Mina favoriter Nr 3 – The Savior

  • | Annica

hello

Han stod där så anonym i hyllan och tittade på mig med blyg blick och sa… Hello, I am your Savior…

Rösten kändes först inte bekant, jag flaxade med blicken och undrade vem det var som talade till mig med en nästan doktorslik röst. Det var den rödaste förpackningarna av alla på det hyllplanet. Jag gick fram till lagerhyllan och tittade på honom från närmre håll och sa med en viskande röst, men du.. du där min vän, nu kommer jag ihåg dig…. Det for runt i huvudet vad sa hon nu Anna… duktiga, kunniga Anna som höll i kursen…..åhhh vänta. Ord som den är unik, inte som någon annan, när du provat allt och inget fungerar susade runt som en virvelvind i mitt huvud. Men då helt plötsligt går det upp för mig… det var ju på dig som jag satte en extra stjärna i kurshäftet… en sån stjärna som jag bara sätter på produkter som jag kallar ”Ohh my good” produkter.

Jag tog ett fast grepp om dig, inte hårt men fast och bestämt, det är ju dig jag vill ha, det är ju dig jag letat efter fast jag inte själv visste om det. Hur kunde jag glömma…The Saivior..

Nej, jag har inte börjat bli helt galen och börjat skriva dikter om hudvård… Är bara lite extra euforisk idag! 🙂

Som jag bloggat om tidigare så vet ni att min hud har flippat lite senaste veckan. Jag har dock verkligen fått bra grepp om det bl.a. med hjälp av produkter som jag bloggade om tidigare i veckan. Men det finns 2 andra produkter som hjälpt min hud att hitta tillbaka till balansen. Två Superserum.

PRIORI Cellular Recovery serum

Den ena är den produkt jag hintar till ovan i min lilla hudvårdsdikt … nämligen ”The Savior” eller räddaren i nöden dvs. Prioris Cellular Recovery Serum. Ärligt, kan krämer göra under så är denna en av dem. Jag har använt den i kombo med en gammal trogen favorit nämligen Transdermas Serum C som min hud bara älskar!

Jag har gjort så att jag använt Prioris Cellular Recovery Serum på natten och Transderma C på dagen och det har varit ett underbart lyckad kombo.

Min hud ville inte riktigt själv läka de utslag och plitor jag fått men redan (jag skämtar inte) efter ett par dagar så har huden blivit fantastiskt mkt bättre, nästan återställd och som vanligt. Låt mig berätta lite om mitt räddare i nöden serum. Av alla kurser jag går på så är det alltid vissa produkter som utmärker sig lite extra. Jag blir så otroligt euforisk när jag provar riktigt grymma produkter. Prioris Cellular Recovery Serum är 95 % naturligt och huvudingrediensen är DNA reparerande enzymer som har förmågan att DNA-skador direkt inne i cellen. Enzymerna kommer från en bakterie, senapsfrö och alger.Reparerar DNA

  • Serumet ökar hudens läkningsförmåga
  • Superb på acne ärr, operations ärr och även strier eller s.k. hudbristningar.
  • Serumet ger huden en kickstart och en effektiv anti-age boost. Fick en historia berättad för mig om en tjej som bränt sig på plattången och efter regelbunden användning av denna så är skadan på huden helt borta. Wow!
  • Kan kombineras med alla hudvårdsmärken, denna skall dock alltid vara närmast huden efter rengöringen.

Snart natt igen och jag längtar tills jag får applicera mitt serum och låta huden återhämta sig ytterligare en natt.

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 svar till “Mina favoriter Nr 3 – The Savior”

  • (8) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Pia skriver:

    Hej!
    Vad glad jag blev när jag upptäckte din blogg i kväll!
    Jag har två operationsärr på vaden som är ganska röda och som jag önskar skulle dämpas så snart som möjligt.
    Jag har dessutom många pigmentfläckar på armar och axlar som stör mig mycket varje sommar. Har du något förslag? Kan produkten ovan vara något eller har du något annat tips?

    • annica skriver:

      Hej Pia, Vad roligt att du blev glad 🙂 Hjärtligt välkommen hit!!För de röda ärren så rekommenderar jag Prioris Cellular recovery Serum morgon och kväll under crème. Sen alltid självklart SPF som sista steg. Ärr kan blir väldigt missprydande om om det kommer sol på. Pigmenten kan du effektivt bearbeta med syra på som tex Jan Marinis Body Scrub och Hand & Body lotion. Jätteviktigt är är även att inte sola och använda SPF50. Speciellt viktigt om du använder syra. Solen är ju största boxen till pigmentfläckar. Kram Annica

      • Pia skriver:

        Tack snälla för tipsen, ska genast prova! Det kanske finns hopp för min hud ändå :-). Sommarhälsningar!

  2. sandra skriver:

    Dessa två serum står högt upp på min önskelista!! 🙂 Båda är ok under sommar halvåret va? 🙂

  3. Jenny skriver:

    Ytterligare en fråga medan jag hudvårdsnördar så här en fredagskväll, jag trodde att jag hade hyfsad koll på detta med AHA, PHA, A- och C-vitamin men jag inser att jag nog förenklat det hela lite. Vad är bäst till vad? Hur ska jag tänka i och med att det blir mer och mer sol? Trots 30 SPF förstås…. (är mkt nöjd med Jan Marini SPF!!) Slutade med MD för ngt halvår sedan och använder nu Bioline (inte för att jag var missnöjd, ville bara byta, är nu i samma sits igen då jag är sugen på att återvända till dermalogica under sommaren)
    Kram, Jenny

  4. Jenny skriver:

    Hej!
    Kunde inte motstå din beskrivning av hur Eva Lom Cleanser används – formligen älskar själva rengöringsprocessen……. Å jag tror denna produkt har en god chans att hamna på topp 3! Men en fråga (dum tror jag) – ska man ha fuktig hud när produkten appliceras på huden och den masseras in? Eller kommer fukten först i samband med tvättduken? Körde utan i dag när jag testade den för första gången och jag tycket det kändes bra men vill kolla med dig.
    Nu också lite sugen på Eva Loms Rescue mask som du beskrev i förra inlägget – vilken räddare för datorhy det verkar kunna vara!!!
    Tack för bra blogg och fin service!!
    Hälsningar Jenny
    PS En sak dock, jag tycker inte det var tydligt i produktbeskrivningen att man fick en tvättduk i samband med köpte av en 100ml burk cleanser så jag köpte ett 3-pack, hade jag ju egentligen inte behövt men nu resonerar jag som så att det är alltid bra med tvättdukar och passar på att byta ut mina lite äldre.

    • annica skriver:

      Hej Jenny, Vad roligt att du gillade beskrivningen. och tack för de fina ordern om bloggen, roligt att höra att du tycker om den! Ja, visst är det härligt med rengöringsritualer (snart ska jag sova och göra en liten ritual först:). Jag lovar dig, provar du den så kommer du älska den. Den är så annorlunda mot alla andra. Bara burken gör ju att man vill äta upp den… 🙂 Så maffig och snygg och mumsig! Du masserar in den på torrhy… jag masserar gärna en stund för att det är så härligt. Blöt Tvättduken i varmt vatten och lägg över ansiktet, tag bort makeup och rester av rengöring. Upprepa ett par gånger tills allt är borta.
      Bra input om tvättduken, ska se till att vi uppdaterar den infon på sajten…. men jag lovar de går åt! 🙂 KRAMAR Annica