Backstage med Anine Bing…

  • | Annica

Anine Bing - Skincity.se

Vilken fredag! Vilka människor vilka underbart, fantastiska bilder det blev! Som jag hintade lite om förut så hade vi en plåtning i går för Skincitys räkning.  Vad bilderna skall vara till kan jag inte ännu avslöja men tänkte berätta vilka jag hade förmånen att så samarbeta med igår.
Anine Bing - Skincity.se
Modellen är enligt mig en av de snyggaste, mest personliga och absolut den trevligaste jag mött. När vi skulle välja modell till vårt ”hemliga skincityprojekt” så var det för oss lika viktigt att vi kände för modellen och hennes personlighet som att hon var vacker. Anine Bing (läs hennes superbra blogg här) är en skincity kund, hon började handla av oss redan efter någon månad så vi får väl till och med säga gammal och trogen Skincitykund 😉 Dessutom så är hon fantastiskt vacker och har ett personligt ansikte med mycket karaktär.

Anine Bing - Skincity

Utöver allt detta så är hon en varm och hjärtlig människa som jag verkligen tycker om. Att Anine skulle vara Skincitys ansikte i vårt hemliga projekt känns helt klockrent. Jag tycker hela hennes ansikte, uttryck, personlighet avspeglar det skincity står för!

Ceen Wahren - Skincity.se
Förutom Anine så var fotografen Ceen Wahren på plats som absolut är en av de grymmaste samt Hår och makeup artisten Sandhra Johnsson.
Snart ska ni få se det färdiga resultatet och jag ska berätta vad projektet handlar om!

Makeup artist Sandhra

Makeup - Anine BingMakeup artist Sandhra- Anine Bing

PS. Idag bloggar jag i SHR-bloggen (Sveriges hudterapeuters riksorganisations blogg) om hur det är att Starta eget företag DS.