Scrolla för att läsa mer

Sköna Shoppingtips – Dermalogica!

dermalogica

Hej på er alla fina,

Ledsen att jag inte bloggat så mycket i veckan. Har legat sjuk + haft två sjuka barn hemma. En underbar kombination! Tänkte pigga upp veckoslutet med lite sköna shoppingtips till er i hudvårdens tecken. På Skincity kan du fram till söndag kl 24.00 handla Dermalogica produkter med upp till 25% rabatt.

Erbjudande: Välj dina 4 favoritprodukter från Dermalogica och betala bara för 3. Vi bjuder på den billigaste. TOPPEN, eller hur??!!

Dermalogicas professionella hudvårdsprodukter ger begreppet hudhälsa en helt ny betydelse. Samtliga produkter är icke-komedogena, fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen. Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar. Dermalogicas vision är intelligenta produkter till intelligenta användare.  Vilken underbar vision!  Dermalogica passar därför utmärkt att rekommendera alla mina blogg läsare och våra kunder på Skincity efter som ni alla är fantastiskt intelligenta :)! Du hittar hela Dermalogicas sortiment här.

Visste ni att Dermalogica är ett fantastiskt generöst företag som arbetar aktivt med att stödja kvinnlig företagsamhet via ett koncept som heter FITE. FITE är ett unikt program, som erbjuder kvinnliga företagare små lån för att starta och driva affärsverksamhet. Dermalogicas mål är att hjälpa 25.000 kvinnor de närmaste två åren.  Våra Skincity favoriter (se bild ovan) är alla FITE produkter, man ser det enkelt då de har den gröna FITE-märkningen på förpackningen. Inuti förpackningen finns en kod som man kan aktivera för att Dermalogica ska skänka en amerikansk dollar. Du som kund aktiverar “din” dollar på hemsidan joinfite.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 svar till “Sköna Shoppingtips – Dermalogica!”

 • (5) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. anna maria skriver:

  Hej!
  Jag har nu fått hem alla produkter som jag blivit rekomenderad:-)
  Köpte Phytomer ans.kräm för bla pigmentförändringar. Tycker du jag ska anv den dag å kväll?
  Undrar om du hr ngn erfarenhet av utslag under graviditet. Jag är gravid och har förr aldrig haft finnar etc. men nu har jag lite småprickar runt mun å lite på nedre kinderna. Kan det vara graviditetsåkommer eller tror du mer på det som du skrev i ditt inlägg tidigare. Läste ett inlägg av dig där mina prickar runt munområdet stämde med de du skrev. Tänkte åxå att det kunde bero på att jag börjat med Transderma A&C och huden fått nya produkter den ej blivit van.
  Många frågor blev de:-)
  TUSEN TACK FÖR ALL PRODUKTHJÄLP!!!!

 2. anna maria skriver:

  forts…det var Perioral Dermatit jag menade. Jag har dock inga mängder utan lite runt det området. Använder Transderma A&C, anskräm, ögonkräm & mask från phytomer. Dermalogica daily microfoliant. Samt smink som sensai kanebo foundation. i övrigt inget.
  Är det värt att ta en bild på mitt ansikte å skicka till dig för en lätt analys. Läste nått om att man kunde göra de på Skincitys sida!
  MASSA VÅRHÄLSNINGAR!!!

  • annica skriver:

   Hej Anna Maria,
   Tack för dina kommentarer Huden kan få sig ett spratt när man är gravid och alla möjliga konstigheter kan dyka upp. Dessa brukar dock vara rätt övergående. Börja med pigmenteringskrämen bara på kvällen. Det är alltid viktigt att vänja in produkterna. Du kan absolut få en utrensning när du böjar med nya aktiva produkter. Backa några steg och använd inte varje dag och öka sedan gradvis.
   Maila gärna en bild om du vill att jag tar en titt! Skriv att vi miailats här på bloggen då så jag kommer ihåg 🙂 KRAM Annica

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »