Scrolla för att läsa mer

Flytt och nyheter!

 

 

Matis

Om ni undrar var jag tagit vägen så har jag inte tänkt sluta blogga. Dock har det blivit lite färre inlägg senaste perioden. Detta beror på att jag har haft super duper mycket att göra med Skincity. Tänkte berätta lite vad jag hållit på med.

Priori

Jo, vi har lanserat flera nya helt fenomenalt bra märken i vår butik. Det kanske inte låter som det är någon big deal men jag lovar det är rätt mkt jobba att lägga upp ett nytt märke, det ska kodas och fixas och grejas i all ovärderligt.  Men när det väl är klart så är man så glad att man lagt ner mycket tid på texter osv för det blir så bra och snyggt på siten.

Beyond Wishes

De märken vi lanserat under förra veckan är Matis, Priori Advanced AHA, Priori Idebenone och Beyond Wishes.

Igår fick vi hem alla produkterna till vårt lager. Det är de bästa dagarna i mitt liv, när vi får hem nya produktserier. Tänk er … det kommer massor av låder fulla med nya spännande produkter som man får ställa upp i fina rader på hyllorna… LYCKA! Jag blir som ett litet barn och har ju satt halva sortimentet åt sidan för att jag vill prova ….tills min sambo och tillika kollega kommer och ställer tillbaka allt i hyllan för att säljas igen;) Så håller vi på sådär 🙂

Sen har vi också flyttat vårt lager i helgen/veckan. Skönt med lite större plats dock var det mer jobb än vad jag trodde…. Phhuu… men nu är det gjort. Här kommer en liten sneak peak från lagret och på våra nyheter. Jag kommer berätta mer om våra nyheter lite längre fram och vilka mina nya favorit produkter är just nu.

Phytomer, Ole och vår nyhet Stivectin får bo bervid varann på hyllorna

Phytomer, Ole och vår nyhet Stivectin får bo bervid varann på hyllorna

En liten del av Jan Marini skymtar vi här..

En liten del av Jan Marini skymtar vi här..

Kolla in Prioris SuperCeuticals produkter med Idebenone!

Kolla in Prioris SuperCeuticals produkter med Idebenone!

Priori Idebenone SPF30 med Uv-skydd och Miljöskydd i. Kan det bli grymmare?? MIN NYA FAVORIT!

Priori Idebenone SPF30 med Uv-skydd och Miljöskydd i. Kan det bli grymmare?? MIN NYA FAVORIT!

Kolla..detta blandas sedan i handen och du får superskydd i ansiktet! Jag kommer berätta mer om denna goding inom kort!

Kolla..detta blandas sedan i handen och du får superskydd i ansiktet! Jag kommer berätta mer om denna goding inom kort!

Denna får man som gåva när man köper en Priori produkt! Deras super poppis AHA Cleanser!

Denna får man som gåva när man köper en Priori produkt! Deras super poppis AHA Cleanser!

Matis är ett märke och koncept to fall in love with...... Jag vill ha allt i mitt badrumsskåp!

Matis är ett märke och koncept to fall in love with…… Jag vill ha allt i mitt badrumsskåp!

Snygga förpckningar.. eller hur?! Men innehållet gör dig ännu snyggare:)

Snygga förpckningar.. eller hur?! Men innehållet gör dig ännu snyggare:)

Dessa fina gåvor får du som lanseringserbjudande är du köper en valfri Matis produkt!

Dessa fina gåvor får du som lanseringserbjudande är du köper en valfri Matis produkt!

Som jag längtat!!! Kosttillskott för huden! Så bra grejer! Jag äter just nu Omega woman.

Som jag längtat!!! Kosttillskott för huden! Så bra grejer! Jag äter just nu Omega woman.

Just det, sen thar vi tagit fram nya tackkort till alla våra fina kunder :)

Just det, sen thar vi tagit fram nya tackkort till alla våra fina kunder 🙂

Och mina vänner sist men inte minst.  I morgon är det Swedesh Beauty Awards Gala Där man utser de bästa hudvårdsprodukterna bl.a. under 2011. Jag ska självklart dit och kommer fota massor och rapportera till er på Torsdag om hur Gala kvällen var!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 svar till “Flytt och nyheter!”

 • (15) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Som jag sa tidigare, Prioris rengöring Advanced AHA är bland de bästa på marknaden. Lycka till med lanseringen!

  • annica skriver:

   Hello Malin,
   Kul att du tycker det… jag har haft så mkt att prova och testa att jag inte hunnit testa den än längre tid. Ska verkligen göra det så jag hör alla bara lovordarden! KRAM

 2. Krisse skriver:

  Önskar jag tjänade lite mer så jag kunde köpa alla spännande produkter :-). Har försökt att hitta någon information om exakt vad kosttillskotten innehåller men utan resultat. Dom kostar ju extremt mycket så skulle ju uppskatta om det gick att jämföra med vanliga kosttillskott/vitaminer.

  Skincity väcker verkligen ha-begär utan dess like! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Krisse! Ja det är mycket man vill ha eller hur :)) Vi kommer inom 2 veckor åter få upp komplett ingrediens listor synliga på ALLA våra varumärken. Som jag längtat. Funktionen krånglade så vi fick ta ner allt. Men snart kommer vi visa alla sk INCI listor så att man kan läsa exakt vad alla produkter innehåller. Vet att Beyonds kommer ta lite extra tid då det är ett nytt märke och det är lite fix runt det. Men maila mig vilken av dem du är intresserad av så sänder jag dig komplett ingredienslista! KRAM

 3. Sandra skriver:

  Sol- och miljöskyddet ifrån Priori verkar ju intressant, hur funkar det till en lite känsligare hud?

 4. Kristin skriver:

  Nu har jag hittat två svenska sidor som säljer Nimue på nätet. Fattar inte varför dom inte tillåter er att göra samma sak! Vill ju så gärna handla hos Skincity…

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Ja vet du vi har varit på dem flera gånger men tillslut kände jag att så vill inte jag jobba med mina leverantörer. Vill de inte så tänker inte jag tjata, det finns så många andra grymma märken som tex priori som vi tagit in nu. SYnd att du inte kan handla av oss ändå… DU kanske ska testa priori?? Det är top of the line…. en serie likt Nimue men jag tycker bättre…. eller vad säger ni andra som läser detta?? KRAM

 5. Kristin skriver:

  Jag är lite sugen på att testa en dagkräm från Matis. Väljer mellan Hydra Protective, advantage, regenerating eller energising. Vilken tror du passar bäst till en 34-åring utan några som helst hudproblem?

 6. Jenny skriver:

  Hej Annica och tack för en jätte bra blogg! Har länge varit sugen på Matis produkter och blev förstås ännu mer sugen nu när ni fått in dem. 🙂

  Jag har känslig hud, torr på ytan och vill ha mycket fukt. Har funderat på Matis Reponse Delicate Moisturising Cream. Men får finnar då och då… (eller ganska ofta). Tror du den fungerar eller täpper den till porerna?

  Kram Jenny

  • annica skriver:

   Hej Jenny, Tack för de fina orden! Det är en ljuvlig creme som är anpassad just för den känsliga huden och perfekt just om du är yttorr.. Så det låter som detta är din creme. Inga av Matis produkter täpper till porerna, så det behöver du inte alls vara orolig för. Jag tror den kommer passa dig suveränt! KRAM Annica

   • Jenny skriver:

    Hej igen! 🙂 Har just börjat med Matis Reponse Delicate Moisturising Cream. Blev kär i den när jag öppnade burken. 😉

    Jag har som sagt känslig hy som är torr på ytan, men också lätt att få finnar (acnebenägen). Tyvärr har jag fått flera finnar nu sen jag började med Celicate-creamen. 🙁

    Vad tror du, kan det vara någon vårdande ingrediens i krämen som blir för mycket för min hy och därför ger finnar? Eller krävs det en tillvängningsperiod (där det dyker upp finnar till en början) även med milda produkter?

    Osäker om jag ska fortsätta med krämen och hoppas finnarna slutar ploppa upp, eller om jag ska satsa på Matis för oren hy och kanske komplettera med fuktgivande serum.

    Kram Jenny

    • annica skriver:

     Hej Jenny, Svårt att säga. Även milda produkter av denna kategori produkter (professionell hudvård) behöver tillvänjning. Det är väldigt vanligt att huden reagerar lite i början på nya produkter. Om det håller i sig och bara blir mer och mer bör du se över om denna verkligen passar dig, det kan vara något i cremen då som din hy inte “gillar”. Dock är tillvänjning det bästa sättet att få en bra start men sina nya produkter. Bästa,
     Annica

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »