Scrolla för att läsa mer

Flytt och nyheter!

 

 

Matis

Om ni undrar var jag tagit vägen så har jag inte tänkt sluta blogga. Dock har det blivit lite färre inlägg senaste perioden. Detta beror på att jag har haft super duper mycket att göra med Skincity. Tänkte berätta lite vad jag hållit på med.

Priori

Jo, vi har lanserat flera nya helt fenomenalt bra märken i vår butik. Det kanske inte låter som det är någon big deal men jag lovar det är rätt mkt jobba att lägga upp ett nytt märke, det ska kodas och fixas och grejas i all ovärderligt.  Men när det väl är klart så är man så glad att man lagt ner mycket tid på texter osv för det blir så bra och snyggt på siten.

Beyond Wishes

De märken vi lanserat under förra veckan är Matis, Priori Advanced AHA, Priori Idebenone och Beyond Wishes.

Igår fick vi hem alla produkterna till vårt lager. Det är de bästa dagarna i mitt liv, när vi får hem nya produktserier. Tänk er … det kommer massor av låder fulla med nya spännande produkter som man får ställa upp i fina rader på hyllorna… LYCKA! Jag blir som ett litet barn och har ju satt halva sortimentet åt sidan för att jag vill prova ….tills min sambo och tillika kollega kommer och ställer tillbaka allt i hyllan för att säljas igen;) Så håller vi på sådär 🙂

Sen har vi också flyttat vårt lager i helgen/veckan. Skönt med lite större plats dock var det mer jobb än vad jag trodde…. Phhuu… men nu är det gjort. Här kommer en liten sneak peak från lagret och på våra nyheter. Jag kommer berätta mer om våra nyheter lite längre fram och vilka mina nya favorit produkter är just nu.

Phytomer, Ole och vår nyhet Stivectin får bo bervid varann på hyllorna

Phytomer, Ole och vår nyhet Stivectin får bo bervid varann på hyllorna

En liten del av Jan Marini skymtar vi här..

En liten del av Jan Marini skymtar vi här..

Kolla in Prioris SuperCeuticals produkter med Idebenone!

Kolla in Prioris SuperCeuticals produkter med Idebenone!

Priori Idebenone SPF30 med Uv-skydd och Miljöskydd i. Kan det bli grymmare?? MIN NYA FAVORIT!

Priori Idebenone SPF30 med Uv-skydd och Miljöskydd i. Kan det bli grymmare?? MIN NYA FAVORIT!

Kolla..detta blandas sedan i handen och du får superskydd i ansiktet! Jag kommer berätta mer om denna goding inom kort!

Kolla..detta blandas sedan i handen och du får superskydd i ansiktet! Jag kommer berätta mer om denna goding inom kort!

Denna får man som gåva när man köper en Priori produkt! Deras super poppis AHA Cleanser!

Denna får man som gåva när man köper en Priori produkt! Deras super poppis AHA Cleanser!

Matis är ett märke och koncept to fall in love with...... Jag vill ha allt i mitt badrumsskåp!

Matis är ett märke och koncept to fall in love with…… Jag vill ha allt i mitt badrumsskåp!

Snygga förpckningar.. eller hur?! Men innehållet gör dig ännu snyggare:)

Snygga förpckningar.. eller hur?! Men innehållet gör dig ännu snyggare:)

Dessa fina gåvor får du som lanseringserbjudande är du köper en valfri Matis produkt!

Dessa fina gåvor får du som lanseringserbjudande är du köper en valfri Matis produkt!

Som jag längtat!!! Kosttillskott för huden! Så bra grejer! Jag äter just nu Omega woman.

Som jag längtat!!! Kosttillskott för huden! Så bra grejer! Jag äter just nu Omega woman.

Just det, sen thar vi tagit fram nya tackkort till alla våra fina kunder :)

Just det, sen thar vi tagit fram nya tackkort till alla våra fina kunder 🙂

Och mina vänner sist men inte minst.  I morgon är det Swedesh Beauty Awards Gala Där man utser de bästa hudvårdsprodukterna bl.a. under 2011. Jag ska självklart dit och kommer fota massor och rapportera till er på Torsdag om hur Gala kvällen var!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 svar till “Flytt och nyheter!”

 • (15) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Som jag sa tidigare, Prioris rengöring Advanced AHA är bland de bästa på marknaden. Lycka till med lanseringen!

