Scrolla för att läsa mer

Sverige Lansering LaserFree + UnWrinkle, Peter Thomas Roth

Laser Free Eye + Un-Wrinkle Illuminator Peter Thomas Roth
Mina vänner låt mig presenera två Astonishing News som Peter själv beskriver dem. Äntligen kan du nu köpa dessa  lovely picks på den svenska marknaden.

UN-WRINKLE ILLUMINATOR INSTANT BRIGHTENING MOISTURIZER
En lystergivande fuktighetsgivare med Intelligent Shade-Sensing Sphere Technology™

Vad är då detta för avancerad teknologi? Jo, det är ljusskingrande sfärer som skapar illusionen av en felfri, strålande och klar hy. Innehåller Un-Wrinkle® -seriens patenterade blandning av 6st kraftfulla, 100 %-aktiva neuropeptider som arbetar åldersbekämpande. Detta i en kombination med kraftfulla fuktighetsgivare som hjälper till att reducera torrhetslinjer, förhindra och förebygga vattenförlust samt ger en jämnare hudstruktur. Du får ett direkt och synbart resultat; huden ser strålande, yngre och mer klar ut. UN-WRINKLE ILLUMINATOR ersätter (förbättrad och utvecklad) storsäljaren HD Illuminating Moisturiser

Färgschema ljusreflekterande

Snabba fakta:
•     De ljusskingrande sfärerna lämnar en felfri hudyta
•     Ger huden en frisk och naturlig lyster
•     Reducerar fina linjer och mimiska rynkor
•    Ger en viktlös känsla av intensiv fukt
•     Huden lämnas enormt strålande och fläckfri
•    Passar alla hudtyper och hudtoner
•    Använd dagligen, efter applicering av Un-Wrinkle Serum.

Lystergivande creme Peter Thomas Roth
Aktiva ämnen:

 •  Intelligent Shade-Sensing Sphere Technology™: Tre korrigernade pastellfärger inkapslade i
 •  ljusreflekterande sfärer. Var och en av tonerna har en enskild funktion som diskret korrigerar
 •  ojämnheter, motverkar en grå och matt hy samt har en direkt lystergivande effekt.
 • Avancerat fuktighetsgivande komplex. Ger direkt och långtidsverkande fukt, så att huden känns återfuktad hela dagen
 • SRL: Skin Replacement Lipids: Motverkar och förebygger fuktförlust
 • Aquafill: återställer hudens lipidabarriär
 • Un-Wrinkle peptid-blandning
 • Arnica, Eucalyptus och Alg Extrakt, Vitamin A, C, E och Pro Vitamin B5

LANSERINGSERBJUDANDE på Skincity för en ultimat lyser upplevelse: Vid köp Un-Wrinkle Illuminator  får du  Anti-aging Cleansing Gel (60ml) på köpet!

laserfree Eye för Känsliga ögon Peter Thomas Roth

LASER-FREE RESURFACING EYE SERUM
Hoppa över laserbehandlingen, men få resultatet! Reparerar samt minskar synbart fina linjer och rynkor. Dämpar svullnad och mörka ringar runt ögonen. Detta kraftfulla Laser-Free Eye Serum hjälper till att återbygga och förnya huden redan från första appliceringen. Kraftfullt tar detta serum itu med de synliga tecknen på åldrande, UV-skador och miljöskador. Innehåller 43% Dragon’s Blood™Eye Complex. Denna behandlande produkt är anpassad för den tunna huden kring ögonen, ett område där det är vanligt att se tecken på för tidigt åldrande. Dragon´s Blood är alltså inte drakblod om ni nu funderar över det. Det är en röd pasta som tas från Amazons Croton Lechleri ​​Tree. En gammal känd och inhemsk hemlighet som bidrar till att minska uppkomsten av inflammation och hjälper påskynda reparation.

Om du får snabba resultat? Utöver den underbart mjuka konsistensen får du ett synbart uppstramande och lystergivande resultat.
Applicera runt hela ögonområdet och på ögonlocket. För bästa resultat: använd två gånger om dagen i 28 dagar eller längre

öga före och efter Laser Free
Snabba fakta:

 • Direkt och på lång sikt: klarare hudton och mer lyster i partiet under ögonen
 • Uppstramande på huden under ögat samt på hängande ögonlock
 • Minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor samt minimerar svullnad & påsar
 • Ger direkt och långsiktig fukt för att fylla ut ojämnheter orsakade av fuktförlust
 • Stärker mikrokapillär för att förebygga blå missfärgning under huden, det vi kallar “mörka ringar”
 • Ger ett antioxidativt skydd för att förhindra en miljöskadad hud och accelererar hudens naturliga läkning och cellförnyelse

Dragon Blood Laser Free känsliga ögon

Aktiva ingredienser

 • Dragon’s Blood: accelererar hudens naturliga läkningsförmåga och cellförnyelse
 • Dragon Fruit: verkar uppklarnande och lystergivande
 • Mica & Smart Optics: verkar ljusreflekterande och kan på så sätt dölja mörka ringar, jämnar ut en ojämn hudton
 •  Caffeine: ökar cirkulationen och penetrationen av fukt
 • Eye Resolution: verkar uppstramande och minimerar påsar under ögonen
 • Hyadisine: fuktgivande och lugnande
 • Cytobiol Lumin: minskar påsigheten under ögonen
 • BioPeptide CL – en hexapeptid som ger spänst

LANSERINGSERBJUDANDE: Laser-Free Combo erbjudande! Köp både Laser-Free face och Laser-Free Eye och du får 20% rabatt! Rabatten dras av i kassan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 svar till “Sverige Lansering LaserFree + UnWrinkle, Peter Thomas Roth”

 • (3) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. J skriver:

  Hej!
  Jag undrar vilken solskyddskräm du tycker är bäst? Någon favorit? Jag testar just nu decleors aroma sun expert. Tycker dock att den blir lite glansig och är inte helt optimal. Jag har en ganska torr hy med acneproblem.
  Tack för en fin blogg!

 2. Hanin skriver:

  Hej! varför har ni inte de här produkter på eran hemsidan skincyti så att vi kan köpa se?

  • annica skriver:

   Hej Hanin, Många produkter säljs inte längre i Sverige eller i EU och detta beroende på lagar om ingredienser och konserveringsmedel i hudvård som inte är tillåtna. USA och EU har olika regler för hudvård och av den anledning kan inte alla produkter och varumärken säljas inom EU. 🙂 Kram Annica

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »