Scrolla för att läsa mer

Sköna Shoppingtips – Dermalogica!

dermalogica

Hej på er alla fina,

Ledsen att jag inte bloggat så mycket i veckan. Har legat sjuk + haft två sjuka barn hemma. En underbar kombination! Tänkte pigga upp veckoslutet med lite sköna shoppingtips till er i hudvårdens tecken. På Skincity kan du fram till söndag kl 24.00 handla Dermalogica produkter med upp till 25% rabatt.

Erbjudande: Välj dina 4 favoritprodukter från Dermalogica och betala bara för 3. Vi bjuder på den billigaste. TOPPEN, eller hur??!!

Dermalogicas professionella hudvårdsprodukter ger begreppet hudhälsa en helt ny betydelse. Samtliga produkter är icke-komedogena, fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen. Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar. Dermalogicas vision är intelligenta produkter till intelligenta användare.  Vilken underbar vision!  Dermalogica passar därför utmärkt att rekommendera alla mina blogg läsare och våra kunder på Skincity efter som ni alla är fantastiskt intelligenta :)! Du hittar hela Dermalogicas sortiment här.

Visste ni att Dermalogica är ett fantastiskt generöst företag som arbetar aktivt med att stödja kvinnlig företagsamhet via ett koncept som heter FITE. FITE är ett unikt program, som erbjuder kvinnliga företagare små lån för att starta och driva affärsverksamhet. Dermalogicas mål är att hjälpa 25.000 kvinnor de närmaste två åren.  Våra Skincity favoriter (se bild ovan) är alla FITE produkter, man ser det enkelt då de har den gröna FITE-märkningen på förpackningen. Inuti förpackningen finns en kod som man kan aktivera för att Dermalogica ska skänka en amerikansk dollar. Du som kund aktiverar “din” dollar på hemsidan joinfite.org.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 svar till “Sköna Shoppingtips – Dermalogica!”

 • (5) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. anna maria skriver:

  Hej!
  Jag har nu fått hem alla produkter som jag blivit rekomenderad:-)
  Köpte Phytomer ans.kräm för bla pigmentförändringar. Tycker du jag ska anv den dag å kväll?
  Undrar om du hr ngn erfarenhet av utslag under graviditet. Jag är gravid och har förr aldrig haft finnar etc. men nu har jag lite småprickar runt mun å lite på nedre kinderna. Kan det vara graviditetsåkommer eller tror du mer på det som du skrev i ditt inlägg tidigare. Läste ett inlägg av dig där mina prickar runt munområdet stämde med de du skrev. Tänkte åxå att det kunde bero på att jag börjat med Transderma A&C och huden fått nya produkter den ej blivit van.
  Många frågor blev de:-)
  TUSEN TACK FÖR ALL PRODUKTHJÄLP!!!!

 2. anna maria skriver:

  forts…det var Perioral Dermatit jag menade. Jag har dock inga mängder utan lite runt det området. Använder Transderma A&C, anskräm, ögonkräm & mask från phytomer. Dermalogica daily microfoliant. Samt smink som sensai kanebo foundation. i övrigt inget.
  Är det värt att ta en bild på mitt ansikte å skicka till dig för en lätt analys. Läste nått om att man kunde göra de på Skincitys sida!
  MASSA VÅRHÄLSNINGAR!!!

  • annica skriver:

   Hej Anna Maria,
   Tack för dina kommentarer Huden kan få sig ett spratt när man är gravid och alla möjliga konstigheter kan dyka upp. Dessa brukar dock vara rätt övergående. Börja med pigmenteringskrämen bara på kvällen. Det är alltid viktigt att vänja in produkterna. Du kan absolut få en utrensning när du böjar med nya aktiva produkter. Backa några steg och använd inte varje dag och öka sedan gradvis.
   Maila gärna en bild om du vill att jag tar en titt! Skriv att vi miailats här på bloggen då så jag kommer ihåg 🙂 KRAM Annica

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »