Flytt och nyheter!

  • | Annica

 

 

Matis

Om ni undrar var jag tagit vägen så har jag inte tänkt sluta blogga. Dock har det blivit lite färre inlägg senaste perioden. Detta beror på att jag har haft super duper mycket att göra med Skincity. Tänkte berätta lite vad jag hållit på med.

Priori

Jo, vi har lanserat flera nya helt fenomenalt bra märken i vår butik. Det kanske inte låter som det är någon big deal men jag lovar det är rätt mkt jobba att lägga upp ett nytt märke, det ska kodas och fixas och grejas i all ovärderligt.  Men när det väl är klart så är man så glad att man lagt ner mycket tid på texter osv för det blir så bra och snyggt på siten.

Beyond Wishes

De märken vi lanserat under förra veckan är Matis, Priori Advanced AHA, Priori Idebenone och Beyond Wishes.

Igår fick vi hem alla produkterna till vårt lager. Det är de bästa dagarna i mitt liv, när vi får hem nya produktserier. Tänk er … det kommer massor av låder fulla med nya spännande produkter som man får ställa upp i fina rader på hyllorna… LYCKA! Jag blir som ett litet barn och har ju satt halva sortimentet åt sidan för att jag vill prova ….tills min sambo och tillika kollega kommer och ställer tillbaka allt i hyllan för att säljas igen;) Så håller vi på sådär 🙂

Sen har vi också flyttat vårt lager i helgen/veckan. Skönt med lite större plats dock var det mer jobb än vad jag trodde…. Phhuu… men nu är det gjort. Här kommer en liten sneak peak från lagret och på våra nyheter. Jag kommer berätta mer om våra nyheter lite längre fram och vilka mina nya favorit produkter är just nu.

Phytomer, Ole och vår nyhet Stivectin får bo bervid varann på hyllorna

Phytomer, Ole och vår nyhet Stivectin får bo bervid varann på hyllorna

En liten del av Jan Marini skymtar vi här..

En liten del av Jan Marini skymtar vi här..

Kolla in Prioris SuperCeuticals produkter med Idebenone!

Kolla in Prioris SuperCeuticals produkter med Idebenone!

Priori Idebenone SPF30 med Uv-skydd och Miljöskydd i. Kan det bli grymmare?? MIN NYA FAVORIT!

Priori Idebenone SPF30 med Uv-skydd och Miljöskydd i. Kan det bli grymmare?? MIN NYA FAVORIT!

Kolla..detta blandas sedan i handen och du får superskydd i ansiktet! Jag kommer berätta mer om denna goding inom kort!

Kolla..detta blandas sedan i handen och du får superskydd i ansiktet! Jag kommer berätta mer om denna goding inom kort!

Denna får man som gåva när man köper en Priori produkt! Deras super poppis AHA Cleanser!

Denna får man som gåva när man köper en Priori produkt! Deras super poppis AHA Cleanser!

Matis är ett märke och koncept to fall in love with...... Jag vill ha  allt i mitt badrumsskåp!

Matis är ett märke och koncept to fall in love with…… Jag vill ha allt i mitt badrumsskåp!

Snygga förpckningar.. eller hur?! Men innehållet gör dig ännu snyggare:)

Snygga förpckningar.. eller hur?! Men innehållet gör dig ännu snyggare:)

Dessa fina gåvor får du som lanseringserbjudande är du köper en valfri Matis produkt!

Dessa fina gåvor får du som lanseringserbjudande är du köper en valfri Matis produkt!

Som jag längtat!!! Kosttillskott för huden! Så bra grejer! Jag äter just nu Omega woman.

Som jag längtat!!! Kosttillskott för huden! Så bra grejer! Jag äter just nu Omega woman.

Just det, sen thar vi tagit fram nya tackkort till alla våra fina kunder :)

Just det, sen thar vi tagit fram nya tackkort till alla våra fina kunder 🙂

Och mina vänner sist men inte minst.  I morgon är det Swedesh Beauty Awards Gala Där man utser de bästa hudvårdsprodukterna bl.a. under 2011. Jag ska självklart dit och kommer fota massor och rapportera till er på Torsdag om hur Gala kvällen var!