Sköna Shoppingtips – Dermalogica!

  • | Annica

dermalogica

Hej på er alla fina,

Ledsen att jag inte bloggat så mycket i veckan. Har legat sjuk + haft två sjuka barn hemma. En underbar kombination! Tänkte pigga upp veckoslutet med lite sköna shoppingtips till er i hudvårdens tecken. På Skincity kan du fram till söndag kl 24.00 handla Dermalogica produkter med upp till 25% rabatt.

Erbjudande: Välj dina 4 favoritprodukter från Dermalogica och betala bara för 3. Vi bjuder på den billigaste. TOPPEN, eller hur??!!

Dermalogicas professionella hudvårdsprodukter ger begreppet hudhälsa en helt ny betydelse. Samtliga produkter är icke-komedogena, fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen. Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar. Dermalogicas vision är intelligenta produkter till intelligenta användare.  Vilken underbar vision!  Dermalogica passar därför utmärkt att rekommendera alla mina blogg läsare och våra kunder på Skincity efter som ni alla är fantastiskt intelligenta :)! Du hittar hela Dermalogicas sortiment här.

Visste ni att Dermalogica är ett fantastiskt generöst företag som arbetar aktivt med att stödja kvinnlig företagsamhet via ett koncept som heter FITE. FITE är ett unikt program, som erbjuder kvinnliga företagare små lån för att starta och driva affärsverksamhet. Dermalogicas mål är att hjälpa 25.000 kvinnor de närmaste två åren.  Våra Skincity favoriter (se bild ovan) är alla FITE produkter, man ser det enkelt då de har den gröna FITE-märkningen på förpackningen. Inuti förpackningen finns en kod som man kan aktivera för att Dermalogica ska skänka en amerikansk dollar. Du som kund aktiverar ”din” dollar på hemsidan joinfite.org.