Nyhet! HAUTE BEAUTÉ – CARITA!

  • | Annica

CARITA

Äntligen har vi lanserat ett av världens lyxigaste hudvårdmärken – CARITA!

I am happy like a little Child!! Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vill jag bara skrika. Produkterna är en gudagåva till mänskligheten. Magiska konsistenser, lyxiga ingredienser och fina resultat.

Just nu funderar jag på hur jag ska motivera inköpet av en Beauty Diamond… Caritas creme del a creme. Tyvärr kan jag ju inte bara norpa en ur lagret som jag kanske önskat och min sambo/kollega tycker nog visst att jag är värd den (hoppas jag;)) men med tanke på att jag har badrumsskåpet fullt just nu med andra nyöppnade cremer får jag nog svårt att få igenom detta för tillfället. Det får vänta någon vecka eller två;) Kolla bara in förpackningen.. så vacker att jag vill gråta av lycka…Carita Beauty Diamond

 

Carita är ljuvligt och stimulerar sinnena på ett förtrollande vis. Låt mig introducera er för detta prestigefulla märke…

CARITA

Carita är ett av världens mest prestigeladdade och exklusiva varumärken och finns redan i mer än 60 länder. Carita etablerades i Paris för mer än ett halvt sekel sedan av de franska systrarna Rosy och Maria Carita och är nu en symbol för anrik fransk skönhetsvård, numera spetsad med den senaste japanska högteknologin.

Lagoon_Rich_Cream  Carita
Upplev den mest exklusiva skönhetsvården du kan tänka dig: avancerade behandlingar med slående resultat och magiska produkter att använda hemma. Carita har förenat maximala resultat på minimal tid, avancerad teknologi och totalt välbefinnande.

Pearl of Youth Day Cream  CARITA

Min favoritserie som passar mig just nu lite baserat på den ålder jag är i (35år) är Pearl of youth Anti-age-serie med avancerade växtteknologiska ingredienser och mineralrikt pärlpuder. Serien är speciellt utvecklad för att bekämpa synliga tecken på hudens åldrande. Den slätar ut rynkor, bevarar hudens fasthet och ger ökad vitalitet och lyster. Man kan säga att rent generellt är den bästa lämpad för en hud mellan 35-45 år. Det coola med Carita är att oavsett vilken serie du väljer så jobbar alla produkterna anti-age men anpassat till den olika serierna beroende på till vilken ca ålder man rekommenderar dem till.

Fluide de Beaute Carita

Sen självklart är jag helt crazy in love with deras ljuvliga multifunktionella  torroljor för hår, ansikte och kropp. Fluide de Beaute 14 med sin super fräscha friska citrus doft och Golden Oil som är ett av sommarens absoluta måsten då den ger huden en lyxigt guldskimrande look.

Håll utkik på bloggen, jag tänkte låta en lycklig vinnare, vinna sommarens lyxigaste solprodukter för över 3000 kr från just HAUTE BEAUTÉ märket no1 CARITA.