Scrolla för att läsa mer

Photoshoot för Skincity.se!

I morgon blir en fantastiskt rolig dag! Jag ska till Springstudio för ett Photoshoot för Skincity. En fantastiskt vacker, snygg och personlig modell kommer vara där. Kan inte berätta vem hon är ännu då det är hemligt, men snart får ni veta!! Jag håller på med ett helt nytt super spännande projekt för Skincity! Vad det är? Det ska ni få reda på om ca 4 veckor!

Kan ni gissa vad som är på gång?:)

Så ikväll är det lite förberedelser…

Sensai by Kanebo Lifting mask! Bli inte rädda nu!

Sensai by Kanebo Lifting mask! Bli inte rädda nu!

Ansiktsmask Sensai by Kanebo Lifting Mask (läs mitt tidigare inlägg denna mask här) som gör under med huden. Perfekt inför fest eller speciella tillfällen


Ögonbrynen är fixade…viktigt, viktigt!
Nu måste jag somna snart så jag får lite, lite skönhetssömn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 svar till “Photoshoot för Skincity.se!”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Isabelll skriver:

  Hej! Jag känner mig torr i huden och har små porer, men blir samtidgt blank. Vad kommer det sig? Mvh Isabell

  • annica skriver:

   Hej Isabell, svårt att säga på en gång men det låter som du är yttorr. Kanske använder du fl produkter för din hudtyp? Gör gärna hudvårdstestet på skincity.se så rekommenderar vi dig produkter vi tror passar dig! Kram Annica

  • Gunilla Nilsson skriver:

   Skall Du kanske öppna en skönhetssalong???????????

   • annica skriver:

    Hmm bra gissning Gunilla….men den är tyvärr fel! 🙂 Jag har ju min lilla salong…kanske kommer det lilla en större framöver men det var inte det jag har i görningen just nu 😉 hehe

 2. Ååååh men hallå så nyfiken man blir nu! 😉

Kika in i badrumsskåpet hos Elinor

Halloj! Hoppas att ni gillade konceptet  “Kika in i badrumsskåpet hos” här på bloggen. Tänker att det ger chansen för er att se vad mina hudterapeut kollegor använder för produkter och kunna tipsa om deras favoriter utefter olika hudtyper. Nästa på tur att visa upp sina favoriter från Medik8 är ingen mindre än Elinor.! 🙂 […]

Se hela inlägget »

The Skincare Calendar 2018

Äntligen! Imorgon släpps Skincitys exklusiva julkalender The Skincare Calendar 2018! Visst är den fin!! Med ett värde på hela 3750kr får man 25 vårdande överaskningar att få njuta och upptäcka varje dag ända fram till juldagen! Pris: 1299 kr. Kalendern har en unik design i sober svart, glittrande guld och vintervitt. Bakom varje lucka gömmer […]

Se hela inlägget »

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »