Mina tips för dessa kalla vinterdagar (och även resterande dagar) är att vårda både insida och utsida:
      Insidan: Zink, Vitamin B, C, D, E, samt Omega 3 och 6.
      Utsidan: Mild rengöringsmjölk, ansiktsolja av bra kvalité (gärna vitaminberikad), mycket fukt till natten, mindre fukt om man vistas mycket utomhus dagtid. Skydda läpparna och känsliga områden (t ex näsvingar) med fetare creme som inte täpper till porerna.
      Plus givetvis god sömn, drick mycket vatten, motionera och ät näringsriktig mat!

  32. Johanna Ylipää skriver:

    Eftersom jag sitter framför datorn minst 8 tim/dag är solskyddsfaktor väldigt viktigt. Ska du sitta länge vid datorn, använd SPF.
    Dessutom är jag alltid blek, bränner mig bara i solen, så SPF är viktigt i dagkrämen, även på vintern.
    Jag använder bara riktigt bra produkter, Jan Marini och Exuviance är favoriterna på vintern. Dom gör verkligen underverk.
    Använd extra boost under din nattkräm, ett bra serium som ger en liten extrakick medan du sover.

    Sist, men inte minst. Ut i vinterkylan och strosa, ät cayennepeppar (bränner både fett och ger lite färg i ansiktet) och använd ett härligt rosa rouge på vinterblek hy det är vackert och ger den där härliga snövit-stilen. Dessutom är man alltid som vackrast när man är KÄR, blodcirkulationen ökar i både läppar och kinder, så var kär, om så i dig själv!

    • kerstin skriver:

      att tillbringa tid utomhus varje dag, att rengöra huden morgon och kväll samt äta nyttigt .. skräpmat sätter sig i ansiktet och runt magen …

  33. Åsa skriver:

    En härlig bastukväll med hemmaspa, dvs peeling och ansiktsmask o avsluta med härliga krämer. Ren, pigg och fräsch blir man. Det är grejer det:)

  34. Risgryn skriver:

    Under vintern känner jag mig ofta blek, lite genomskinlig i hyn, dyra riktigt bra krämer och bra förutsättningar är ett plus. Men inget slår en skön jogging tur. Om jag ska på fest, göra något speciellt och vill se 100 & utvilad, pigg och frisk ut ger jag mig alltid ut och springer. Anpassa joggingturen efter vad du mäktar med, pga av ev. kyla, regn och blåst. Men efter turen har jag garanterad rosig, pigg och lyster i huden.

    • Kia M skriver:

      Insmorning av ansiktet med lotion innan sovdags och dicka vatten men mest viktigt, ordentligt med sömn 🙂

      Ha det bra alla och sov gott 😉

      • Carola L skriver:

        Spendera tid utomhus – det gör att du inte blir så blek 🙂 annars är bästa sättet – fly landet!

        • Anna skriver:

          Ut och ha kul på vintern, åka skidor, skridskor, pulka, stjärtlapp. Sen att du kommer skratta och glömma allt för en stund är en bonus som gör att du och din hy kommer att må ännu bättre. När det är färdigåkt, sätt dig i lä och njut av varm choklad och kanelbullar!Glöm inte att använda solkydd för ansiktet bara!

  35. Solbritt skriver:

    Det bästa är en riktig rengöring varje kväll, sova sina 8 timmar och ta en promenad varje dag, oavsett väder. Det gör att man får lite fräschhet över ansiktet även om det är blekt.

    • Emelie skriver:

      Alla är blek på vintern om de inte fuskar och solar solarie eller liknande. Men man behöver inte ha torr och känslig hud för det. En fet kräm som är skonande för ansiktet och skrubb som tar bort alla orenheter. Så vips, du har en mjuk och härlig hud. Fortfarande blek, men mjuk 😉

      Kram Emelie

  36. Ida Balan skriver:

    -Skratta på jobbet/skolan – där du befinner dig till vardags, det blir så mycke lättare
    -Ut och promenera
    -Sov 8 timmar eller mer varje natt
    -Unna dig något varje dag, det kan vara allt ifrån fika 5 minuter längre än vanligt till att köpa något till dig själv

    • Mona Nilsson skriver:

      Hejsan
      Jag anser att en peeling en gång i veckan samt en fuktgivande nattkräm som får verkar på djupet i huden under tiden du sover din skönhetssömn. På dagtid en skyddande dagkräm som tillför fukt samt med solskyddsfaktor som skyddar huden nu när snart vårsolen kommer fram.
      Sen så ska man naturligtvis äta mycket frukt och grönt och dricka mycket vatten. Man kan gärna investera i en vitamin som man tar dagligen som komplement till kosten. Något man inte får glömma är att sömnen är viktig samt att inte stressa, dålig sömn och mycket stress tär på huden och då spelar det ingen roll vilka krämer man använder eftersom huden återspeglar hur man mår. Tack för en bra butik med bra service.
      MVH Mona Nilsson, en stamkund!

  37. Desirée skriver:

    På vinterhalvåret behöver vi alla ”det lilla extra” för vårt välmåeende. Vare sig det kommer inifrån eller utifrån så påverkar det vår hy. Unna dig själv saker som du mår bra av och som ger ett välbefinnande i kroppen, det speglar av sig utanpå. Jag brukar vara lite snällare mot min hud när det blir rått ute, som att t.ex. byta ut till en mildare scrub och använda mycket fukt. Fuktkräm, lägga ansiktmask och en sak som även funkar bra på vintern när det är kallt och biter är en fuktspray att spraya på under dagen. Det skrivs alltid mycket om dem under sommarhalvåret, att de svalkar o.s.v men det är lika skönt på vintern, en dusch och jag slipper den strama känslan i huden som kommer när det är kallt. Sist men inte minst – SÖMN och CONCEALER!! 😉

    • Lisa skriver:

      Stämmer in i kören om att peela, men inte skrubba! Lugna istället vinterfnasig hy med produkter som innehåller näringsrika ingredienser och som får verka långsiktigt. Investera i en AHA-syra (min favorit är Jan Marinis Bioglycolic Cleanser) och komplettera med JMs A-factor kräm 1-2 ggr/veckan (gör huden babymjuk) Boosta hyn med att sova med ett tunt lager Dermalogicas Multivitamin Power Recovery Mask när huden känns trött (den innehåller bla betakaroten som gör att du vaknar med en naturligt fräsch färg i ansiktet) Ät fiskolja, vitaminer/mineraler, drick smoothies med färska bär och antioxidantpreppa med mycket grönsaker. Och glöm inte en skyddande kräm som är oljebaserad (inte vatten som fryser på huden) när man ska ut på vinteraktiviteter.

      Detta är mina favoritprodukter, och vad som hjälper mig igenom vintern, och jag hoppas på att vinna några nya.

      • Tessan L skriver:

        Åh vilken underbar vinst! 🙂

        Mitt bästa tips är nog en mild rengöring eftersom huden är så torr på vintern sen att peela nångång i veckan för att få bort lite torr hud och sen sova med en återfuktande ansiktsmask över natten för extra mycket fukt 🙂
        Sen friskluft så man får härliga rosor på kinderna 🙂
        Har själv rosacea så det är extra viktigt att vara snäll med huden nu med milda produkter nu när det är så kallt ute 🙂

        Ha det fint! 🙂

        • Snovit skriver:

          Utöver de hudvårdprodukter som vi dagligen använder för trött vinter hy, finns det guldvärda saker i vårt skafferi.

          Exfoliera huden med blandning av havreflingor, honung och olivolja. Låt flingorna mjukna till och klappa masken på ansiktet. Skölj efter en kvart med ljummet vatten medan du lätt cirkulerar med händerna från hakan och uppåt. Blodcirkulationen i ansiktet förbättras tydligt. Smörj in din dagkräm på torkat ansikte.

          Någon annan dag återfukta huden med en mask gjord på pressat juice från några tjocka blad Aloe Vera (ta yttre blad, de är mogna) blandad med en tsk honung. Låt masken återfukta huden under en timme. Skölj sedan, men tvätta inte ut för mycket.
          Jag är lika fascinerad varenda gång hur len, spänn och fräsch huden blir.

          Ät avokado några gånger i vecka, för att ”smörja” huden inifrån. På köpet får du bland annat A-vitamin, folsyra och E-vitamin för hela kroppen.

        • Omygloss skriver:

          Kallpressad mandelolja är fantastiskt för min hy! Billigt och otroligt bra. Använder det istället för nattkräm.

          • marianne eriksson skriver:

            Hejsan!
            Vistas ute så mycket man kan, äta sunt och sova gott. Sedan, för att hjälpa upp det hela lite, en tonande dagcreme. Enkelt och billigt.

  38. camilla stern skriver:

    Mitt tips är ju lite fuskfärg i ansiktet med nån bra bus creme.Sola solarium kan va lockande men INTE specielt bra för huden.

    • Anna-Lisa skriver:

      MItt bästa tips för vinterblek hy är att ta en rejäl promenad eller skidtur i den friska luften, gärna när det är ljust ute. Gör gott både för hyn och själen. Sen är det ju alltid bra med en riktigt fuktgivande kräm så att inte huden blir så torr.

  39. Louise skriver:

    Mitt tips för vinterglåmig hy:
    – tillbringa tid utomhus med långa härliga promenader som med fördel kan avslutas med att dricka varmt te och kanelbulle (måste njuta)
    – ta en kalldusch på morgonen för att få igång blodcirkulationen – avsluta med granatäppeljuice och avacadosmörgås
    – ta långa varma bad och använd din frottéhandduk som scrub, både för ansikte och kropp – smörj huden med skön fuktgivande creme efteråt
    – unna dig sena kvällar med mycket skratt och långa sovmorgnar för din hud!

    • Tanci skriver:

      Förutom det vanliga som att peela huden, återfukta, sova bra och äta rätt så är det viktigt att skapa din egen lycka. Börja träna, dansa, umgås med personer som du tycker om och ha roligt. Är du glad och lycklig då syns det också på dig, ditt humör och din hy.

  40. Benny skriver:

    Mitt tips för bättre hy är att sluta (i så stor utsträckning som möjligt) använda kemikalier på den (schampo osv) och att bara tvätta med vatten när man absolut måste. Vatten torkar ut huden…

    • mixtejp skriver:

      Mitt bästa tips kommer från insidan. Damma av juciecentrifugen och gör juice på alla möjliga tänkbara frukter och grönsaker. Min favorit är den med äpple morot och ingefära. Den ger din trötta vinterkropp en rejäl boost och stimulerar huden underifrån.

  41. Elin skriver:

    Mitt bästa knep när min hy känns glåmig, torr och helt enkelt vintertrött. Så lägger jag mina två favoritmasker. Jag börjar med gentle crème exfoliant från Dermalogica i 10min, som exfolierar och lämnar min hy superfräsch. Sedan lägger jag på fuktmasken multivitamin power recovery masque från Dermalogica. Därefter använder jag som alltid min ögon- och ansiktskräm som innehåller spf, som skyddar mot solens farliga strålar . Efteråt har jag fått tillbaka lystern, känns babylen och återfuktad i hela ansiktet!

    • Elin skriver:

      Jag har enhelt underbar huskur för huden! Blanda kaffesump med lite honung, smörj in ansiktet med detta och låt verka i tio min! Denna lilla kur en gång i veckan gör succé!

  42. Kundaliniyoga + frisk luft + ett glas färskpressad apelsinjuice varje kväll, då apelsin sägs kunna föryngra huden och stärka collagenet!

    • Ida skriver:

      Åt lite extra grönt, sov en timme till. Brun utan sol kan pigga upp vem som helst som känner sig lite vinterblek. Gå ut en promenad i solen så fort den visar sig, det gör mig glad och då känner jag mig mindre blek och trött.

  43. Eva skriver:

    Man brukar säga att skönhet kommer inifrån men ibland behöver den lite hjälp på traven!
    Nu har man kommit i medelåldern och för att min hy ska må bra och stråla så gott det går äter jag bl.a. antioxidanter, fiskolja och gojibär! ☺ Det ger en härlig fukt och struktur till huden! Glöden och klarheten i hyn får jag av bra produkter där vardagsrutinen består av rengöring med exfoliering, A-och D-vitamincremer. Ett serum saknas däremot bland mina produkter, så serumet från Caviar skulle verkligen göra mitt hudvårdspaket fulländat! ☺
    Sist men inte minst, ett gott skratt förlänger inte bara livet, det får människan att stråla!

    • The Cat skriver:

      Peela/skrubba sig för att få bort tråkiga döda hudceller och återfukta huden samt smörja in sig med mjukgörande kräm. För väldigt torra partier är Locobase Repair underbart.

      Att sedan ta promenader gör mycket både för humöret och för rosiga kinder, svårt att se glåmig ut efter en frisk promenad!

  44. Alexandra skriver:

    Mitt bästa tips för vintertrött hy? Hmm,har många, men främst av allt så tycker jag att en enzympeeling gör susen. Så mycket mildare än kornpeeling, och man får en sådan fin lyster! Sen så är det ju ganska viktigt med icke-nariga läppar, och jag tycker att Dermalogica gör det allra bästa läppceratet! Och sist, men inte minst: att aldrig gå och lägga sig med smink!
    Kramar!

    • Sandra skriver:

      Självklart så fungerar ju en peeling och fuktmask alldeles utmärkt, mina favoriter är daily microfoliant samt skin hydrating masque ifrån Dermalogica! Och känns huden sprickfärdig av torrhet så åker även super rich repair fram som nattkärm! Men mitt allra bästa tips är nog att vara ute och gå långa barnvagns promenader i våra härligt vinterlandskap och sedan komma in i värmen och dricka en varm kopp choklad, rosig och härlig på kinderna! Och mamma rollen gör ju inte att man ser yngre ut heller, stress och jäkt… men ack så underbar! Men att förebygga åldrandet vore ju inte heller helt fel!

  45. Petra skriver:

    Jag köpte Peter Thomas Roths enzym-peeling från Skincity. Från början kunde jag inte förstå vad det var jag hade fått hem, jag var van vid att en peeling river. Men efter att ha vägrat ge upp är den nu min bästa vän i den kalla vintern! Det är som magi i en liten burk 🙂

    • Lisa skriver:

      Exfoliering och fukt, fukt, fukt!

      • anette carlsson skriver:

        Jag har hittat ett ansiktsvatten på Apoteket och de har även cream i det och det heter Avène och är helt underbar. Det är lätt att ansiktsvattnet känns inte som den går in i huden även på en produkt från Apoteket,det lägger sig som en hinna över huden.

        Så det dyrare märket ger mig mycket bättre resultat. Dyrare vitaminer och mineraler gör också extrem stor nytta har jag märkt, jag använder det själv och slutar aldrig med dig om jag inte skulle sitta en riktigt ekonomisk kris. Hud, hår blir något helt annat!

        • Zuki skriver:

          Jag byter ut mina löddrande rengöringsprodukter mot oljiga sådana på vintern, t ex Lancome´s ”Baume Èclat” och jag använder också rikare fuktighetscrémer än annars, gärna kompletterade med en närande olja så klart 🙂 Vidare så slösar jag med fuktmasker och låter dem gärna verka över natten, och eftersom hela jag är reptiltorr på vintern så smörjer jag in händer o fötter och drar på bomullsvantar och dito sockor (helst operationsstrumpor som räcker ända upp på låren) och sover sedan iklädd dessa skönheter 🙂 En skonsam enzympeeling är inte heller fel, och givetvis ser jag till att vårda min hy även inifrån samt att röra på mig ute i friska luften,- självklarheter med andra ord.
          Ett extra tips är att kyssa den man älskar! Det aktiverar ansiktets alla småmuskler, sätter fart på blodcirkulationen och frisätter mängder av endorfiner vilket får din hy att fullständigt stråla!
          Dessutom är det gratis…;)

    • Elahe skriver:

      Min tips är att dricka mycket vatten och En bra hudolja t.ex E-vita och jojoba olja som är mina favoriter 🙂

      • Carolina skriver:

        För att få fin hud, bör man äta bra saker med mycket antioxidanter. Det kan vara krispiga morötter tillsammans med mandel. Betakaroten och E-vitamin, så viktiga för att försena åldrandet – och gott – dessutom lite fräsh färg i ansiktet. Glöm inte att träna regelbundet, svettas och få ut slagg-produkter, ångbastu och härliga aromatiska bad. Och sist men inte minst – drick vatten. Men just nu är det Peter Thomas Roth som gör underverk med min hy.

  46. Linda skriver:

    Exfoliering 1 gång i veckan,återfukta,fuktgivande ansiktsmask på natten

    • Kicki Kronborg skriver:

      Bästa vintertipset är förstås fukt och ett serum som skyddar och bevarar fukten.

      kram
      kicki kronborg

  47. Linda Ohlsson skriver:

    Fukt till ansiktet är ett av mina bästa tips för att pigga upp vintertrött hud.
    Likaså bra rengöringsprodukter.
    Försöker även vara ute och få solljus på mig dagligen.

    • Michelle skriver:

      Personligen så tycker jag man kommer längst genom att må bra på insidan. Sköt din hälsa, ät och drick sånt som du och din hy mår bra av.
      Mår magen bra så mår huden bra.
      Sen gäller det att ge huden det den behöver. Dagcreme med hög solskyddsfaktor funkar klockrent för mig!! Märker stor skillnad.
      På natten behövs något som stärker och behandlar… kanske detta fina pris passar för det :o)

  48. Anna skriver:

    Bästa tipset: Peeling, sömn, vatten och utomhus-frisk-luft. Inte mycket nytt under solen och är urdålig på hälften av grejerna så ett smashing serum skulle verkligen komma till nytta!!
    /Anna

    • åh vilken supertävling! jag känner att jag behöver göra något åt min hy som börjar åldras och detta vore ju toppen att få testa på. blir säkert en favorit! 🙂

      mitt bästa tips är att använda bra mjukgörande krämer för ansiktet och sen pudra med lite solpuder. det ger piggare hy och sen även att man unnar sig peeling och ansiktsmask då och då, så huden stimuleras och håller sig pigg och fin.

      håller tummarna! blir roligt att läsa fler tips från andra också 🙂

      kram nathalié