Vinnaren av solprodukter från Carita!

  • | Annica

 

Kära vänner!

Nu är Carita tävlingen avslutat och en vinnare är utsedd! Det var sannerligen ingen lätt uppgift att utse en vinnare av alla dessa otroligt bra bidrag! Så mkt bra tips som kommit in! Ni som inte lästa alla kommentarer, ta er en titt där finns mycket bra tips om hur man tar hand om huden i sommar!

 

Och vinnaren är…………………………………………..

Anneli som postade detta bidrag den 27/4

 

Här kommer mina sommartips för en frisk och vårdad hud:

Glöm inte bort vardagsrutinerna för huden trots semester. Det är viktigt att rengöra och återfukta varje dag, peela och gör ansiktsmasker (som din hud älskar, speciellt när den ansträngs av sol) några gånger i veckan, vila gärna från smink emellanåt. Se också till att skydda dig med en hög solskyddsfaktor varje dag med en produkt som gärna får vara vårdande i sig.

Men mitt allra bästa tips är att ta en morgonpromenad i den härliga, något daggiga, sommarluften. Detta tycker jag gör dunder för hela mig! Kroppen får agera ut adrenalin och stresshormoner, ett välbehag över att vara nyttig, fått andas frisk luft utan fara för starka solstrålar och fått tid till mig själv. Mår kropp och psyke bra strålar huden!

 

Tack för ditt härliga friska bidrag! Ett paket från Skincity laddat med Carita produkter kommer till dig!

STORT TACK alla ni fina som var med och tävlade, som vanligt hade jag önskat jag kunde sända er alla ett paket med produkter.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.