Scrolla för att läsa mer

Och vinnarna är………..

Vinn produkter från Caviar of Switzerland

Vinn produkter från Caviar of Switzerland

TaaDaaa! Då var det dags att avslöja de två lyckliga (förhoppningsvis) vinnarna av varsitt serum från Caviar of Switzerland

Grattis Annika Borg!
Bidrag: Mitt bästa tips kommer från insidan. Damma av juciecentrifugen och gör juice på alla möjliga tänkbara frukter och grönsaker. Min favorit är den med äpple morot och ingefära. Den ger din trötta vinterkropp en rejäl boost och stimulerar huden underifrån.

Grattis Johanna Ylipää!
Bidrag: Eftersom jag sitter framför datorn minst 8 tim/dag är solskyddsfaktor väldigt viktigt. Ska du sitta länge vid datorn, använd SPF.
Dessutom är jag alltid blek, bränner mig bara i solen, så SPF är viktigt i dagkrämen, även på vintern.
Jag använder bara riktigt bra produkter, Jan Marini och Exuviance är favoriterna på vintern. Dom gör verkligen underverk.
Använd extra boost under din nattkräm, ett bra serium som ger en liten extrakick medan du sover. Sist, men inte minst. Ut i vinterkylan och strosa, ät cayennepeppar (bränner både fett och ger lite färg i ansiktet) och använd ett härligt rosa rouge på vinterblek hy det är vackert och ger den där härliga snövit-stilen. Dessutom är man alltid som vackrast när man är KÄR, blodcirkulationen ökar i både läppar och kinder, så var kär, om så i dig själv!

Hoppas ni kommer bli nöjda med era serum från Caviar! Stort tack till alla ni som har varit med och tävlat! Fantastiskt många bra bidrag att det gjorde det extremt svårt att välja! Önskar att jag hade haft möjlighet att sända er alla varsitt serum!

Ni som inte vann men som är sådär supper sugna på att testa Caviar! Kolla in på Skincity.se nu då vi just nu erbjuder ett fantastiskt bra paketpris för alla 3 produkterna. Ordinarie pris: 2897kr för alla 3 produkterna. NU 1595kr!!!

Puss på er! 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 svar till “Och vinnarna är………..”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Annika skriver:

    Men gud vad roligt! Jag vinner aldrig nåt och fyller dessutom år idag. Vilken dag! Tusen tack för bra sida och bra shop! =)

Skincity´s Gigantiska Necessär

Alltså!!! Som jag har längtat efter en necessär i denna size. Micke min man trodde att jag fullkomligt skojade när vi skulle åka på vår senaste resa och jag satte igång och packa.. Men it´s no joke! Om man är seriös med sin packning så är man. 😉 Vi vet att sanna hudvårdsälskare tar med sig […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »