Scrolla för att läsa mer

Och vinnarna är………..

Vinn produkter från Caviar of Switzerland

Vinn produkter från Caviar of Switzerland

TaaDaaa! Då var det dags att avslöja de två lyckliga (förhoppningsvis) vinnarna av varsitt serum från Caviar of Switzerland

Grattis Annika Borg!
Bidrag: Mitt bästa tips kommer från insidan. Damma av juciecentrifugen och gör juice på alla möjliga tänkbara frukter och grönsaker. Min favorit är den med äpple morot och ingefära. Den ger din trötta vinterkropp en rejäl boost och stimulerar huden underifrån.

Grattis Johanna Ylipää!
Bidrag: Eftersom jag sitter framför datorn minst 8 tim/dag är solskyddsfaktor väldigt viktigt. Ska du sitta länge vid datorn, använd SPF.
Dessutom är jag alltid blek, bränner mig bara i solen, så SPF är viktigt i dagkrämen, även på vintern.
Jag använder bara riktigt bra produkter, Jan Marini och Exuviance är favoriterna på vintern. Dom gör verkligen underverk.
Använd extra boost under din nattkräm, ett bra serium som ger en liten extrakick medan du sover. Sist, men inte minst. Ut i vinterkylan och strosa, ät cayennepeppar (bränner både fett och ger lite färg i ansiktet) och använd ett härligt rosa rouge på vinterblek hy det är vackert och ger den där härliga snövit-stilen. Dessutom är man alltid som vackrast när man är KÄR, blodcirkulationen ökar i både läppar och kinder, så var kär, om så i dig själv!

Hoppas ni kommer bli nöjda med era serum från Caviar! Stort tack till alla ni som har varit med och tävlat! Fantastiskt många bra bidrag att det gjorde det extremt svårt att välja! Önskar att jag hade haft möjlighet att sända er alla varsitt serum!

Ni som inte vann men som är sådär supper sugna på att testa Caviar! Kolla in på Skincity.se nu då vi just nu erbjuder ett fantastiskt bra paketpris för alla 3 produkterna. Ordinarie pris: 2897kr för alla 3 produkterna. NU 1595kr!!!

Puss på er! 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 svar till “Och vinnarna är………..”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Annika skriver:

    Men gud vad roligt! Jag vinner aldrig nåt och fyller dessutom år idag. Vilken dag! Tusen tack för bra sida och bra shop! =)

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »

Älskar att bada i olja

Kalla dagar drömmer jag mig bort till ett varmt bad, vilka av er är med mig där? Vad är inte härligare än ett varmt bad när det är så kallt och ruggigt ute. Är det något som slår ett bubbelbad så är det ett bad med oljor. Lika mumsigt och gosigt för den vintertorra huden […]

Se hela inlägget »

INSTYTUTUM result-driven Skincare

Idag har vi lanserat ett helt nytt märke på Skincity. Tänk er innovativt, lekfullt och med riktig power i produkterna. En fin liten serie med noga utformade med endast 10 produkter. Så om ni är sugna på att testa något helt nytt eller vill levla upp era befintliga rutiner så ska ni spana in detta […]

Se hela inlägget »

Vinnarna är….

Wow vad kul att få läsa om era lördags treats. Så roligt att få läsa om vad ni lyxar till lite extra med för huden. Fortsätt gärna att använda hashtagen #saturdayskintreat så kan vi tipsa varandra om våra favorit hemma behandlingar. Jag har nu slumpmässigt dragit fem vinnare som har vunnit era önskeprodukter denna gång. Och jag säger grattis […]

Se hela inlägget »

Söndagsmasken

Idag blir det en återkommande favorit för huden. Paulas Choice Skin Recovery  Hydrating Treatment Mask med växt- och vitaminbaserade antioxidanter för att stärka huden och skydda mot fria radikaler. Essentiella fettsyror och lipider gör huden så härligt mjuk och återfuktad. Man hör ju bara på namnet hur mumsig den är! Ögonområdet får sig också en […]

Se hela inlägget »