Kirurgiska ingrepp på torrhy och rynkor?

  • | Annica

MineralpuderMånga äldre eller de som har väldigt torrhy säger ofta till mig att de inte tycker om mineral foundations i puderform på sin hy. Anledningen till detta är att de tycker sina linjer eller rynkor blir tydligare och framträder med. De med väldigt torrhy ung som gammal säger ofta att de upplever att torrhetslinjerna blir mer synliga.

I vissa fall är det faktiskt så att det finns förutfattande meningar om just puder och i vissa fall handlar det om fel applicering och ibland handlar det om fel mineralpuder…

Så här kan det vara…

  1. Man tror att de lösa mineralerna är jämförbara med vanliga puder. Jag tänkte ta hål på den myten direkt. Om man gör rätt när man applicerar ett mineralpunder eller mineralfoundation som jag föredrar att kalla det så blir det fina, fina puder till en ultralätt creme på huden och inte en torr, matt lite pancake yta som klassiska puder
  2. Man tar för mycket och har inte masserat upp pudret i burklocket ordentligt.

Priori Perfecting Minerals Mineral puder

Dock så finns de faktiskt det som gör allt efter konstens alla regler men som ändå upplever detta och som verkligen vill ha en riktigt vårdande mineralfoundation Till er stora glädje kan jag berätta att jag har hittat lösningen! Ni har säkert förstått på mina senaste blogginlägg att jag håller på att prova bl.a. Priori´s sortiment nu. Lösningen finns i Prioris mineralpuder ”Perfecting Minerals”, som jag nu provat själv och låtit ett par personer i min närhet i olika åldrar testa.

För dig som verkligen vill ha en cremig finish, som formligen smälter på huden och gifter sig så fint med ens eget färgpigment så är denna ultimat. Självklart är det hudvårdande som alla bra mineralpuder men detta har en extra terapeutisk effekt än ”vanliga” mineralfoundations. Priori har låtit göra vetenskapliga studier på personer som bara fått använda pudret. Se nedan vilken skillnad på huden och då har ENDAST detta puder använts, inga andra produkter. Kolla in den minskade rodnaden, jämnare hudton, förfinad struktur. Fräschare finare hy helt enkelt!

Fin hy med mineralpuderFin hy med mineralpuder

 

Fin hy med mineralpuder

Fin hy med mineralpuder

Alla studier är som sagt vetenskapligt gjorda vilket betyder att det är tillförlitliga och gjorda av ett helt fristående företag.

Priori mineralpuder

Priori Mineralpuder

Uppmasserat i locket, man riktigt ser hur cremigt det blir!

Jag gillar detta bäst av de mineralpuder jag provat då jag gillar cremiga looken på huden samtidigt som den inte känns cremiga (faktum är att den känns inte alls), lite fuktiga och lystriga looken på huden. Till och med min sambo svarade ja på frågan om han tyckte min hud såg finare ut när jag applicerat den. Vanligtvis så är svaret alltid vet inte riktigt… svårt att säga…

Viktiga ingredienser:

  • Rena bergsmineraler precis som bareMinerals som gör att huden kan andas.
  • Mica som ger lyster och reflekterar ljus.
  • Titanium dioxid som är ett naturligt bredspektigt UV skydd UVA+UVB. SPF är 25 och som jag bloggat om tidigare för maximalt skydd mineralpuder med så högt SPF som möjligt, jag vet inget annat mineralpuder som ha så här högt SPF!
  • Järnoxid ger färgpigment
  • Zinkoxid – ger täckning och en cremig konsistens
  • Kaffebärs extraktet är naturens mest kraftfulla antioxidant och pudret innehåller samma (!!!) mängd av detta som hudvården i Coffeeberry serien. Så det är en riktig antioxidant bomb

Finishing Touch Priori

I serien ingår även en Finishing Touch (kan liknas med bareMinerals Mineral Veil.)

Jag gillar färgen 1 bäst den var grym i tonen på min hy. Jag har kört den med Jan Marinis nya Primer under som förövrigt blivit en riktig storsäljare sen vi lanserade den. Ni som köpt den, vad tycker ni? Berätta gärna!

Här kan ni läsa om vad Anna Hibbs tycker om Prioris puder….hon är liksom jag…kär!

Och kära ni …glöm inte borsten från PRIORI .. har provat med annan borste till…det funkar men inte alls samma fina resultat! Den är ett måste!