Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

  • | Annica

I helgen är det SHR-mässa (fackmässa inom hudvård)i Nacka. Det är en mässa där många av branschens märken ställer ut! Jag ska självklart dit och spana om det är något nytt kul på G! Jag återkommer med en rapport till er och bilder från mässan.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Anneli skriver:

    Hej Annica!

    Jag tänkte höra lite om solskydd. Vill väldigt gärna ha ett dagligt solskydd och sitter i valet och kvalet i vilken jag ska välja.

    Använder i dagsläget mene&moy sensetive cleanser och phytic cream som nattkräm och kanebo emulusion moist på dagen. Dessa funkar bra på mig, dermalogica är ett märke jag använt mkt tidigare och har funkat bra.

    Jag har fastnat för Jan marini antioxidant daily face spf 30, Dermalogica solar defense booster spf 30 och mene&moy facial sunscreen spf 30. Hur är dessa produkter komplatibla med de andra produkter jag använder idag vilket solskydd skulle du rekommendera?

    Kan jag använda dermalogicas daily microfoiliant när jag använder menemoy?

    Sista frågan =) har du något bra tips på ögoncreme? är 25 år har ganska känsliga ögon och mörka ringar.

    Tack så jättemycket på förhand! älskar din blogg får alltid så mycket härliga tips =)

    /Anneli

    • annica skriver:

      Hej Anneli, Tack för de fina orden om bloggen! Jag blir fantastiskt glad! Här kommer lite svar till dig. Angående solskydd. Min favorit är Jan Marinis Antioxidant SPF30. Den rekommenderar jag dig varmt. Du kan kombinera den med vilket annat hudvårdsmärke som helst.
      Jag tycker inte du ska blanda produkter med syror. Daily Microfoliant innehåller bla Salicylsyra och Mene en del andra syror. Du kan komplettera din mene &moy hudvård med andra produkter dock inte andra produkter innehållande syror.
      Dermalogicas Total Eye Care är riktigt bra tycker jag!

      Lycka till! Kram Annica