Scrolla för att läsa mer

Bästa primern för ögonlocket!

ögonskugga

Har ni samma problem som mig? Att ögonskuggan alltid, alltid, alltid lägger sig i vecket på ögonlocket! Har provat alla världens skuggor, fasta, lösa, flytande, mineral, creme. Ja, you name it. Men det spelar ingen roll. De hamnar alltid i vecket efter bara en liten stund. Riktigt irriterande. Men som tur är finns det ju även super bra ögonlocks primers som är som små räddare i nöden för detta.

Jag har testat runt och tänkte tipsa er om mina två favoriter:

Kanebo ögonlocks primer

Den första är en som heter Eye Lid Base från Sensai by Kanebo. En lätt vit creme som appliceras på hela ögonlocket efter ögoncreme och innan makeup. Den här primern upptäckte jag för ett par år sedan då jag jobbade på Kanebo. För fösta gången kunde jag ha en ögonskugga en hel dag utan att den hamnade i vecken. Det var äkta lycka vill jag lova!  Eye Lid Base innehåller något som heter Quick Water Smoother som återfuktar, slätar ut och skyddar huden

Den innehåller även Smooth Micro Pearl Powder som ger huden en naturlig pärlskimrande lyster. Denna magiska lilla burk ser också till att ögonskuggans färger håller sig klara och gör att pigmenten i skuggan blir tydligare. Den är snabbtorkande, mjuk och behaglig på huden, kladdar inte.

PrimeTime_Brightening_Eyelid_Primer bareminerals

Min andra favvo är Prime Time Brightening Eye Lid Primer från bareMinerals. En primer precis som den ovan men med en mer skimrande effekt. Håller också skuggan på plats hela dagen. Jag gillar bäst den ton som heter ”Pearl”. Precis som namnet utlovar då ger den pärlemor effekt. Nice!

Prime Time använder jag till vardags ibland ensam utan skugga på bara för att den är så fin. Jämnare ut, ger lyster, ljusar upp och ger fint vardagsskimmer. Glöm inte att dutta lite i ögonvrån och absolut närmast nedre frans raden. När jag vill göra mig extra tjusig så tar jag så klart ”snygg skuggan” ovanpå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »

Vinnarna av Paulas nya serie!

Åhhh så roligt att det var så många som vad med och tävlade! Jätteroligt att ni är så sugna på Paulas nya linje, jag har testat produkterna och kan inte annat än att säga att de är grymma! Nu finns även dagcremen, för ni som var sugna på att testa den, tillgänglig på siten HÄR! […]

Se hela inlägget »

Sovmasker-Tid att andas ut

Idag söndagen till ära vill jag tipsa er om riktigt härliga höst masker som verkligen bäddar in huden som i ett tjockt duntäcke . Som jag var inne på i ett tidigare inlägg så är det lätt att huden hamnar i obalans i årstids övergångarna. Vi har haft en lång och härlig sommar och nu […]

Se hela inlägget »