Scrolla för att läsa mer

Backstage med Anine Bing…

Anine Bing - Skincity.se

Vilken fredag! Vilka människor vilka underbart, fantastiska bilder det blev! Som jag hintade lite om förut så hade vi en plåtning i går för Skincitys räkning.  Vad bilderna skall vara till kan jag inte ännu avslöja men tänkte berätta vilka jag hade förmånen att så samarbeta med igår.
Anine Bing - Skincity.se
Modellen är enligt mig en av de snyggaste, mest personliga och absolut den trevligaste jag mött. När vi skulle välja modell till vårt ”hemliga skincityprojekt” så var det för oss lika viktigt att vi kände för modellen och hennes personlighet som att hon var vacker. Anine Bing (läs hennes superbra blogg här) är en skincity kund, hon började handla av oss redan efter någon månad så vi får väl till och med säga gammal och trogen Skincitykund 😉 Dessutom så är hon fantastiskt vacker och har ett personligt ansikte med mycket karaktär.

Anine Bing - Skincity

Utöver allt detta så är hon en varm och hjärtlig människa som jag verkligen tycker om. Att Anine skulle vara Skincitys ansikte i vårt hemliga projekt känns helt klockrent. Jag tycker hela hennes ansikte, uttryck, personlighet avspeglar det skincity står för!

Ceen Wahren - Skincity.se
Förutom Anine så var fotografen Ceen Wahren på plats som absolut är en av de grymmaste samt Hår och makeup artisten Sandhra Johnsson.
Snart ska ni få se det färdiga resultatet och jag ska berätta vad projektet handlar om!

Makeup artist Sandhra

Makeup - Anine BingMakeup artist Sandhra- Anine Bing

PS. Idag bloggar jag i SHR-bloggen (Sveriges hudterapeuters riksorganisations blogg) om hur det är att Starta eget företag DS.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 svar till “Backstage med Anine Bing…”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maria skriver:

  Hej annica!
  Skulle behöva tips på bra ansiktsmask. Jag har nu köpt daily microfoliant av dermalogica efter dina rekomendatitoner samt så använder jag dag/kväll transderma A&C. Jag ska även köpa de produkter du tipsat om för min hy efter jag gjorde hudtestet. Rengöring, vatten dag/kvälls kräm från Decloar som passar min hy som är känslig, upplevs torr och har pigmentförändringar.
  Men jag behöver en mask. Har decloar någon eller vad tycker du jag ska satsa på??

  MVH Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, Självklart rekommenderar jag dig en bra ansiktsmask. Men först en fråga; Vad vill du att din ansiktsmask ska göra? Vad vill du ha för effekt? Svara mig så ska jag tipsa dig 🙂 Kram Annica

   • Maria skriver:

    Tackar!! skulle nog vilja att den gör min hy fräschare. Tycker jag ser så trött ut (lite påsar under ögonen bla) och behöver lite energiboozt. Lyster men även lite tightare… Har förresten även (tror att de är pga att jag är gravid) fått lite utslagsliknande märken vid mun, näsa..
    Har du någon dundermask som passar mig? Kram:-)

 2. Sublim skriver:

  Wow, vad kul! Och fasligt spännande… det ska bli kul att se vad du har hittat på nu!:D

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »