Scrolla för att läsa mer

Bästa primern för ögonlocket!

ögonskugga

Har ni samma problem som mig? Att ögonskuggan alltid, alltid, alltid lägger sig i vecket på ögonlocket! Har provat alla världens skuggor, fasta, lösa, flytande, mineral, creme. Ja, you name it. Men det spelar ingen roll. De hamnar alltid i vecket efter bara en liten stund. Riktigt irriterande. Men som tur är finns det ju även super bra ögonlocks primers som är som små räddare i nöden för detta.

Jag har testat runt och tänkte tipsa er om mina två favoriter:

Kanebo ögonlocks primer

Den första är en som heter Eye Lid Base från Sensai by Kanebo. En lätt vit creme som appliceras på hela ögonlocket efter ögoncreme och innan makeup. Den här primern upptäckte jag för ett par år sedan då jag jobbade på Kanebo. För fösta gången kunde jag ha en ögonskugga en hel dag utan att den hamnade i vecken. Det var äkta lycka vill jag lova!  Eye Lid Base innehåller något som heter Quick Water Smoother som återfuktar, slätar ut och skyddar huden

Den innehåller även Smooth Micro Pearl Powder som ger huden en naturlig pärlskimrande lyster. Denna magiska lilla burk ser också till att ögonskuggans färger håller sig klara och gör att pigmenten i skuggan blir tydligare. Den är snabbtorkande, mjuk och behaglig på huden, kladdar inte.

PrimeTime_Brightening_Eyelid_Primer bareminerals

Min andra favvo är Prime Time Brightening Eye Lid Primer från bareMinerals. En primer precis som den ovan men med en mer skimrande effekt. Håller också skuggan på plats hela dagen. Jag gillar bäst den ton som heter ”Pearl”. Precis som namnet utlovar då ger den pärlemor effekt. Nice!

Prime Time använder jag till vardags ibland ensam utan skugga på bara för att den är så fin. Jämnare ut, ger lyster, ljusar upp och ger fint vardagsskimmer. Glöm inte att dutta lite i ögonvrån och absolut närmast nedre frans raden. När jag vill göra mig extra tjusig så tar jag så klart ”snygg skuggan” ovanpå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vanligaste frågorna om NeoStrata

Jag har varit så nyfiken på vad ni tänkt och tyckt om lanseringen av NeoStrata. Jag har varit lite detektiv de senaste dagarna och grottat ner mig i vad ni haft för frågetecken kring märket och tänkte lyfta era vanligaste funderingar, 10 snabba om NeoStrata! Skillnad mellan Neostrata och Exuviance? Dessa två är syskonmärken kan […]

Se hela inlägget »

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »