Scrolla för att läsa mer

Nyhet! Jan Marini Factor A Plus Face Mask

 

Factor A Plus Mask Jan Marini

Vi är många i detta avlånga land som har förälskat oss i Jan Marinis produkter. En härlig nyhet är att vi idag lanserar Factor-A Plus Face Mask! Detta är en väldigt potent ansiktsmask för hemmabruk. En ytbehandlande produkt som ger många fördelar till huden. Den innehåller en kombination av verksamma ämnen tillsammans antioxidanter och återfuktande ämnen.

Huvudingredienser:

 • All-Trans-Retinol
 • Kojic Acid
 • Azelaic Acid
 • Salicylic Acid
 • Green Tea Extract
 • Plankton (Algae) Extract
 • CoEnzyme Q10
 • Hyaluronic Acid

Factor-A Plus Mask förbättrar dramatiskt hudens struktur samt minskar fina linjer och rynkor, minimerar akne, missfärgning, ärrbildning, bleker och verkar utjämnande på huden. Förbättrar  utseendet på solskador. Huden i ansiktet blir märkbart förfinad, ljusare, mjukare och får en vacker lyster.

Jag är så glad att äntligen få erbjuda er denna underbara ansiktsmask som verkligen gör sitt jobb!

 Jan Marini Factor-A Plus Cream

En annan favorit ur denna serie är:

Factor A-PLUS FACE CREAM – ohh my, vilken crème. Mina pigmenteringar fick sig en rejäl omgång.  Detta är dynamit för en torr, solskadad & åldrad hy. Att retinol är ett kraftfullt vapen mot åldrad hy, acne, acne skador är väl känt sedan länge. Både jag och Skincity´s testpanel gav denna creme full pott!

Lite mer fakta om “Therapeutic Line” som Factor A produkterna ingår i:

Avanderad anti-age behandling för de synliga ålderstecknen i huden. Spetsteknologi som sorteras in under kategorin Retinoider. Retinoider är en grupp naturliga och syntetiska sammansättningar som har Vitamin A-liknande aktivitet. De spelar en viktig roll i hudens tillväxt, reparation och regeneration. De senaste tjugo åren har mycket forskning fokuserats på Retinoider, framför allt Retinoinsyra, i syfte att behandla olika  hudtillstånd som acne, aktinisk keratos och hudförändringar orsakade av solexponering samt åldrad hud. Jan Marini har registrerat nya stabiliserade transportkomponenter som gör att Retinol, en enkel variant av Vitamin A, kan fraktas på ett tryggt sätt där den med hjälp av specifika enzymer omvandlas till Retinoilsyra. Då undviker man rodnad, flagning eller irritation på hudytan. Nya studier visar att stabiliserat Retinol kan vara mer aktivt i huden än Retinoilsyra vid samma dosering. Factor-A Plus innehåller den högsta procenten Retinol (all-trans-retinol). Ett patenterat, stabiliserat komplex tillsammans med ett oöverträffat transportsystem. Therapeutic line´s effekter:

 • Överpigmentering (hyperpigmentering).
 • Hudföryngrande, reducering av fina linjer/rynkor. .
 • Effektivt verktyg för rengöring och underhåll av “problemhud”.

OBS! Om du ej använt glykolsyraprodukter måste du följa ett schema de första veckorna, för att tillvänja huden.

Läs gärna mitt blogginlägg om invänjning av nya produkter här!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 svar till “Nyhet! Jan Marini Factor A Plus Face Mask”

 • (5) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Jenny skriver:

  Hej! Tack för en väldigt fin och informativ hemsida! Jag har en fråga – jag har haft problem med hormonell akne vilket har gett mig fula röd-lila märken på kinderna. Jag har ganska känslig hy, är 35 år. Besväras supermycket av detta och kan inte visa mig utan smink. Jag har även problem med melasma sen dessa förbannade p-piller, som varje sommar gör att jag ser smutsig ut. Använder hög SPF, men fläckarna kommer ändå… Jag var nyligen på ansiktsbehandling där hon rekommenderade microdermabrasion. Jag har även blivit rekommenderad IPL och kemisk peeling. Har du erfarenhet av dessa metoder och isåfall, vilken tror du skulle ge bäst resultat? Jag använder MD Formulations produkter som jag trivs mycket bra med!
  Ha det så bra!!

  • annica skriver:

   Hej Jenny! Tack för ditt mail! Tyvärr har jag inte jobbat med microdermabrasion. Jag et många dock som fått fina resultat. Annars kan jag rekommendera Peter Thomas Roths De-spot på kvällen under cremen och Laser free Resurfacer från samma märke på morgonen under cremen. En super kombo. De spot, ljusar upp mörka ärr och Laser fri läker, helar och reparerar skador i huden. Kram Annica

 2. Nina skriver:

  Hej Annica!
  Jag följde dina rekommendationer i våran konversation tidigare i år, (vi pratade om min hormonella acne) jag har nu alltså köpt fler Jan Marini produkter, Bioclear cream och face a plus cream. Nu undrar jag bara, ska jag lägga biocler först eller face plus?

  Tack på förhand!

 3. […] gör den mer skada än nytta. För att läsa mer om dem hittar ni Annicas blogginlägg om dem här och här. På skincity kan du också köpa produkterna men jag rekommenderar att prata med en […]

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »