Scrolla för att läsa mer

Och vinnarna är………..

Vinn produkter från Caviar of Switzerland

Vinn produkter från Caviar of Switzerland

TaaDaaa! Då var det dags att avslöja de två lyckliga (förhoppningsvis) vinnarna av varsitt serum från Caviar of Switzerland

Grattis Annika Borg!
Bidrag: Mitt bästa tips kommer från insidan. Damma av juciecentrifugen och gör juice på alla möjliga tänkbara frukter och grönsaker. Min favorit är den med äpple morot och ingefära. Den ger din trötta vinterkropp en rejäl boost och stimulerar huden underifrån.

Grattis Johanna Ylipää!
Bidrag: Eftersom jag sitter framför datorn minst 8 tim/dag är solskyddsfaktor väldigt viktigt. Ska du sitta länge vid datorn, använd SPF.
Dessutom är jag alltid blek, bränner mig bara i solen, så SPF är viktigt i dagkrämen, även på vintern.
Jag använder bara riktigt bra produkter, Jan Marini och Exuviance är favoriterna på vintern. Dom gör verkligen underverk.
Använd extra boost under din nattkräm, ett bra serium som ger en liten extrakick medan du sover. Sist, men inte minst. Ut i vinterkylan och strosa, ät cayennepeppar (bränner både fett och ger lite färg i ansiktet) och använd ett härligt rosa rouge på vinterblek hy det är vackert och ger den där härliga snövit-stilen. Dessutom är man alltid som vackrast när man är KÄR, blodcirkulationen ökar i både läppar och kinder, så var kär, om så i dig själv!

Hoppas ni kommer bli nöjda med era serum från Caviar! Stort tack till alla ni som har varit med och tävlat! Fantastiskt många bra bidrag att det gjorde det extremt svårt att välja! Önskar att jag hade haft möjlighet att sända er alla varsitt serum!

Ni som inte vann men som är sådär supper sugna på att testa Caviar! Kolla in på Skincity.se nu då vi just nu erbjuder ett fantastiskt bra paketpris för alla 3 produkterna. Ordinarie pris: 2897kr för alla 3 produkterna. NU 1595kr!!!

Puss på er! 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 svar till “Och vinnarna är………..”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Annika skriver:

    Men gud vad roligt! Jag vinner aldrig nåt och fyller dessutom år idag. Vilken dag! Tusen tack för bra sida och bra shop! =)

Kika in i badrumsskåpet hos Elinor

Halloj! Hoppas att ni gillade konceptet  “Kika in i badrumsskåpet hos” här på bloggen. Tänker att det ger chansen för er att se vad mina hudterapeut kollegor använder för produkter och kunna tipsa om deras favoriter utefter olika hudtyper. Nästa på tur att visa upp sina favoriter från Medik8 är ingen mindre än Elinor.! 🙂 […]

Se hela inlägget »

The Skincare Calendar 2018

Äntligen! Imorgon släpps Skincitys exklusiva julkalender The Skincare Calendar 2018! Visst är den fin!! Med ett värde på hela 3750kr får man 25 vårdande överaskningar att få njuta och upptäcka varje dag ända fram till juldagen! Pris: 1299 kr. Kalendern har en unik design i sober svart, glittrande guld och vintervitt. Bakom varje lucka gömmer […]

Se hela inlägget »

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »