Total Finish i små, små smulor…

  • | Annica

Och så gick mitt fina Sensai by Kanebo puder i en miljard små smulor. Vad hände egentligen, vad gjorde jag.. grr det gick så fort en liten viftning och så tjong så åkte dosan ner i kaklet och gick i små små  pudersmulor.. snyft.

Kanebo total finish

Ja, ja inget ont som inget ont som inte har något gott med sig. Jag har haft det pudret huuuur länge som helst. Jag använder så lite åt gången så det tar liksom aldrig slut. Men det kanske var dags att byta till ett nytt fräscht!

Pudret jag använder kommer ifrån Sensai by Kanebo och heter Total Finish Natural Matte Jag använder det som ett dutta på, på vissa partier puder. T.ex. så kan jag inte vifta runt med ett mineral puder på min näsa eller stryka på en foundation hur som helst för då börjar den direkt flagna. Så har det alltid varit. Just där måste största försiktighet vidtas och endast lätta duttningar eller med lätt hand pressa in puder eller foundation. Så detta puder använder jag till just det + att jag har det och täcker eventuella finnar och plitor med som jag inte tycker mineralpuder gör så bra + att jag duttar lite lätt på det på partier som lätt blir blanka där jag inte vill vara blank. Det följer även alltid med i min väska för att det är perfekt att göra en touch up med.

Kanebo Total Finish

Ny duttad med Total Finish Natural Matt på väg till ett möte!

Jag har alltid haft färgen 03 som jag tycker passar min lite gula hud väldigt bra. Jag använder detta puder alltid som komplement oavsett om jag innan haft en flytande foundation eller ett mineralpuder. Jag gör alltid sista touchen med detta innan bronzing pudret. Jag tycker det är smart med refill systemen till detta puder, man köper dosan en gång sen köper man refiller. Bättre för plånboken och miljön.

Total finish natural matt M03

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Total Finish i små, små smulor…”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Omygloss skriver:

    Det går att laga enkelt om man vill vet du!

  2. Man kan gråta floder när det händer. Jag förlorande min pressade foundation från gloMinerals, blev tokförbannad och slängde allt! 😉