  • annica skriver:

   Hello Malin,
   Kul att du tycker det… jag har haft så mkt att prova och testa att jag inte hunnit testa den än längre tid. Ska verkligen göra det så jag hör alla bara lovordarden! KRAM

 2. Krisse skriver:

  Önskar jag tjänade lite mer så jag kunde köpa alla spännande produkter :-). Har försökt att hitta någon information om exakt vad kosttillskotten innehåller men utan resultat. Dom kostar ju extremt mycket så skulle ju uppskatta om det gick att jämföra med vanliga kosttillskott/vitaminer.

  Skincity väcker verkligen ha-begär utan dess like! 🙂

  • annica skriver:

   Hej Krisse! Ja det är mycket man vill ha eller hur :)) Vi kommer inom 2 veckor åter få upp komplett ingrediens listor synliga på ALLA våra varumärken. Som jag längtat. Funktionen krånglade så vi fick ta ner allt. Men snart kommer vi visa alla sk INCI listor så att man kan läsa exakt vad alla produkter innehåller. Vet att Beyonds kommer ta lite extra tid då det är ett nytt märke och det är lite fix runt det. Men maila mig vilken av dem du är intresserad av så sänder jag dig komplett ingredienslista! KRAM

 3. Sandra skriver:

  Sol- och miljöskyddet ifrån Priori verkar ju intressant, hur funkar det till en lite känsligare hud?

 4. Kristin skriver:

  Nu har jag hittat två svenska sidor som säljer Nimue på nätet. Fattar inte varför dom inte tillåter er att göra samma sak! Vill ju så gärna handla hos Skincity…

  • annica skriver:

   Hej Kristin, Ja vet du vi har varit på dem flera gånger men tillslut kände jag att så vill inte jag jobba med mina leverantörer. Vill de inte så tänker inte jag tjata, det finns så många andra grymma märken som tex priori som vi tagit in nu. SYnd att du inte kan handla av oss ändå… DU kanske ska testa priori?? Det är top of the line…. en serie likt Nimue men jag tycker bättre…. eller vad säger ni andra som läser detta?? KRAM

 5. Kristin skriver:

  Jag är lite sugen på att testa en dagkräm från Matis. Väljer mellan Hydra Protective, advantage, regenerating eller energising. Vilken tror du passar bäst till en 34-åring utan några som helst hudproblem?

 6. Jenny skriver:

  Hej Annica och tack för en jätte bra blogg! Har länge varit sugen på Matis produkter och blev förstås ännu mer sugen nu när ni fått in dem. 🙂

  Jag har känslig hud, torr på ytan och vill ha mycket fukt. Har funderat på Matis Reponse Delicate Moisturising Cream. Men får finnar då och då… (eller ganska ofta). Tror du den fungerar eller täpper den till porerna?

  Kram Jenny

  • annica skriver:

   Hej Jenny, Tack för de fina orden! Det är en ljuvlig creme som är anpassad just för den känsliga huden och perfekt just om du är yttorr.. Så det låter som detta är din creme. Inga av Matis produkter täpper till porerna, så det behöver du inte alls vara orolig för. Jag tror den kommer passa dig suveränt! KRAM Annica

   • Jenny skriver:

    Hej igen! 🙂 Har just börjat med Matis Reponse Delicate Moisturising Cream. Blev kär i den när jag öppnade burken. 😉

    Jag har som sagt känslig hy som är torr på ytan, men också lätt att få finnar (acnebenägen). Tyvärr har jag fått flera finnar nu sen jag började med Celicate-creamen. 🙁

    Vad tror du, kan det vara någon vårdande ingrediens i krämen som blir för mycket för min hy och därför ger finnar? Eller krävs det en tillvängningsperiod (där det dyker upp finnar till en början) även med milda produkter?

    Osäker om jag ska fortsätta med krämen och hoppas finnarna slutar ploppa upp, eller om jag ska satsa på Matis för oren hy och kanske komplettera med fuktgivande serum.

    Kram Jenny

    • annica skriver:

     Hej Jenny, Svårt att säga. Även milda produkter av denna kategori produkter (professionell hudvård) behöver tillvänjning. Det är väldigt vanligt att huden reagerar lite i början på nya produkter. Om det håller i sig och bara blir mer och mer bör du se över om denna verkligen passar dig, det kan vara något i cremen då som din hy inte “gillar”. Dock är tillvänjning det bästa sättet att få en bra start men sina nya produkter. Bästa,
     Annica

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »