Din guide till sommarens skönhet!

  • | Annica

Skincity.se och Sofis Mode

Voila!

Nu är den här – Vårens bästa skönhetsbilaga!

När du köper Sofis Mode som ligger ute i butik från och med idag 2 maj tom den 8 maj (men vänta inte den tar ofta slut före) så får du vårens absolut bästa hudvårdsguide med på köpet! Hudvårdsbibeln är späckad med bra tips om hur du på bästa sätt tar hand om din hud i sommar (och alltid) samt så hittar du FANTASTISKT många super erbjudanden från Skincity.se!

 skönhetsbibeln skincity.se och  sofis mode

Ska du bara köpa en enda tidning i vår så ska du köpa denna;)

För dig som älskar varumärken som Decléor, Dermalogica, Peter Thomas Roth, bareMinerals, Carita, Priori, Jane Iredale, md formulations etc. Missa inte detta då vi har helt galet crazy bra erbjudanden just nu på dessa TOP BRANDS!

Dessutom har du chans att vinna ett skräddarsytt hudvårdsprogram för 2000kr. Jag handplockar ett märke och produkter för just dina behov. Allt om hur man tävlar hittar du i tidningen!

Vinn hudvårdsprodukter för 2000kr!

Du hittar oxå lätta supereffektiva tips om hur du får din hud i toppform, hur du lägger fräschaste sommar maken och mycket mycket mer

 

Skynda dig att köpa ditt alldeles egna ex av hudvårdsbibeln 😉

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 svar till “Din guide till sommarens skönhet!”

  • (3) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. AnnaKaize skriver:

    Bästa guiden EVER, precis som jag skrev i mailet. Älskar lättförståeligheten och de praktiska tipsen. Erbjudandena är verkligen to-die-for!!!! 😀