The Gentry Grooming – Hudvård för män!

  • | Annica

Nu lanserar vi The Gentry Grooming på Skincity!! Den superheta grooming serien för alla herrar, män och killar. Serien innehåller allt som behövs för hudvård, rakning och manlig grooming. De är särskilt utvecklade för mäns hud. Naturliga produkter som inte innehåller kemiska konserveringsmedel som irriterar huden.  The Gentry’s produkter är utvecklade i Storbritannien och innehåller bl.a. eteriska oljor med svartpeppar och mint (ingen alkohol) som ger en uppfriskande och skön känsla efter rakningen.

The Gentry´s egna salonger  finns i centrala Manchester, Didsbury Village och i centrala Wilmslow. De är en av de främsta manliga grooming salongerna i nordvästra Storbritannien.  På salongerna erbjuder de alla typer av grooming tjänster, bland annat klippning, rakning med kniv, manikyr, ansiktsbehandlingar och massage.
Dessutom bjuder de alltid sina kunder på något gott att dricka (med eller utan alkohol) och har en 40″ plasma-tv som visar senaste nytt eller viktiga sporthändelser. Lite kul och uppskattat av männen tror jag!

Hur man rakar med Kniv! Diamantis visar hur proffsen gör

Hur man rakar med Kniv! Diamantis visar hur proffsen gör

Lite fakta om produkterna och dess innehåll:
•    The Gentrys produkter innehåller naturliga ingredienser.
•    Fria från parabener, natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, petrokemiska ämnen och alkohol.
•    Naturliga fuktighetsbevarande ämnen används i alla produkter.
•    För alla hudtyper, även känslig hud.
•    Praktiska och enkla förpackningar.
•    Utformade och utvecklade för manlig hud.
•    Tillverkas av ett ledande kosmetikföretag som har funnits sedan 1600-talet.
•    Serien är över 93 procent naturlig, pH-balanserad och passar för alla hudtyper, även känslig.

Hudvård för killar!

Hudvård för killar!

Hudvårdsprodukterna i The Essentials Range förebygger irritationer, inåtväxande hårstrån och torr, flagande hud.
De naturliga fuktighetsbevarande ämnena är bland annat: aprikosolja, rapsolja, kokosnötolja, majsolja, jojobaolja, jojobavax, lanolin, lecitin, olivolja, safflorolja, sesamolja, sheasmör, sojabönsolja, squalane. The Gentry’s produkter innehåller eteriska oljor med svartpeppar och mint, som inte skadar huden på samma sätt som alkohol, men ändå ger en fräsch och skön känsla efter rakningen.

The Gentry Grooming - Raka dig som proffsen!

The Gentry Grooming – Raka dig som proffsen!

Naturliga fuktighetsbevarare
En av de viktigaste åtgärderna för att hålla huden frisk är att se till att det yttersta hudlagret är intakt. Ämnen som gör det kallas ofta naturliga fuktighetsgivande ämnen eller ingredienser som imiterar strukturen och funktionen hos frisk hud. När hudens lipidnivåer och halten av fuktighetsbevarande ämnen minskar känns huden sträv, flagig och stramande. Det kan även bildas fina torrhetslinjer.  De naturliga fuktighetsbevarande ämnena är ett stort antal ingredienser som i hög grad kan bidra till att torr hud mår bättre och ser bättre ut.
En återfuktad, balanserad och stabil hud stänger bättre ute bakterier, har ett starkare immunförsvar och förbättrad läknings förmåga. Alla fuktkrämer med fuktighetsbevarande ämnen låter huden göra sitt jobb så att den lättare kan reparera och regenerera sig själv eftersom huden blir mindre torr, stressad och irriterad.

Läs mer om huden och rakning här i vår rakguide!
Vill du ha 5 handfasta tips hur du får en perfekt rakning klickar du här!

Jag och min hudterapeut kollega Nerma som är SPA chef på Vildmarkshotellet var impade av Diamantis skicklighet när han rakade med kniv!

Jag och min hudterapeut kollega Nerma som är SPA chef på Vildmarkshotellet var impade av Diamantis skicklighet när han rakade med kniv!

 

Missa inte vårt lanseringserbjudande på Skincity. 15%  mellan den 6-26/2

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “The Gentry Grooming – Hudvård för män!”

  • (6) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Nerma skriver:

    Så lycklig jag är och finnas på din blogg!!!
    Otroligt duktig är du Annica på allt du gör! Väldigt mycket inspiration för jag härifrån.
    Liselott du är så himla snäll och fin <3

    • annica skriver:

      Hej fina Nerma! Tack för sällskapet senast! Jag är glad att ha dig med här 😉 Tack för de fina orden, det värmer! Men du, du är ju grym och jag skall snart komma till ”ditt” spa på besök! Stor Kram Annica

      • Nerma skriver:

        Längtar redan! Håller på att packar, men kan inte låta bli och inte sjuvsicka på alla nyheter som du lanserar. Åker till Dubai idag:) Ha en fin dag och många kramar!

        • annica skriver:

          Hej! Åhh vad härligt! Hoppas ni får en super resa! Vi åker i påsk till Dubai…så du måste tipsa mig om du hittar några guldställen! Glöm inte Forever21 🙂 Stor kram! Annica

  2. Liselott skriver:

    Såååå snygga ni är!!! Black & White! Ja, jag är stolt över att bara ha vistats i samma rum som er…