100% kladdfri, oljefri och SUPERLÄTT SPF50

  • | Annica

Solskyddsfaktor SPF50, Kladdfri, vattenresistent, Täpper inte till porer, Peter thomas Roth

Jag tänkte tipsa er om ett riktigt bra Ultra-tunt och lätt solskydd med SPF50! Det är helt nytt på marknaden, landade i Sverige för fösta gången för någon vecka sen! Det är många av er som hör av sig och frågar just om SPF50 som riktigt lätt i konsistensen och inte lägger sig tjock och gör huden blank. Detta är det bästa SPF50 jag provat då den blir så tunn på huden. Jag har en SPF30 till vardags i ansiktet men lägger på lite extra av denna SPF 50 på mina pigmenteringar i pannan.

När jag solbadar lägger jag den även på små ärr som jag har på benen bal från ovårdsam benrakning i yngre dagar. Det är perfekt för den håller riktigt bra mot vatten.

Den är Oljefri, vattenresistent i upp till 80 minuter, paraben-fri och har ett bredspektrum skydd som hjälper den till att förhindra solbränna och att huden skadas, eller att man utvecklar ojämn hudton.

Var noga med att skydda din hud mot solskador.  Solen och miljön är vacker och underbar men som ni vet är det vår huds värsta fiender. Den här praktiskt taget osynliga anti-aging SPF 50 är som en emulsion i konsistensen. D.v.s. en lätt tunn fluid samtidigt som den ger ett fullgott SPF 50 bredspektrum med  UVA & UVB skydd. Kraftfulla antioxidanter fungerar som ett första lager av skydd mot miljöföroreningar ochandra fria-radikaler.

Absorberas snabbt och är 100% kladdfri och täpper inte till en enda por! I promise!

Fungerar kalasbra under makeup och är toppen för dig som tränar och svettas mkt då den är vatten resistent! Den är smart förpackad med en pump som den stå på när man har på locket!

Peter Thomas Roth, solskyddsfaktor 50, Täpper ej till proer, Kladdfri solskyddsfaktor

 

Snabba fakta:

  • Kan hjälpa till förebygga åldrande i förtid när den används precis innan solexponering
  • Hög nivå av bredspektrum SPF skydd mot UVA & UVB kompatibel med de nya riktlinjerna från FDA
  • Håller SPF-skyddet i upp till 80 minuter under vattenaktivitet eller svettning
  • Kraftfulla bekämpare av miljö och fria-radikaler genom vitaminer och antioxidanter
  •  Snabbabsorberande, icke-kladdig lätt formula som inte heller lämnar några vita rester
  •  Icke-irriterande, hypo allergenisk och skonsam formula
  • Olj-fri, PABA-fri, paraben-fri och fri från alkohol

 

Idag lyser ju solen med sin närvaro i Stockholm iallafall så vad passar väl bättre än lite SPF tips 😉

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 svar till “100% kladdfri, oljefri och SUPERLÄTT SPF50”

  • (18) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Ninne skriver:

    Men är den svindyr ?
    Eller du gör bara reklam

  2. Marie skriver:

    Hej Annica! Kan man använda Peter Thomas Roth Sheer Liquid SPF 50 tillsammans med MD Formulations? Och är det bara SPF eller fungerar den även som dagkräm med SPF?

    Jag har just nu MD Formulations och trivs superbra med dem. Använder MD Formulations Facial Cleanser Sensitive Skin och MD Formulations Continous Renewal Serum Sensitive Skin morgon + kväll. På kvällen använder jag MD Formulations Moisture Defense Antioxidant Lotion.

    Dagtid använder jag PRIORI Advanced AHA daily defense SPF 30 efter rengöringen och serumet från MD. Den fungerar och är min favorit hitills av dagkräm med solskydd, men gör mig ändå blank. Jag vet att den är lätt och inte är fet, men jag upplever den ändå som något ”tung” och skulle därför vilja testa en annan.

    Men vill alltså att den ska fungera även som dagkräm så jag slipper ha på först dagkräm och sen smörja in solskydd, samt att den går bra med MD:s produkter.

    Mvh Marie

  3. […] 2. Dutta på Acne Spot and Area Treatment. […]

  4. […] nu tvättar jag håret med Kanebos Moisturising Shampo som ger mycket fukt e mjukt och cremigt utan att tynga ner håret. Dessutom doftar det himmelskt […]

  5. Lulillan skriver:

    Wow, låter som nåt för mig inför sommarens utlandsresa! Använder ju PTR:s andra med SPF30 normalt här i Sverige men jag tror jag behöver lite extra täckning i just min panna bland annat där jag har pigmenteringar. Har testat SPF50 förut men då fått problem med finnar/utslag (La Roche Posay) men ska absolut prova denna!

  6. hanna skriver:

    Älskar spf-tips för ansiktet! Har kämpat mig igenom en massa spf 30 och 50 men hittills inte hittat någon som inte ”känns” på ansiktet. Kan stå ut med det om jag vet att jag kommer att vistas mycket i sol, typ på landet/havet/utomhusaktiviteter, men jag saknar ett alternativ för dagar när jag jobbar eller är i en stad, men ändå vistas i solen en del – för man hamnar ju ofta i den även om man inte tänker på det. Även under vår och höst. Funderade på bare minerals natural sunscreen med spf 30, men det här kanske kan vara ett alternativ? Eller mer ett komplement, kanske.

  7. Mimmi skriver:

    Wow, är den bättre än min favorit från Jan Marini? Varför är det alltid så kul att testa nya saker fast de man har funkar..? 😉 Jag funderar ju lite på att byta från Jan Marini till Transdermas serum och någon kräm då mina favoriter från J M utgått och jag dessutom planerar bli gravid. Men eftersom jag nästan har en hel burk bioglycolic cream så vill jag använda upp den först. Brukar ha den på natten. Min undran är om man kan kombinera den med Transderma A eller om syrorna krockar så man borde ha en ”snällare” kräm?.. Undrar även om man bör ta det lugnt och fasa in serumen, hade tänkt mig C på dagen och A på natten. Använder för tillfället C-esta från J M.

    Tack för att du finns, du är ovärderlig! Mimmi

  8. Elisabeth Carlberg skriver:

    Hej, nu har jag hittat den men är ff nyfiken på den här vs Biotherms Sun vivo?
    Tack för en jättebra site!

    • annica skriver:

      Hej Elisabeth, VI säljer ju inte Biotherm på i min butik (www.skincity.se) och Jag tycker väl lite att Biotherm är ett märke som kvalificerar sig inom kategorin professionell hudvård. Det är den typen av märken jag förespråkar så med hänsyn till det så är denna milslängder bättre;) Kram Annica

  9. Elisabeth Carlberg skriver:

    Hej!

    var säljs denna? hittade den inte på skincitys hemsida. Jag använder sen förrra året Biotherms Sun vivo spf 50 som jag är supernöjd med, funkar bra och krämen i sig ger en jättefin lyster så man kan ha den som dagkräm. Vet däremot inte om den innehåller parabener vilket jag gärna undviker, men menar du att denna PTR ”slår” den Biotherm som jag haft?

  10. Annie skriver:

    Hej Annica!
    Vad spännande. Jag blir väldigt sugen att testa. Har du gon bild av hur denna solkräm är i konsistensen jmf med Dermalogicas ”Oil free matteblock,spf 20”? Jag har himla svårt att tåla just solkrämer så jag är gärna försiktig innan jag testar nytt eftersom jag alltid får utslag i ansiktet av dem men jag skulle gärna vilja ha lite högre spf faktor än 20.

    • annica skriver:

      Hej Annie! Har ingen bild på det så men tänk dig en lätt emulsion, lite som Dermalogigas solar booster om du testat den. Den är kanon! Kram ANnica

      • Annie skriver:

        Ok, tack för info! 😉 Japp den har jag absolut testat!
        Sorry även för mitt lustiga utryck ”har du någon bild av”, haha. Det var din uppfattning jag var ute efter, inte en fysisk bild ;o) Jag skyller på sommarvärmen de dagar det faktiskt inte regnar 🙂