Scrolla för att läsa mer

Sverige Lansering LaserFree + UnWrinkle, Peter Thomas Roth

Laser Free Eye + Un-Wrinkle Illuminator Peter Thomas Roth
Mina vänner låt mig presenera två Astonishing News som Peter själv beskriver dem. Äntligen kan du nu köpa dessa  lovely picks på den svenska marknaden.

UN-WRINKLE ILLUMINATOR INSTANT BRIGHTENING MOISTURIZER
En lystergivande fuktighetsgivare med Intelligent Shade-Sensing Sphere Technology™

Vad är då detta för avancerad teknologi? Jo, det är ljusskingrande sfärer som skapar illusionen av en felfri, strålande och klar hy. Innehåller Un-Wrinkle® -seriens patenterade blandning av 6st kraftfulla, 100 %-aktiva neuropeptider som arbetar åldersbekämpande. Detta i en kombination med kraftfulla fuktighetsgivare som hjälper till att reducera torrhetslinjer, förhindra och förebygga vattenförlust samt ger en jämnare hudstruktur. Du får ett direkt och synbart resultat; huden ser strålande, yngre och mer klar ut. UN-WRINKLE ILLUMINATOR ersätter (förbättrad och utvecklad) storsäljaren HD Illuminating Moisturiser

Färgschema ljusreflekterande

Snabba fakta:
•     De ljusskingrande sfärerna lämnar en felfri hudyta
•     Ger huden en frisk och naturlig lyster
•     Reducerar fina linjer och mimiska rynkor
•    Ger en viktlös känsla av intensiv fukt
•     Huden lämnas enormt strålande och fläckfri
•    Passar alla hudtyper och hudtoner
•    Använd dagligen, efter applicering av Un-Wrinkle Serum.

Lystergivande creme Peter Thomas Roth
Aktiva ämnen:

 •  Intelligent Shade-Sensing Sphere Technology™: Tre korrigernade pastellfärger inkapslade i
 •  ljusreflekterande sfärer. Var och en av tonerna har en enskild funktion som diskret korrigerar
 •  ojämnheter, motverkar en grå och matt hy samt har en direkt lystergivande effekt.
 • Avancerat fuktighetsgivande komplex. Ger direkt och långtidsverkande fukt, så att huden känns återfuktad hela dagen
 • SRL: Skin Replacement Lipids: Motverkar och förebygger fuktförlust
 • Aquafill: återställer hudens lipidabarriär
 • Un-Wrinkle peptid-blandning
 • Arnica, Eucalyptus och Alg Extrakt, Vitamin A, C, E och Pro Vitamin B5

LANSERINGSERBJUDANDE på Skincity för en ultimat lyser upplevelse: Vid köp Un-Wrinkle Illuminator  får du  Anti-aging Cleansing Gel (60ml) på köpet!

laserfree Eye för Känsliga ögon Peter Thomas Roth

LASER-FREE RESURFACING EYE SERUM
Hoppa över laserbehandlingen, men få resultatet! Reparerar samt minskar synbart fina linjer och rynkor. Dämpar svullnad och mörka ringar runt ögonen. Detta kraftfulla Laser-Free Eye Serum hjälper till att återbygga och förnya huden redan från första appliceringen. Kraftfullt tar detta serum itu med de synliga tecknen på åldrande, UV-skador och miljöskador. Innehåller 43% Dragon’s Blood™Eye Complex. Denna behandlande produkt är anpassad för den tunna huden kring ögonen, ett område där det är vanligt att se tecken på för tidigt åldrande. Dragon´s Blood är alltså inte drakblod om ni nu funderar över det. Det är en röd pasta som tas från Amazons Croton Lechleri ​​Tree. En gammal känd och inhemsk hemlighet som bidrar till att minska uppkomsten av inflammation och hjälper påskynda reparation.

Om du får snabba resultat? Utöver den underbart mjuka konsistensen får du ett synbart uppstramande och lystergivande resultat.
Applicera runt hela ögonområdet och på ögonlocket. För bästa resultat: använd två gånger om dagen i 28 dagar eller längre

öga före och efter Laser Free
Snabba fakta:

 • Direkt och på lång sikt: klarare hudton och mer lyster i partiet under ögonen
 • Uppstramande på huden under ögat samt på hängande ögonlock
 • Minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor samt minimerar svullnad & påsar
 • Ger direkt och långsiktig fukt för att fylla ut ojämnheter orsakade av fuktförlust
 • Stärker mikrokapillär för att förebygga blå missfärgning under huden, det vi kallar “mörka ringar”
 • Ger ett antioxidativt skydd för att förhindra en miljöskadad hud och accelererar hudens naturliga läkning och cellförnyelse

Dragon Blood Laser Free känsliga ögon

Aktiva ingredienser

 • Dragon’s Blood: accelererar hudens naturliga läkningsförmåga och cellförnyelse
 • Dragon Fruit: verkar uppklarnande och lystergivande
 • Mica & Smart Optics: verkar ljusreflekterande och kan på så sätt dölja mörka ringar, jämnar ut en ojämn hudton
 •  Caffeine: ökar cirkulationen och penetrationen av fukt
 • Eye Resolution: verkar uppstramande och minimerar påsar under ögonen
 • Hyadisine: fuktgivande och lugnande
 • Cytobiol Lumin: minskar påsigheten under ögonen
 • BioPeptide CL – en hexapeptid som ger spänst

LANSERINGSERBJUDANDE: Laser-Free Combo erbjudande! Köp både Laser-Free face och Laser-Free Eye och du får 20% rabatt! Rabatten dras av i kassan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 svar till “Sverige Lansering LaserFree + UnWrinkle, Peter Thomas Roth”

 • (3) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. J skriver:

  Hej!
  Jag undrar vilken solskyddskräm du tycker är bäst? Någon favorit? Jag testar just nu decleors aroma sun expert. Tycker dock att den blir lite glansig och är inte helt optimal. Jag har en ganska torr hy med acneproblem.
  Tack för en fin blogg!

 2. Hanin skriver:

  Hej! varför har ni inte de här produkter på eran hemsidan skincyti så att vi kan köpa se?

  • annica skriver:

   Hej Hanin, Många produkter säljs inte längre i Sverige eller i EU och detta beroende på lagar om ingredienser och konserveringsmedel i hudvård som inte är tillåtna. USA och EU har olika regler för hudvård och av den anledning kan inte alla produkter och varumärken säljas inom EU. 🙂 Kram Annica

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »