Med doft av SPA!

  • | Annica

Decleor Toning Shower and Bath Gel

I min dusch just nu står en underbar duschcreme från Decléor som gör att hela jag och hela mitt hem doftar spa i flera timmar efter att jag duschat! Den är så otroligt mjuk i sin geleiga konsistens och har en extremt uppiggande doft vilket är såå nice på morgonen.  Jag tar alltid och masserar upp en klutt i handen med lite vatten och bara insuper de aromatiska dofterna från mejram, citron, rosmarin och lavendel innan jag fördelar ut den. Jag älskar ju doften av lavendel. Finns det något mer underbart! Kombinationen av örterna gör denna till friskt, mjukt och kryddig på samma gång. Den innehåller även en kär ingediens till mig nämligen extrakt av laminaria-alg. Laminaria alg är en kanon i hudvårdsprodukter bl.a. för sina återfuktande egenskaper.

Decleor Toning Shower and bath gel

Jag hoppas att det inte är några biverkningar för överdoserande av denna produkt.  För om det är någon produkt jag slösar med är det denna, jag smörjer in mig i duschen flera gånger bara för att den doftar såååååååååå ljuvlig Spaigt!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 svar till “Med doft av SPA!”

  • (5) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. […] Vill du ha en passande schowegel till så kan jag rekommendera denna! […]

  2. Kristin skriver:

    6 minuter från att jag la beställningen tills att den var skickad :-). Längtar till jag får testa denna 🙂

  3. AnnaKaize skriver:

    Den skulle jag behöva med tanke på att jag har en ”ställtid” på minst tre timmar varje morgon innan kropp och hjärna liksom vaknar.
    Det är som att starta upp ett kärnkraftverk.
    En oerhört långdragen och komplicerad procedur 😉