Scrolla för att läsa mer

Bästa primern för ögonlocket!

ögonskugga

Har ni samma problem som mig? Att ögonskuggan alltid, alltid, alltid lägger sig i vecket på ögonlocket! Har provat alla världens skuggor, fasta, lösa, flytande, mineral, creme. Ja, you name it. Men det spelar ingen roll. De hamnar alltid i vecket efter bara en liten stund. Riktigt irriterande. Men som tur är finns det ju även super bra ögonlocks primers som är som små räddare i nöden för detta.

Jag har testat runt och tänkte tipsa er om mina två favoriter:

Kanebo ögonlocks primer

Den första är en som heter Eye Lid Base från Sensai by Kanebo. En lätt vit creme som appliceras på hela ögonlocket efter ögoncreme och innan makeup. Den här primern upptäckte jag för ett par år sedan då jag jobbade på Kanebo. För fösta gången kunde jag ha en ögonskugga en hel dag utan att den hamnade i vecken. Det var äkta lycka vill jag lova!  Eye Lid Base innehåller något som heter Quick Water Smoother som återfuktar, slätar ut och skyddar huden

Den innehåller även Smooth Micro Pearl Powder som ger huden en naturlig pärlskimrande lyster. Denna magiska lilla burk ser också till att ögonskuggans färger håller sig klara och gör att pigmenten i skuggan blir tydligare. Den är snabbtorkande, mjuk och behaglig på huden, kladdar inte.

PrimeTime_Brightening_Eyelid_Primer bareminerals

Min andra favvo är Prime Time Brightening Eye Lid Primer från bareMinerals. En primer precis som den ovan men med en mer skimrande effekt. Håller också skuggan på plats hela dagen. Jag gillar bäst den ton som heter ”Pearl”. Precis som namnet utlovar då ger den pärlemor effekt. Nice!

Prime Time använder jag till vardags ibland ensam utan skugga på bara för att den är så fin. Jämnare ut, ger lyster, ljusar upp och ger fint vardagsskimmer. Glöm inte att dutta lite i ögonvrån och absolut närmast nedre frans raden. När jag vill göra mig extra tjusig så tar jag så klart ”snygg skuggan” ovanpå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Lucköppning Klairs 30%

  På jakt efter glass-skin till hud? Tänk glow-y, daggig, plumpad ja baby-mjuk hud, det är vad dagens lucka erbjuder! Klairs produkter innehåller maximal koncentration av högpresterande vitaminrika växtextrakt som broccoli, svarta vinbär och kål samt peptider och naturliga oljor. Varje hudtyp förbättras genom att byggas upp från grunden.  Från dagens lucka vill jag tipsa om […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Exuviance 25%

Äntligen! Dagens lucka bjuder på hela 25% från Exuviance. Idag får ni verkligen se till att bunkra upp med sina favoriter för hela vintern och kanske utforska nya spännande produkter ifrån serien. Ja man blir lixom aldrig besviken när det kommer till Exuviance. Utöver er vanliga rutin med märket eller om ni helt enkelt vill […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Biodroga MD 40%

I dagens lucka finner du ingen mindre än Biodroga MD med hela 40% off på allt från märket. Yes du hörde rätt, hur bra! Låt oss djupdyka i detta märke med magiska produkter. Vem gillar inte resultatinriktad hudvård med ingredienser så som vitaminer, hyaluronsyra och peptider i “intelligenta” produkter med optimerad effektivitet? Ja tack! Biodroga […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Dermaceutic 30%

I dagens lucka gömmer sig en liten men EFFEKTIV serie högteknologiska produkter som är utvecklade av ett team med forskare och hudläkare. Lite svårt, måste jag erkänna, var det att välja en produkt att rekommendera då jag har flera favoriter ifrån serien… Tri Vita C30 serum… snacka om effekt på huden.. innehåller hela 30% rent […]

Se hela inlägget »

Hej darlings! Idag lämnar jag över ordet till min kollega Charlotte som kommer bjuda med oss på en spännande inblick i hennes badrumsskåp. 🙂 Välkomna att kika in i mitt badrumsskåp! Jag heter Charlotte och är hudterapeut på Skincity och jag tänkte passa på att visa er några ganska nya produkter som redan har hunnit […]

Se hela inlägget »

Lucköppning Maria Åkerberg 25%

Hair & Body Shampoo Energy & Hair Conditioner Svensk ekologisk skönhet, det är nog inte bara jag som tänker på Maria Åkerberg och hennes varumärke med produkter som är 100% naturliga. Ingen större surprise för alla ni hudvårdsintresserade där ute men det är en väldigt fin egenskap hos märket, värt att nämnas. Idag tänkte jag […]

Se hela inlägget »

Lucköppning CODAGE 30%

Först ut är ingen mindre än serum märket nr 1. Märket som är älskat av franska skönhetsredaktörer och ett av mina personliga favoriter CODAGE! Codage handlar om högpresterande formuleringar gjorda med både aktiva och lugnande ingredienser. Två produkter från dagens lucka att investera i till sig själv är Serum nr 1 Intense Moisturizing och The […]

Se hela inlägget »

Imorgon smäller det!

Imorgon börjar årets roligaste månad på året. Blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på det. Någon som kan gissa vad jag tänker på? 😉 För er som inte har en aning om vad jag pratar om låt mig berätta… Skincity har sedan 2011 en tradition och det gäller Skincitys helt egna….om jag får […]

Se hela inlägget »

(Tävling avslutad) Nu börjar vi närma oss första advent och vet ni, jag har lagt undan 3st av årets exklusiva Skincare Calendar till er. Den kom i en mycket begränsad upplaga och såldes slut samma dag. Så fick ni inte chansen att klicka hem någon så får ni chansen nu. 😊 Lyxigare än någonsin och […]

Se hela inlägget »