Scrolla för att läsa mer

Backstage med Anine Bing…

Anine Bing - Skincity.se

Vilken fredag! Vilka människor vilka underbart, fantastiska bilder det blev! Som jag hintade lite om förut så hade vi en plåtning i går för Skincitys räkning.  Vad bilderna skall vara till kan jag inte ännu avslöja men tänkte berätta vilka jag hade förmånen att så samarbeta med igår.
Anine Bing - Skincity.se
Modellen är enligt mig en av de snyggaste, mest personliga och absolut den trevligaste jag mött. När vi skulle välja modell till vårt ”hemliga skincityprojekt” så var det för oss lika viktigt att vi kände för modellen och hennes personlighet som att hon var vacker. Anine Bing (läs hennes superbra blogg här) är en skincity kund, hon började handla av oss redan efter någon månad så vi får väl till och med säga gammal och trogen Skincitykund 😉 Dessutom så är hon fantastiskt vacker och har ett personligt ansikte med mycket karaktär.

Anine Bing - Skincity

Utöver allt detta så är hon en varm och hjärtlig människa som jag verkligen tycker om. Att Anine skulle vara Skincitys ansikte i vårt hemliga projekt känns helt klockrent. Jag tycker hela hennes ansikte, uttryck, personlighet avspeglar det skincity står för!

Ceen Wahren - Skincity.se
Förutom Anine så var fotografen Ceen Wahren på plats som absolut är en av de grymmaste samt Hår och makeup artisten Sandhra Johnsson.
Snart ska ni få se det färdiga resultatet och jag ska berätta vad projektet handlar om!

Makeup artist Sandhra

Makeup - Anine BingMakeup artist Sandhra- Anine Bing

PS. Idag bloggar jag i SHR-bloggen (Sveriges hudterapeuters riksorganisations blogg) om hur det är att Starta eget företag DS.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 svar till “Backstage med Anine Bing…”

 • (7) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Maria skriver:

  Hej annica!
  Skulle behöva tips på bra ansiktsmask. Jag har nu köpt daily microfoliant av dermalogica efter dina rekomendatitoner samt så använder jag dag/kväll transderma A&C. Jag ska även köpa de produkter du tipsat om för min hy efter jag gjorde hudtestet. Rengöring, vatten dag/kvälls kräm från Decloar som passar min hy som är känslig, upplevs torr och har pigmentförändringar.
  Men jag behöver en mask. Har decloar någon eller vad tycker du jag ska satsa på??

  MVH Maria

  • annica skriver:

   Hej Maria, Självklart rekommenderar jag dig en bra ansiktsmask. Men först en fråga; Vad vill du att din ansiktsmask ska göra? Vad vill du ha för effekt? Svara mig så ska jag tipsa dig 🙂 Kram Annica

   • Maria skriver:

    Tackar!! skulle nog vilja att den gör min hy fräschare. Tycker jag ser så trött ut (lite påsar under ögonen bla) och behöver lite energiboozt. Lyster men även lite tightare… Har förresten även (tror att de är pga att jag är gravid) fått lite utslagsliknande märken vid mun, näsa..
    Har du någon dundermask som passar mig? Kram:-)

 2. Sublim skriver:

  Wow, vad kul! Och fasligt spännande… det ska bli kul att se vad du har hittat på nu!:D

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »