Bästa makeup borstarna!

  • | Annica

 

Bästa mineral foundation borsten!

Jag blir galen på makeup borstar som tappar hår! Jag tål det inte. Svarta långa hår som klistrar sig fast på en ny lagd foundation så måste man pilla bort strån och riskerar att göra små märken i sin foundation bas.. mikroskopiska märken men ändå. Får lite krupp när det klibbar fast svarta borststrån. Därför  använder jag bara uteslutande till alla mineralpuder numera Prioris borstar som jag tycker är de bästa.

Bästa puderborsten  Sensai by kanebo

Till övrig makeup om man inte har mineralpuder så är Sensai by Kanebos borstar de bästa tycker jag. Båda dessa är mjuka som en ljummen sommar pust mot ansiktet och underbara att jobba med.  Jag har t.ex. ett bronzing puder från Kanebo och då kör jag på deras borstar. Men de funkar bra på alla märken som ej är mineralmakeup.

Så skönt att släng alla borstar som jag irriterat mig på så länge….riktigt frigörande för själen 😉

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 svar till “Bästa makeup borstarna!”

  • (3) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. sandra uhlen skriver:

    Jag kan även rekommendera bdelliums borstar, de är fantastiska och finns i alla möjliga storlekar och varianter.

  2. Mimmi skriver:

    Jag vet! Hur ofta händer inte det! Idag fick jag btw Snake serum masken från Rodial och eftersom jag är hemma med hälsensinflammation (sååå tråååkigt!) så har den redan testats och ska även testas på en något motvillig sambo! 😉 Mycket skön känsla! en ny favorit!

    • annica skriver:

      Hej Mimmi! Åhh vad spännande! Visst är den härlig!!! Konsistens doft och jag tycker den plockar fram lystern rymt efter en tids användning. Hör av dig sen och berätta vad dy tycker! Kram Annica