Kirurgiska resultat utan kniv!?

  • | Annica

boobjobrodial

Så skriver tidningen BON Magazine om Rodial som vi nyligen lanserat. Kolla in vad Maria Ahlgren på BON skriver om Rodials über spännande produkt  BOOB JOB!
”Rodial Boob Job Det låter som en gimmick med en extra kupstorlek på flaska, men faktum är att den här rackaren har en solid fanbase som rapporterar in märkbart fastare och fylligare byst. Rodial är kända för sin “så nära kirurgiska resultat du kan komma utan kirurgi”-linje, och hemlisen här är att blocka fettceller i bysten. Bland ingredienserna finns phytosterol från växtriket och veteprotein för lyfteffekt – inga hormon eller parabener i sikte. Ett storlekspåslag upp till 8 % på drygt två månader kan förväntas. Jag började smörja i helgen, två gånger dagligen i samband med måltid (!), så i mitten augusti är ni välkomna att inspektera mitt dekolletage. Två månader efter det kommer det vara tillbaka i ursprungligt tillstånd igen om jag inte underhåller 2-3 gånger i veckan.”

 

Alltså jag brukar vara lite skeptisk när produkter lovar väldigt mycket men……jag vet inte vad ni säger men jag säger hit med en nu! Här ska smörjas om så på vinst eller förlust! Efter 2 barn så säger jag bara det är så otroligt självklart värt ett försök! Rackarns snygg förpackning oxå.. Clean.. det gillar jag!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 svar till “Kirurgiska resultat utan kniv!?”

  • (5) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Lisa J skriver:

    Hej Annica!
    Tack för fin service på Skincity 🙂 Den Moisture Defense jag fick i fredags har ingen doft, helt underbart!
    Angående BOOB Job skulle nog jag vara skeptiskt. Även om Rodial påstår att den inte innehåller något farligt, skulle jag tveka. Du är ju försiktig med vad du lägger på din hud i ansiktet och vill undvika diverse kemikalier, eller hur. Det du smörjer på dina bröst har inte lång väg till lymfkörtlarna i armhålan och jag kan aldrig tänka mig att den produkt som kan öka bröststorleken genom att smörjas på utsidan samtidigt skulle vara HELT oskadligt. Jag skulle inte ta några risker, men jag vill också säga att det ta är min personliga åsikt och att den är präglad av bröscancernojja.

    Tack för att du skriver din fina blogg!

    Kram Lisa