Solskydd till kidsen och lukta gott till mamma!

  • | Annica

Sol i midsommar

Swisch sa det och så var det midsommar igen!

Jag har förberett för frid i huset under midsommar helgen med att b.la märka upp barnens solskydd med deras namn. Jag räknar ju iskallt med sol och varje gång det kommer till insmörjning så är det liv i luckan om att lillebror inte får ta storasysters skydd etc. etc. För att slippa höra detta och slippa eventuellt tjafs så är deras solskydd ny prydda med deras namn. Perfekt!

 

Detta skydd passa alltså utmärkt även till barn! Inte vattenfast men sitter ändå bättre än många s.k. vattenfasta barnskydd man köper på apotek och i ICA-butiker. Helt doftfritt och extremt mycket bättre ingrediensmässigt än de klassiska barn skydden. Varför ska barnen ha något sämre?!

 

Jag har även investerat i en ny goding från ett av mina favorit doftmärken, Clean.  Jag brukar ha den som heter Warm Cotton men denna gången gick jag lite wild and crayzy (är annars livrädd för att byta när jag hittat något jag gillar. Nu köpte jag den som heter Ultimate.. och den e super god! Men måste ha en Warm Cotton också inom kort, den måste alltid finnas  i min lilla parfymsamling.

Nu tänkte jag ta ett par dagar midsommar och vi hörs om några dagar igen!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 svar till “Solskydd till kidsen och lukta gott till mamma!”

  • (3) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. […] Förra året körde jag PTRs vilket funkade toppen tyckte jag. Läs mer om det HÄR… […]

  2. Annica skriver:

    Hej, funkar denna spf även för ansiktet?

    Mv h,
    Annica

    • annica skriver:

      Hej Annica, Den är lika bra till ansiktet och kroppen. Eg till ansiktet men så generös förpackning att man gott kan ha den till kroppen med! En allt i ett SPF! KRam Annica