He went from SHIT to THE SHIT

  • | Annica

Här kommer ett inlägg som jag skrivit till  SHR- Bloggen, Sveriges hudterapeuters blogg! Det handlar om en ung herres hudvårdsresa… Enjoy!

 

57809_moon-suck-song

Så kan man sammanfatta min vän och kollega Moon-Sucks hudvårdsresa. Moon-Suck är en av männen bakom det fenomenala företaget Panagora som bl.a byggt vår site Skincity.se. Jag och Moonie, som han kallas och några andra satt på ett möte och vi kom in på hur våra hudvårdsrutiner såg ut. Eller rättare sagt jag inledde ett litet korsförhör över de unga männens dagliga hudvårdsrutin, då jag misstänkte att det med stor sannolikhet kunde finnas vissa brister.

Moon-Suck var först ut och berättade att han p.g.a. tidsbrist, ork och inte veta vad man ska köpa använt Lactacyd som ansiktstvätt! Det var en produkt som liksom funnits i hemmets i badrum sen barnsben och jag så har 20 år rullat på med Lactacyd som en daglig rengöring. Ja, ni kan förstå att detta var en riktigt obehaglig upplevelse för mig att höra… jag trodde han skämtade. Kan inte vara möjligt tänkte jag. Han har ju liksom stenkoll på allt, schyssta kläder och är verkligen en kille mitt uppe i karriären. Men jorå det var sant.. Sen klagade han på att han kände sig lite torr och inte så bra i huden. Konstigt??!!!  Jag tvättar inte ens min hund med Lactacyd, han får åtminstone Wella Schampo;). Moon-Suck var dock rätt snabb på att lägga till att han också använt typ någongång förut för länge sedan en jättedyr och riktigt bra creme från ett märke som han uttalade ”Bajoförm”. Jag fattade inte alls först vad han menade…finns ju inget som heter så?! Tills jag förstod att han menade Biotherm…haha sjukt kul.

Jag ville bara avsluta mötet snabbt, åka till lagret, plocka ut ett gäng schyssta produkter och ge honom! Gode Gud! Jag sa till honom.. Moon-Suck…. vill du vara forever young?? Behandla din hud bra idag or wish that you had tomorrow….

Jag tror han köpte den för nu verkar det gå åt produkter i en rasande fart i badrummet uppe på Öfre.

Påväg i bilen med min kära för att....

Påväg bilen med min kära för att….

Häromdagen skulle vi ses igen…några timmar innan mötet fick jag ett 911 call om att det är kris.. produkterna e slut…. Du måste ta med nya.. Sånt här gör ju mig lycklig! Det är sådana här saker som jag älskar med mitt jobb. När man låter någon prova lite produkter och sen hör de av sig och bara älskar grejerna och allt känns grymt på huden! Äkta hudvårdslycka!

 

...överlämna en laddning hudvårdsprodukter till Moon-Suck

…överlämna en laddning hudvårdsprodukter till Moon-Suck

Så här ser nu Moon-Sucks succé hudvårdsrutin ut. Det är ett program som passar utmärkt för en blandhy som verkligen vill få upp lyster och en fräsch känsla i huden!

1. Rengöring – Daily Microfoliant från Dermalogica
2. Ansikts mist – Multi- Active Toner som ger fukt och fräschar upp från Dermalogica
3. Booster – Hydrating booster som återfuktar huden på djupet från Dermalogica.
4. Creme – Active Moist från Dermalogica och runt ögonen ges ny energi med Decleors uppfriskande ögongel Eye Contour Energiser.
5. Ready to go….

Sen kör han även en superbra body lotion från Dermalogica som även håller resten av kroppen mjuk och återfuktad.

 

Så killar, vad väntar ni på? Tänk inte bara…forever young…. I want to be forever young…Make it happen! 😉

 

 

 

 

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 svar till “He went from SHIT to THE SHIT”

  • (9) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. sandra skriver:

    Är daily microfoliant verkligen en rengöring. Borde han inte ha ngt som löser upp suts och rengör?

    • annica skriver:

      Hej Sandra, Egentligen inte. Först gör man ju rent och sen Daily Microfoliant. Dock är det så med killar att man kan inte ta för mkt på en gång, då använder det inget. Sen måste man börja introducera produkter som de både ser och känner resultat av relativt snabbt och då är Microfoliant utmärkt. dessutom kan man ha den i duschen och det passar killar bra. När man har dem hooked så är det lätt som en plätt att addera andra viktiga saker, då har de förstått grejen och att det blir skillnad om man sköter sin hy. Killar speciellt måste se det hända något snabbt, annars använder de inte produkterna. Så snart är det dags för Moon att koppla på en rengöring innan….:) Kram Annica

  2. Annie skriver:

    Helt underbart! Jag tror att jag ska försöka få min sambo att börja använda produkter igen. Innan vi träffades hade han så mkt grejer för manlig hudvård från decleor mm men nu klagar han bara på att creme i ansiktet blir för kladdigt. Får nog be honom göra ert braiga hudvårdstest så det blir ordning på torpet igen 😉 Just dermalogica är ju också så lättanvända produkter utan tjafs, verligen the shit ;D

  3. Jenny skriver:

    Hej!
    Är Age Intervention Dark Circle från Jan Marini den produkt som du ffa rekommenderar för att få bort/förebygga mörka ringar under ögonen med? Eller finns det någon annan som du rekommenderar mer?
    Tack på förhand!
    Jenny

    • annica skriver:

      Hej Jenny! Ja den rekommenderar jag ofta om man verkligen vill arbeta på mörka ringar. Även SkinRenu Serum DC är väldigt bra och har spetskompetens på just detta. Kram
      Annica

      • Jenny skriver:

        Aj då! Och jag som redan hunnit investera i en ny från Bioline (Most hydrating…..)! Får se om jag kommer ihåg att beställa denna när den tar slut. Kramar från ett soligt och varmt NY!